• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

burcucum gule gulle gıydır canım cok guzeller

günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

akarahan, essemayit, selda58, srpp, Voles, yaren_h Günaydııın opuyorumnanaktan
canım ya bayıldım bayıldımmmmmmmm iyi günlerde kullanın inşallah... walla hepsi birbirinden güzel... oda takımıda çok ciciymiş :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Teşekkür ederiz teyzoşlar.benimki umarım ilk gelmez ben en sonlardayım hatta 27 subattı 23 e aldı dr en son gittiğimde 19 Şubat dedi.ayy ilk gelmesin banane ya zamanında gelsin.ama tez canlıyımdır ben birşey yapılacaksa hemen olsun yapılsın istiyorum.aslında benimde fazla odam yoktu ev 2+1 zaten eve 1 misafir gelirse yatacak yer yok salona yer yatağı yapacağız artık yapacak birşey yok.karyolayı yatak odasına almaktı niyetim ama olmadı odada hareket edecek yer kalmıyor sonra.

Günaydın bayanlaaaar.......
burcuberru: ciciler cok güzel. hamileyken böyle şeylere resim bile olsa bakmak insana ne kadar iyi geliyor... :))

valla rahatladım anneannede olan ciclerde gelince dolap tıka basa dolacak.birde kız bebek inciği boncuğuda bitmez.

Burcu ayyy hepsİ harİka gÜle gÜle kullansın fıstık valla bayıldım.............ama kızmassan Şe dİycem karyola takımı bİraz koyu demİ kısss.....herŞeyİ pembe beyaz almıŞsın keŞke onuda Öle alsın ama zevk senİn tabİkİ sİz beĞendİysenİz no problem gÜle gÜle kullanın

yok niye kızayım doğru diyorsun ama ben o uyku setini daha 3 aylık falandım aldım indirimde diye.bebek odası ile beraber açık pempe uyku seti de aldık modeli çarş. günü beğendim haftaya kadar gelir dedi bende yatak boş durmasın diye onu serdim.bu değişeği yani kendi uyku seti değil o gelince yine resim koyarım ama yinede sağol eleştirileri için.

yok niye kızayım doğru diyorsun ama ben o uyku setini daha 3 aylık falandım aldım indirimde diye.bebek odası ile beraber açık pempe uyku seti de aldık modeli çarş. günü beğendim haftaya kadar gelir dedi bende yatak boş durmasın diye onu serdim.bu değişeği yani kendi uyku seti değil o gelince yine resim koyarım ama yinede sağol eleştirileri için.

KISSS senin kısın adıdamı duru benim durumun isim daşı isimleriyle yaşasınlar.....oooooo annesi ne çok maşallah dahamı alcan o zaman çeşidi bol olcak olsun bu renkte olsun o zaman güle güle kullanın

Ya bebek odaları çok güzel. Bayılıyorum ben de onlara. Ama bizim bebek odası yapacak yerimiz yok. Şimdilik sadece bi beşik alıp yatağımızın yanına kuracağız. Eşyaları için de bizim şifonyerde bi çekmece ayarladık. Gardolapta muhtelif yerlere sıkıştırıyoruz falan. Böyle görünce üzülüyorum. Ama ben normalde de bebek odası almayı düşünmüyorum. Benim hedefim güzel bi genç odası alıp onun kapı kollarını falan bebekler için olanlarla değiştirip uzun vadeli kullanılabilecek bir şeye dönüştürmek aslında ama evi satamadık ki yeni bir eve geçelim.

valla bende çok özeniyorum bebek odasına canım ama hem yerden hem imkandan olmucak şimdilik kçüçük sepet beşik alıcam bi 6 aya kadar idare edelim sonrasını düşünücam bişiyler

günaydın güzel anneler nasılsınız?????????????
BURCU bayıldım caanımyaaa ah ah evimiz büyük olursa birgün bende alıcam oda takımı....
günyadın canım sen nasılsın
günaydınlar... hayırlı camalar...

günaydın canım

daha aradan kaçırdığım varsa onlarada günaydınlar a.s.

