• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

hulen bende bunu beğenmiştim netten çok şeker ya.
fikrim değişmezse bunu alıcam büyük ihtimal

Herkesten isimlerim hakkında fikirlerini bekliyorum anlamlarını da yazdım. Belirtenlere teşekkürler not alıyorum hangisine daha çok oy gelecek diye:)

Mete Ezel (1.Büyük Türk-Hun ımparatoru 2. Başlangıcı olmayan)
Merih ( Ateş rengi. Güneş sistemini oluşturan dokuz gezegenden biri)
Korel (Ateşli, canlı, hareketli kimse.)

Serabım o kadar tama kafaya. Gözünde büyüttükçe zorlaşıyor kendini tutmak ta. Rahat olŞeniz

evet canım, kesinlikle bundan alıcam ben de. bi de ortapedik yatak alırım içine, olur biter.

canım bunu bende çok beğenmiştim ama nevresim takımı olarak fuşya beyaz bi takım aldım kırmızının içinde güzel durmaz diye vazgeçtim ama aynı buna benzer pembeli grili buldum ondan alıcam... irem bebenin sitesinden bakabilirsin...

ay biraz önce kimse görünmüyordu bende dedim yemek zamanı kimse kalmadı bizde yemeğimiz gelse diye bekliyoruz oğluşum acıktı beni içerden kemirmeye başladı bile

ay biraz önce kimse görünmüyordu bende dedim yemek zamanı kimse kalmadı bizde yemeğimiz gelse diye bekliyoruz oğluşum acıktı beni içerden kemirmeye başladı bile

aynen canım benim oğlumda beni yemeye başladı acıktı galiba ne yesek diye düşünüyorum bi dışardan yiyoruz yemeği ama fazla seçenek yok yakınlarda

sağol canım vaal agetir bi kaç malzeme yap en sağlıklısı dışarda nasıl yağ kullanıyolar temzimi insan şüphe ediyo

bazen yemeği fazla yapıyorum evde işe getiriyorum ama dün az yapmışım kalmadı ne yesem diye düşünüyorum güvenemiyorum dediğin gibi her yerede olmadı peynir ekmek domates yicem

canım bunu bende çok beğenmiştim ama nevresim takımı olarak fuşya beyaz bi takım aldım kırmızının içinde güzel durmaz diye vazgeçtim ama aynı buna benzer pembeli grili buldum ondan alıcam... irem bebenin sitesinden bakabilirsin...

benim daha nevresim takımı bile olmadığı için renk konusunda problem yok. hatta içlerinde en çok turkuaz rengini beğendim. bi de karyola alacaktım ama ondanda vazgeçtim ben: 4-5 yıl sonra genç odası alırız inş. karyolayı nereme koyarım sonra. biz sadece anı düşünüyoruz bazen, ileriyi de düşününce sadece park yatak almaya karar verdik bakalım.
senin dediğinin fiyatı nasıl canım?

Back