Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar benim bacak aramda bir ağrı oluyor iki üç gündür. Bir anda giriyor bir süre yatarsam geçiyor. Acaba çatı falan mı genişliyor diyorum. Böyle bir ağrı yaşayan var mı?
Ya kızlar benim bacak aramda bir ağrı oluyor iki üç gündür. Bir anda giriyor bir süre yatarsam geçiyor. Acaba çatı falan mı genişliyor diyorum. Böyle bir ağrı yaşayan var mı?
merhabalar...
güzel günler, hayırlı cumalar herkese...
dün gece yatakta sağdan sola dönerken kasığıma korkunç bir sancı girdi.kendimi yataktan attım resmen acıdan, neyseki ayağa kalkınca birkaç dakika içinde geçti.ama devam edecek diye çok korktum.
hergeçen gün biraz daha zorlaşıyor hareket etmemiz.
ben artık ayakkabımı bağlayamıyorum.sağolsun eşim bağlıyor. son haftalarda ne olacak bilmiyorum.
kızlar zeynepte gelmedi daha şeker yüklemesi vardı bugün 100 gr... inşallah iyi haberlerel gelir... 4 saat mi sürüyodu o... öğleden sonrayı bulur o zaman gelmesi...
dün tetanos aşımı olamadım 2. dozu öğlen olcam artık yemeğe çıkarken.....sanırım artık son 3.sü teeeeeeeeeeeeee 6 ay sora bi arkadaş yazmıştıda kiiim
evet tatlım hışkırık tutmuş seninkini benimkinide sabah tutmuştu ayy yerim ben onlarııııbenim küçük sıpa dün gece uytmadı bni ya.
karnimin alt kısmanda düzenli şekilde sürekli attı durdu.
pıt pıt pıt...bunun tekme olduğunu sanmıyorum.
aynı yere defalarca ve çoook düzenli aralıklara tekme atmaz değilmi
kalp aışını böyle hissetmem heralde..daha hızlı atması lazımdı hem.
ya acaba hıçkırdımı dersiniz.hıçkırınca bölemi oluyor
kızlar zeynepte gelmedi daha şeker yüklemesi vardı bugün 100 gr... inşallah iyi haberlerel gelir... 4 saat mi sürüyodu o... öğleden sonrayı bulur o zaman gelmesi...
canım ben bi doz oldum bi doz daha var oda 1 sene sonra anlamadım bursa da tek dozmu vuruyolar nedir serapta tek vuruldu kuzenimdedün tetanos aşımı olamadım 2. dozu öğlen olcam artık yemeğe çıkarken.....sanırım artık son 3.sü teeeeeeeeeeeeee 6 ay sora bi arkadaş yazmıştıda kiiim
benim küçük sıpa dün gece uytmadı bni ya.
karnimin alt kısmanda düzenli şekilde sürekli attı durdu.
pıt pıt pıt...bunun tekme olduğunu sanmıyorum.
aynı yere defalarca ve çoook düzenli aralıklara tekme atmaz değilmi
kalp aışını böyle hissetmem heralde..daha hızlı atması lazımdı hem.
ya acaba hıçkırdımı dersiniz.hıçkırınca bölemi oluyor
evet tatlım hışkırık tutmuş seninkini benimkinide sabah tutmuştu ayy yerim ben onlarıııı
bide üçüncü mü varmışşş.:uhm:
ilk kez duydum ya bilmiyordum
aynısı bendede var evet internette okumuştum bunuda çatı genişledikçe liflerdeki açılmalardan dolayı oluyomuş o ağrılar ilkinde korkmuştum ama bebk büyüdükçe bizim popişde büyüyo haliyle ağrı duyuyoz...ben bide yattığım yerde zor oturup kalkıyom bi ağrıyoki ilk adımmımda çok komik yürüyorum ...geçicek amaaaaa doğumdan soraaaa
bende var canım sanki bebek zorluyormuş gibi geliyor bana bende ne olduğunu anlayamadım çatımız genişliyor diye düşünüyorum bende
günaydın canım,
geçmiş olsun. geçen gün yazmıştım ama görmedin galiba: doktorum yatakta dönmek istersen, önce kalk otur, sonra diğer yanına dön dedi. gerçekten hem daha rahat ve acısız oluyor hem de kordon dolanmasını engelleyen bi faktörmüş.
dikkat et, tekrar geçmiş olsun.
dün tetanos aşımı olamadım 2. dozu öğlen olcam artık yemeğe çıkarken.....sanırım artık son 3.sü teeeeeeeeeeeeee 6 ay sora bi arkadaş yazmıştıda kiiim
merhabalar...
güzel günler, hayırlı cumalar herkese...
dün gece yatakta sağdan sola dönerken kasığıma korkunç bir sancı girdi.kendimi yataktan attım resmen acıdan, neyseki ayağa kalkınca birkaç dakika içinde geçti.ama devam edecek diye çok korktum.
hergeçen gün biraz daha zorlaşıyor hareket etmemiz.
ben artık ayakkabımı bağlayamıyorum.sağolsun eşim bağlıyor. son haftalarda ne olacak bilmiyorum.