Kızlar ben saat 16:00 de dİyetİsyene gİdİcem bakalım ne verİcek
hayırlısıyla git gel serapcım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evde tartılıyorum normal çıkıyo diodun ya hiç merak etme diyetisyen fazla büyütez bence
hayırlısıyla git gel serapcım..
hulen bende bunu beğenmiştim netten çok şeker ya.
fikrim değişmezse bunu alıcam büyük ihtimal
evet canım, kesinlikle bundan alıcam ben de. bi de ortapedik yatak alırım içine, olur biter.
bursada vardır mutlaka canım burda belisten baktım var bu modellerden bursada belis varmış
Bayi Listesi
ay biraz önce kimse görünmüyordu bende dedim yemek zamanı kimse kalmadı bizde yemeğimiz gelse diye bekliyoruz oğluşum acıktı beni içerden kemirmeye başladı bile
ben yedim yemek kızlar yaptım büroda çorba bi güzel yedim mis gibi
afiyet olsun canım burda imkan varda malzeme yok bende öylemi yapsam acaba malzeme alıp çorbayada hiç dayanamam zaten
sağol canım vaal agetir bi kaç malzeme yap en sağlıklısı dışarda nasıl yağ kullanıyolar temzimi insan şüphe ediyo
canım bunu bende çok beğenmiştim ama nevresim takımı olarak fuşya beyaz bi takım aldım kırmızının içinde güzel durmaz diye vazgeçtim ama aynı buna benzer pembeli grili buldum ondan alıcam... irem bebenin sitesinden bakabilirsin...