• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Fatoscum canim çok çok geçmis olsun iki gündür pek giremedim bi göz atiyim dedim simdi msjini gördüm Allah yardimcin olsun canim Insallah düzelir ve iyi haberlerle gelirsin yarin Dualarim seninle opuyorumnanaktan

ÖNCELİKLE HEPİNİZE TEŞLEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.BUGÜN SAĞLIK OCAĞINDA TANSİYONUM 17/ 11 ÇIKTI AŞI YAPMADILAR HASTANEYE YOLLADI ACİLE GİTTİM 3 TE 6 YA KADAR ALMADIOLAR DOLUYDU ÇOK AMA ÖLÇTÜLER TANSİYONUMU 18 10 ÇIKTI EN SON 17 10 LA İÇERİ GİRDİM TAHLİLLERİMİ YAPTILAR TEMİZ EKO ÇEKTİLER ODA TEMİZ TANSİYON İÇERDE 15 9 ÇIKTI HERŞEY NORMAL YARIN KADIN DOĞUMCUNA GEL DEDİ YOLLADI EVDE ÖLÇTÜM 16 10 BAKALIM YARIN GİTÇEZ NE DİYCEKLER SABAH GİDERİZ HABERSİZ BAKMAYIM DEDİM SİZİ ÇOK SEVİYORUM ÖPÜYORUM DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.

canım benim çokkkk geçmmiş olsun RABBİM yardımcın olsun iyi haberler verirsin yarın inşaallah bize dualarımız seninle canım:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar,
fatoşcum çok geçmiş olsun, inşallah tansiyonun normale döner artık.
seni epey zorladı.
allah hepimizi tüm hastalıklardan, sağlık problemlerinden korusun...

günaydın kızlar
FATOŞ cum onunla geçmiş olsun inş düzelicek

günaydın herkese.

fatoş'cum inş bugün iyi haberlerle gelirsin, Allah yardımcın olsun canım..

günaydın herkese
fatoşcum dularımız seninle inşallah güzel haberle gelirsin tansiyonun normale döner canım

Herkese günaydınlar. Ben de yarın oğlumu görcem diyordum cumartesiye kaldı üzüldüm. Neyse artık 5 haftadır sabrettim 1 gün zor geliyor.

Burcucum maşallah gözün aydın meleğin kocaman olmuş:nazar: Odasını da güle güle kullansın iyi günlerde.

Fatoşçum iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Günaydın kızlar..

Fatoscum cok gecmis olsun. İnsallah iyi haberlerle geleceksin.

Burcu'cum masallah kızına :nazar: İyi yapmısın hazırlıklara baslamakla mobilyanın kokusu 1.5-2 ayda anca cıkıyomus. Biz de bayramdan sonra almayı planlıyoruz.

Kızlar ben de yarın tasınıyorum valla hala inanamıyorum nasıl olacak cok gozumde buyuyor nasıl yerlesicem. Bir de dun toparlanırken karnım acayip gerildi ve agrıdı hemen oturdum dinlenince gecti. Bir tasınıp yerlessem cok iyi olacak..

Günaydın kızlar a.s.

Fatoşcum geçmiş olsun, güzel haberlerle gel inş.

Burcucum bebişin kocaman olmuş maşallah :nazar: Odasıda hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inş.

Günaydın herkese inşallah herkes iyidir..
fatoş secil çok geçmiş olsun canlarım benim..
burcu maşallah meleğimize hep böyle gitsin inşallah gelişimi..
sinem allah kolaylık versin bitanem dikkat et kendine sakın ağır falan kaldırma..
serapcım gördüm seni facebookda özellikle gelin olurken yaptırdığın çiçeğe bayıldım tatlım.. sende çok güzelsin..
bu arada dün çekildiğim resmi eklicem faceye.. kocaman göbüşümü görebilirsiniz:)

Günaydın kızlar
Herkez hoşgeldi.Nasılsınız ?Bebişler nasıl ?
Fatoşcum geçmiş olsun inşallah iyi haberlerle gelirsin.

