• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

süt pompası için evdeykende gerekir diyor herkes...... arada buzluga atmakta fayda oluyormus.... dışarıya cıkarken yada bir anda kesilme olursa gibi nedenlerden..... hangi markaya alacağınıza karar verdinizmi?

sterilazator icinde bulaşık makinası yetmiyormu ben onu anlamıyorum. biberonlar makinaya konmuyormu?

hava nemlendirici icinde kaloriferden dolayı bebeklerde nefes alma problemi olurmu acaba? odayı nemlendirmek gerekir diyorlar....

bende cok kararsızım akannehir
walla bıldıgım herkes bıberonu bulasık makınesıne koyuyor...sonrasında kaynatırım bıde kendım temız suyla. yeterlı olur dıye dusunuyorum...
hava nemlendırıcı ıcın kalorıferın uzerıne 1 tas su koy aynı ısı goruyor canım ben ewde oyle yapıyorum kışın...

Zeynep seninle aramızda 1 gün var farkettin mi?

farkettım kaydirigubbakcemile3

zehracım çok güzeller güle güle giysin kızın bizimde öyle çoğu anneannemizde doğumda getircekmiş cicilerimizi

kızlar merhaba ne var ne yok nasılsınız, sabah 100 gr şekerimi yüklettim ama hiç ümitli değilim iyi çıkacağına dair.. akşam doğuma hazırlık kursum başlıyor ona giderken sonucumu da alıcam iyi çıkar işalla ne diyim.. fatostan ne haber dünden sonra bir haber çıktı mı yatmış mı hastaneye acaba??

canım meraba
nereye gidiceksin kursa ücretlimi

zeynepcim tabi ki haklısın canımda karşımdaki farklı bir kişilik doğal olarak ben haklarımı biliyorum ama adam sabır taşını çatlatır bugüne kadar daha kendisi şef olalı 1sene olmadı bu işyeri kurulduğundan beri çalışan personelden beş kişiyi tazminatını almadan bırakacak hale getirdi ben ne ilkim nede son onlar dava da açtı hala devam ediyor davaları belki benim hamilelikten dolayı daha fazla şansım var ama zaten evdede bir dünya sorunum var patronlarımda bundan yana çıkarlar diğerlerinde olduğu gibi ama biraz sakinleşince tavsiyelerini daha iyi düşünebilirim canım CADIARZU

Arkadaşlar aranızda Sterilizator, süt pompası, hava nemlendirici almayı planlayan varmı?

ben 3 aylıkken çalışacağım için doğuma kadar almayı planlıyorum ama elektirikli olanlar pahalı manuel de verimli olurmuki birde çok sert oluyor onlar kullanamazsın diyorlar bilmiyorum ama bidaha ki ay itibari ile başlıycam.ilk 3 ay süt çok olur alıp buzluğa atın sonra istesende bebek hepsini emdiği için saklıyacak kadar ayıramıyormuşsun.ama dah ne alırım karar vermedim.

acıbademe gidicem esmacım orda doğum yapanlara ücretsizmiş ama dışardan da alıyorlar bildiğim kadarıyla

kızlar bu akşam kursta işlenecek konular sormak istediğiniz varsa sorarım...

ıdeal doğum şekli var mıdır? - Op. Dr. Digen Taşer Güney

Ağrısız doğum - Uz. Dr. Serap Tekin

Gebelikte cilt hastalıkları - Uz. Dr. Ahmet Arpacı

he anladım canım hadı bakalım ıyı haberlerle gel ıns...:Saruboceq:

bızde senı cok sevıyoruz kuzucuk dıkkat et kendıne :a015:
SAOL CANIM BENİM
canım bak linki yolluyorum bi bak istersen... aslında aklım senin beğendiğinde ama işte napiyim bilmiyorum kararsız kaldım... bak senin beğendiğin modelde var burda...

Baby Max Cibinlikli Park Yatak

canım inşallah hapı 2 ye çıkarmaya gerek kalmaz... çok dikkat et canım kendine... bol bol dinlen... öyle 25 kişilik misafir falanda mümkünse alma artık... :olmaz:
EVET CANIM ARTIK YOK BAK KIZI VERMEDİN BANA TANSİYON TAVAN YAPTI ÜZDÜN BENİkaydirigubbakcemile3
fatoşcum gecmiş olsun cnm dıkkat et kendıne
SAOL CANIM HAKLISIN CANIM TELLERİMİZİ VERELİM
fatoşcum bu iyi haline şükredelim, valla dün korkuttun bizi. inş düzene girer artık canım ya..

esmacım ben biberonu chicconun ucu eğik, gaz önleyici,cam, kaucuk uclu olanından aldım. inş bizi emerler de ilk zaman kullanmaya gerek kalmaz :) emzik de yine chicco damaklı olandan aldım. emziğe de alıştırabilirim inş. her ne kadar doktorlar önermese de çok kolay olacak gibi geliyor.

bu arada 32. haftada çalışma izni alıp, çalıştığın yere veriyorsun. sonraki procedure nasıl bilmiyorum ama..