çok zevkli şeyler almışsın güzelim. iyi günlerde kullanın hepsini.

valla bende çok özeniyorum bebek odasına canım ama hem yerden hem imkandan olmucak şimdilik kçüçük sepet beşik alıcam bi 6 aya kadar idare edelim sonrasını düşünücam bişiyler

günyadın canım sen nasılsın

günaydın canım

daha aradan kaçırdığım varsa onlarada günaydınlar a.s.

canım benim, nasılsın? uyuşmalar ne durumda?

merhabalar...
güzel günler, hayırlı cumalar herkese...
dün gece yatakta sağdan sola dönerken kasığıma korkunç bir sancı girdi.kendimi yataktan attım resmen acıdan, neyseki ayağa kalkınca birkaç dakika içinde geçti.ama devam edecek diye çok korktum.
hergeçen gün biraz daha zorlaşıyor hareket etmemiz.
ben artık ayakkabımı bağlayamıyorum.sağolsun eşim bağlıyor. son haftalarda ne olacak bilmiyorum.

merhabalar...
dün gece yatakta sağdan sola dönerken kasığıma korkunç bir sancı girdi.kendimi yataktan attım resmen acıdan, neyseki ayağa kalkınca birkaç dakika içinde geçti.ama devam edecek diye çok korktum.
ben artık ayakkabımı bağlayamıyorum.sağolsun eşim bağlıyor. son haftalarda ne olacak bilmiyorum.

evet canım gün geçtikçede zorlaşacak geçmiş olsun

merhabalar...

geçmiş olsun canım benimde bacağıma kramp girdi gece nasıl kötü oldu anlatamam hemen ovdum şükür çabuk geçti birde kasıklarımda baskı hissediyorum bir kaç gündür sanki oğlum zorluyor gibi aynen bende ayakkabımı bağlayamaz oldum sağolsun benimde eşim bağlıyor

Son düzenleme:
merhabalar...

sanırım sizin rahminiz antremanlara başlamış bu haftadan itibaren bazı gebelerde olan bişi yani rahmin doğuma hazırlık kasılmaları onlar..........ama sadece antreman korkma hadi hayırlısı....geçmiş olsun

KISSS senin kısın adıdamı duru benim durumun isim daşı isimleriyle yaşasınlar.....oooooo annesi ne çok maşallah dahamı alcan o zaman çeşidi bol olcak olsun bu renkte olsun o zaman güle güle kullanın

teşekkürler canım.Evet Duru'lar atakta Esra Voles ,in kızının ilk adıda Duru.aslında ben çok almışım diye abartıyordum ama baktım çok almamışım ama hediyelerde gelecek daha anneannesi ve teyzeleride alıyorlar yeter başka almıycam.

çok zevkli şeyler almışsın güzelim. iyi günlerde kullanın hepsini. ?

inşallah hepimize iyi günlerde kullanmak nasip olsun.

merhabalar...

banada 1-2 defa olmuştu çok korkmuştum ne oluyor diye bende çorap ve ayakkabılamı giyemiyorum.eşim evde yokkende 10 dk da 1 çorap giyiyorum.

burcu bende yorum yapmıştım ama görmedin galiba şeker neyse tetkarar diyeyim güle güle kullansın durucuk

Serap yok galiba daha dün hastaneye gitmişti diyetisyen için ne dediler acaba CADIARZU

Ya kızlar benim bacak aramda bir ağrı oluyor iki üç gündür. Bir anda giriyor bir süre yatarsam geçiyor. Acaba çatı falan mı genişliyor diyorum. Böyle bir ağrı yaşayan var mı?

merhabalar...

canım geçmiş olsun bazen banada oluyor öle aykatayken bile bükülüp kalıyom artık namzımı bil eoturup kılıyom bişiy olur die anamm bir ay sonra felan ne kadan şişcez kimblir :)

Back