sinem cim bende ev tasıyacagım bayram sonu :( ayyy allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

herkese günaydıııın canlarııım biz geldik.......
FATOŞUM geçmiş olsun canım turp gibi gel....
SENİ ÖZLEDİK....

akarahan, essemayit, maksimen, pofidi, selda58+, snm2008+, srpp+, tugba64, yaren_h+, zeh+, ZEYNEP6672 günaydın canlarım nasılsınız bugün... akşama gene kursa gidicem sorulmasını istediğiniz bişey varsa yazın kızlar birazdan hangi konular işlenicek yazarım sizlere... opuyorumnanaktan

gözün aydın canım herşey çok yolunda gitmiş... maşallah büyütmüşsün sende kızını... çatı muayenes,i için benim dr.da 36. haftadan sonra bakmaya başlıyorum dedi canım... bi sorun görülmezse öncesinde normali bu demekki...

canım çok geçmiş olsun... inşallah bugün daha iyi haberlerle gelirsin hayatım... üzme kendini.. moralin yüksek olsun herşey yoluna girer merak etme sen...

Allah kolaylık versin canım sanada... inşallah göz açıp kapayana kadar bitmiş olur işler... gerçi anlaştığıum firma iyi demiştin fazla yormadan sizleri hallederler umarım... peki bu akşam gelebilecekmisin sen?

günaydın kızlar

fatoş hastanedemiki halen ne yaptı acep Allah yardım etsin

esracım günaydın herşey gönlünüzce olsun
fatoşcum güzel haberlerle gel sende inşallah
kızlar bende çantamı bayram sonra hazırlamayı düşünüyorum eksiklerim bi tamamlansında zamanımızdaazalıyo hergün

günaydın canım fatoşun tansiyonu yükslmişti dün hastaneye gitti yatırabilirler demişti ama yatırmamışlar kendi druna göndermişler bugün kendi druna gitti inşallah güzel haberle gelcek

selamlar, 1tanelerim, akarahan+, bulbul, burcuberru, escos, fatima38, mydarling, snm2008, srpp, ZEYNEP6672 nasılsınız?

fatoşu yeni öğrendim, inşallah bir an evvel kurtuluş tansiyon probleminden.
tuğbacım, hiç takma kafana. bebişini düşün. gelip ifadesini alalım o gıcığın. :oklava:
burcuberracım, aldığın sıvı deterjan bebeklere özel mi? ben migros, tansaş gib marketlere baktım ama bebeklere özel deterjan yok. bi real vb yerlere gidip bakıcam.

umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..!

bu arada geçmişe biraz bakabildim inş. atladığım kimse yoktur. varsa affetsin artık beni
maksimen canım hoşgeldin oğluşunda sağlıkla gelsin inş.:nazar:
fatoş dualarımız seninle canım inş. şu tansiyon işini çabucak atlatırsın kendine dikkat et
burcu maşallah canım bebişine odasınıda cicilerinide sağlıkla mutlulukla kullansın inş. seninde şekerde aşıda hallolmuş gözün aydın artık sıra doğuma geldi onuda hayırlısıyla atlatman dileğiyle:nazar:
sinem canım sanada Allah kolaylıklar versin sen ağır taşımasan bile dikkat et
arada gezerken bile yorulursun çok kolay gelsin

hoşgeldin canım
fatoş hastayıdı tansiyonu çok çıkmıştı

hadı yaaaaaa ne yaptı doktora gorundumu nasıl acaba sımdı :sinifsinif:

ayy hoşgeldin canım. biz de seni konuşuyorduk. merak ettik valla. iyi olduğuna çok sevindim: allah daim etsin. :Saruboceq:

ayyy sımdı senden bahsedıyoduk canım cok gecmıs olsun noldu oyle yaaaa sana ılaclarını ıhmal etme sakın

fatoşcum hoş geldin allaha şükür önemli bişey çıkmadı ilacı iki tane al bakalım o zaman düşer inşallah dün birde sen müge anlıyı izlemiştin dimi üzüntüden çıkmış olabilir tansiyonun canım bugün izlerken başım ağırdı aklıma sen geldin

canım hadi geçmiş olsun bende senden bahsediyodum
çok sevindim normale dönemsine :nazar:

canımm geçmişler olsun normale inmiş çok şükür...allah sağlık güç kuvvet versin
hepinizi çok seviyorum teşekkür ederim iyiki varsıınız hepinizden allah razı olsun ben şimdi tetanozu yaptırmaya gidiyorum öpüyorum hepinizi.