bu arada kızlar, daha dün arkadaşım, park yatak için aynı şeyi söyledi. biraz kilo alınca sallanmıyo bunlar dedi.:(
SAOL CANIM BENİM
bogazım cok kotu hasta oluyorum offf offf tasınmada var bitaraftan :(((
GEÇMİŞ OLSUN TTALIM
çok geçmiş olsun canım
atlattıgına sevindim umarım bir daha tekrarlanmaz

bende şeker sonucumu aldım kızlar temiz çıktı bunuda atlattık hayırlısıyla
idrarda 8-10 bakteri görüldü ama doktorum antibiyotige gerek yok
sancın ve yanman yoksa suyu daha fazla iç
9 aralıkta görüşelim dedi :olmaz: ayyy ne çok var melegimi görmemee :gitme:
23 kasımda da ikinci tetanoz aşımız var
onuda atlattık mı ne kaldı geriye
:hulya:
CANIM SAOL GÖZÜN AYDIN O BAKTERİDEN BENDEDE VAR BENDE BİŞİ KULLANMIYORUM
Hadi sevindim Fatoşçum. Çok iyi bak kendine.

Al benden de o kadar:umursamaz: Ama ne olacak herşey çarşıda istesek 1 günde herşeyini alır geliriz.

Kızlar isimlerim için yorum yapanlara teşekkürlerŞeniz
Yapmayanlardan da bekliyorum :
*Mete Ezel
*Merih
*Korel
SAOL TATLIM KOREL CANIM BENCE KIZ SERAP İZMİRDE GÖK DELİNDİ HA AMMA YAĞMUR YAĞDI CANIM
yemekten bahsettim yemeğimiz geldi onun için gitmek zorunda kaldım
fatoş canım iyi olmana sevindim ne yapacaksın artık şurda doğuma ne kaldı günde 2defa kullanınca faydası olacaksa ilaca devam artık sık dişini biraz daha tetanoz aşınıda yaptıracakmışsın oh ne güzel ah birde ben atlatabilsem şu aşıyı ağrısız sancısız
snm geçmiş olsun dikkat et bakalım birde taşınma işin var hasta hasta hiç çekilmez valla Allah kolaylıklar versin canım sana
SAOL CANIM BENİM
FATOŞCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜSELİM İŞALLAH ARTIK HEP NORMAL SEYRİNDE DEVAM ederde rahat edersin ...canım benim karşı komşumda senin gibi tansiyon problemi çok yaşadı hamileyken bide onun gebelik şekeri çıktı.....ama çok şükür kızı şimdi 1.5 yaşında maşallah çokda sağlıklı yalnız anne hamileyken çok huzursuzdu haliyle fıstık çok hırçın bi o kadar
SAOL TATLIM YOK ŞÜKÜR BENİM HUZURSUZLUĞUM TANSİYON İŞTE DOKTORDA ÖLE DİYO HERŞEYİN SÜPER AMA DİYO BU TANSİYON TADIMIZI BOZUYOR DİYO 32 HAFTAYA KADAR Kİ OZAMANA KADAR BİLLE CİĞERLER TAM OLUŞMAZMIŞ DURMASI LAZIM DİYO 32 HAFTADADA DOPLER ÖNERDİ
kızlar ben çıkıyorum doktora gidiyorum öptüm hepinizii

kızlar merhaba ne var ne yok nasılsınız, sabah 100 gr şekerimi yüklettim ama hiç ümitli değilim iyi çıkacağına dair.. akşam doğuma hazırlık kursum başlıyor ona giderken sonucumu da alıcam iyi çıkar işalla ne diyim.. fatostan ne haber dünden sonra bir haber çıktı mı yatmış mı hastaneye acaba??
CANIM İİ DÜŞÜN İİ ÇIKSIN İNŞALLAH İİ ÇIKACAK
sağolun kızlar fatosun iyi olmasına sevindim Allah hepimize sağlık sıhhat versin.. ben size anlatırım öğrendiklerimi, dün benden önce kursa giden bir bayanla konuştum eşlerin yapacağı süt artırıcı masaj hareketleri varmış.. bu hafta psikolojisine giriceklermiş işin, sonraki haftalarda nefes masaj bunları öğreticeklermiş
SAĞOL CANIM BENİM
yarın tatlım 100luk ıcın gıdıcem sabahtan
SENDE İİ HABERLERLE GEL ZEYNOM

BENDE BAKIM BAYAĞI OLDU BAKMAYALI

fatoscum iyi olmana cok sevindim kız az daha sık dişini dayan

esmacım fiyat sorayım mı gelmeyi düşünür müsün?

kumsal kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ben anneyimmmm

" seni,bir hücreden yaşamaya layık bir canlı haline getiren benim.seni ıstırapların en büyüğü ile doğurdum;sevinçlerin en büyüğü ile kollarıma aldım.sana ilk davranışı,ilk gülüşü, ilk bakışı, ilk heceyi ben öğrettim.seni karşılıksız , menfaatsiz , ilk ben sevdim.

