Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin seçil biz iyiz sen nasılsın
herkese slm vermek istediğim için aşağıdan kopyalıyorum fakat her seferinde birileri eksik kalıyor özür dilerim...
düzeltiyorum..
akarahan, bilgen82, burcuberru, camdankalp38, selda58, srpp, tugba64, Voles, zeh, ZEYNEP6672
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...
amaneyyy çok tatlııı alkisalkisalkis
aa battaniyede bakim benalırsın bence canım çokkkkkkk güzel fiyatta uygun bende baktım biraz önce taça hatta bir battaniye beğendim oğluma
hoşgeldin seçill
esracım valla çok güzel fiyat da uygun bende bakınıyım biraz orayaCADIARZU
hoşgeldin seçill
esracım valla çok güzel fiyat da uygun bende bakınıyım biraz orayaCADIARZU
hoş geldin bizde seni ve bebişini öpüyoruz.herkese slm vermek istediğim için aşağıdan kopyalıyorum fakat her seferinde birileri eksik kalıyor özür dilerim...
düzeltiyorum..
akarahan, bilgen82, burcuberru, camdankalp38, selda58, srpp, tugba64, Voles, zeh, ZEYNEP6672
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...
akarahan, bitanesii, burcuberru, essemayit, selda58, srpp, tugba64, zeh
herkese iyi günler hanımlar.. nasılsınız???
seldacım muhteşemsiniz...
valla bence de alırsın esracım....
alırsın çok güzel gerçekten.yakışırda içinde Duru ayy hayal etmesi bile güzel.
Selam şekerim. Biz oğlumla iyiyiz. Hatta oğlum fazla enerjik dün akşamdan beri hiç durmadı sıpaaa:asigim:
Siz nasılsınız bakalımm
seçil merhaba tatlım oğlumla biz çok şükür iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl bakalım
esra canım çok güzel bende bayıldımkaydirigubbakcemile5
aytencim senin gösterdiklerinde çok güzel keşke hiç çalışmasak ama çok paramız olsada harca harca bitiremesek eminim hepimiz hepsini almak isteriz ve daha neler neler kaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bu öpücükler kızımdan geldi....
seçil merhaba tatlım oğlumla biz çok şükür iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl bakalım
esra canım çok güzel bende bayıldımkaydirigubbakcemile5
aytencim senin gösterdiklerinde çok güzel keşke hiç çalışmasak ama çok paramız olsada harca harca bitiremesek eminim hepimiz hepsini almak isteriz ve daha neler neler kaydirigubbakcemile3
kızlar serap ve zeynepten ses çıkmadı ne yaptılar acaba
ya ben geç girdim bugün haberim yok zeynep şeker yüklemesinde galiba ama serap nerde???