Sana hayatta lazım olacak ilk dersleri ben verdim.senin yüzünden ilk acıyı ben duydum.ilk ağlayışlarını benim göğsümde dindirdin.ilk sırrını bana açtın.ilk dost beni edindin.

Ben anneyim!
Bana herzaman güvendin.ilk aşkını ben hissettim.üzüntülerin benim üzüntülerim oldu.seni pencerelerde bekledim, gelişinle kapılara koştum.seni herzaman aynı duygularla bağrıma bastım, seninle iftihar ettim , seninle taçlandım, şereflendim.

Ben anneyim!
Ben,allah'ın en büyük lutfuna layık görülmüşüm.ben bereketim, yeryüzünde iyi ve güzel, kötü ve çirkin herşeyin mesuliyetini taşıyorum.medeniyet benim, mazi benim , gelecek günlerin ümidi benim.

Ben anneyim!
Ben insanlığın başı ve sonuyum.ben hayata şekil veren sanatkarım.istediğim renkleri kullanır , istediğim gibi yontarım.beynine ilk nakşolacak sözler, kalbine ilk yerleşecek duygular benim duygularımdır.ben cennet ve cehennemim.ben istersem sevgi, kardeşlik ve dostlukla büyütürüm;istemezsem kinle , düşmanlıkla içini doldururum.ben dünyaya nizam veren iradeyim.

Ben anneyim!
Ben sabır ve tahammülüm.ben en yumuşak ve en sertim.cesur olmayı nasıl benden öğrendiysen , korkuyu da ben sana öğrettim.seni ilk öpen ve ilk döven benim.sevmek, aşık olmak, şefkat, kin, dostluk ve düşmanlık duygularının hepsi bende..

Ben anneyim!
Bir acı duyarken beni çağırırsın.ben teselliyim.ölsem bile gözüm arkamdadır.ben endişelerin derin kuyusuyum, kendi içime düşerim.ben bütün alakaların mihrakıyım.cömert olduğum kadar hasis, kıskanmaz göründüğüm derecede kıskancım.

Evet, seni kıskanırım!sen benim eserimsin, sen benim emeğimsin.sen benim güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün hatıralarımsın.seni kıskanırım.seni bu duyguyla bunaltır, isyan ettirir, üzerim.seni kendime hasretmek isterim.bunun için kıskanırım seni.

Ben anneyim!
Ben saygının mihrabıyım.önümde diz çökmeni, gönlünde yer etmeyi isterim.hakkım ödensin isterim.unutulmaktan korkarım.baş üstünde ve baş köşende yerim.
Bu benim hakkım!

Ben anneyim!
Ve son nefesimde...her zaman..
Sütüm ve hakkım helal olsun yavrum derim. "

kumsal kullanıcısından alıntı Mesajı göster
anneye mektup
zaman geciyor,
hergün bir yaprak,
hergün bir damla daha hayattan,
büyüyorum anne.
Hani içinde bir kıvılcım olurya,
hani herşey çok güzeldir,
benim kıvılcımım kor oldu,
ama bak herşey yolunda değil anne.
Hani ufacık bir bebekken,
sadece acıkınca ağlarmışım,
başka zamanlarda sürekli gülermişim,
artık sadece acıkınca ağlamıyorum anne.
Bak yıllar ne çabuk geçmiş,
sadece gülünmeyecegini öğrenmişim,
belkide öğretilmişim.
Ben büyümüşüm be anne.
Yanından ayrılmayan kızın,
bak artık uzaklarda,
üstelik yalnız,
hemde herkesin içinde anne.
öyle birde tuzağa düşmüşki,
of dese olmaz, yok dese hiç,
adını bile koyamamış,
yardım etsene anne.
Anlayacağın eskiyi özledim anne,
yeniden çocuk olmayı,
sadece acıkınca ağlamayı,
ve hiç şimdiyi yaşamamayı.
Zaman geriye gitmez değilmi?
Ya da ben yeniden çocuk olamazmıyım?
Söylesene onu unuttum diyebilirmiyim?
Yani herşey söylemek kadar kolay olabilirmi anne?
Dur söyleme,
ben yine hayal kuruyorum değilmi?
Sadece kendimi kandırıyorum değilmi?
Peki kalbimi kim kandıracak anne?
Eskiden günlerin, hatta dakikaların hesabını tutardım,
şimdi günlerden cuma belkide salı,
günlerin ne önemi kaldıki,
takvimlere bile küs oldum anne.
Yinede ayaktayım, direniyorum.
Belkide bir ışık arıyorum,
bulunca herşeyden kurtulabileceğim,
ne güçlü büyütmüşsün beni anne!
Sen yinede beni merak etme,
herşeyle savaşmayı,
güzel günlerinde olacagını,
ben senden öğrendim anne.
Yinede buralar güzel, soğukları saymazsan.
Insanlar mutlu, beni saymazsan.
Gündüzler ve gecelerde iyi, yalnızlıgımı saymazsan.
Beni soracak olursan anne,
bende iyiyim, içimdeki yangını saymazsan.

KIZLAR ÇOK BEĞENDıM BEN GÜZEL DıMı

Back