bugün diyetisyene gidicem canım bakalım ne dicek doktor
he anladım canım hadı bakalım ıyı haberlerle gel ıns...:Saruboceq:

hepinizi çok seviyorum teşekkür ederim iyiki varsıınız hepinizden allah razı olsun ben şimdi tetanozu yaptırmaya gidiyorum öpüyorum hepinizi.

bızde senı cok sevıyoruz kuzucuk dıkkat et kendıne :a015:

benim daha nevresim takımı bile olmadığı için renk konusunda problem yok. hatta içlerinde en çok turkuaz rengini beğendim. bi de karyola alacaktım ama ondanda vazgeçtim ben: 4-5 yıl sonra genç odası alırız inş. karyolayı nereme koyarım sonra. biz sadece anı düşünüyoruz bazen, ileriyi de düşününce sadece park yatak almaya karar verdik bakalım.
senin dediğinin fiyatı nasıl canım?

canım bak linki yolluyorum bi bak istersen... aslında aklım senin beğendiğinde ama işte napiyim bilmiyorum kararsız kaldım... bak senin beğendiğin modelde var burda...

Baby Max Cibinlikli Park Yatak

kızlar slm biz geldik çok şükür yatırmadılar tansiyonumda normal şuan kardiyolojiye yolladı eğer dedi 14 ün üsüt 9 un üstü olursa ilacı akşamda al dedi ben sadece sabah alıyodum öle demişti yükselirse 2 tane alıcam yani şükür iyiz

canım inşallah hapı 2 ye çıkarmaya gerek kalmaz... çok dikkat et canım kendine... bol bol dinlen... öyle 25 kişilik misafir falanda mümkünse alma artık... :olmaz:

kızlar son 3 haftaya kadar çalışmayı uzatmak için kaçıncı haftada gidicez doktora

canım normalde 32. haftada izne hak kazanıyorsun ama çalışmak istiyosan şayet bi problem yoksa dr. sana çalışabilir raporu veriyo... ama bi sürü prosedür var sigortaya falan gitmen lazım sanırım... raporunu onaylatman falan lazım... ben bi sonraki muayenemde tam 32 haftalık olucam... o zaman daha detaylı yazarım canım sana...

fatoşcum bu iyi haline şükredelim, valla dün korkuttun bizi. inş düzene girer artık canım ya..

esmacım ben biberonu chicconun ucu eğik, gaz önleyici,cam, kaucuk uclu olanından aldım. inş bizi emerler de ilk zaman kullanmaya gerek kalmaz :) emzik de yine chicco damaklı olandan aldım. emziğe de alıştırabilirim inş. her ne kadar doktorlar önermese de çok kolay olacak gibi geliyor.

bu arada 32. haftada çalışma izni alıp, çalıştığın yere veriyorsun. sonraki procedure nasıl bilmiyorum ama..

bu arada kızlar, daha dün arkadaşım, park yatak için aynı şeyi söyledi. biraz kilo alınca sallanmıyo bunlar dedi.:(

Merhaba,

Essemayit: bende ikincisini begendim. gerci daha pahalı. 6 ay icin cokta farketmez uygun fiyatlısını al bence...

Srpp: Mete ismini cok severim ama malesef kuzenimin oglunun ismi.... Korelde değişik ve güzel bir isim. Biz oglumuza "Deha Bilge" ismini koymayı planlıyoruz. Son anda bir değisiklik olmaz ise :)

canım bak linki yolluyorum bi bak istersen... aslında aklım senin beğendiğinde ama işte napiyim bilmiyorum kararsız kaldım... bak senin beğendiğin modelde var burda...

Baby Max Cibinlikli Park Yatak

canım inşallah hapı 2 ye çıkarmaya gerek kalmaz... çok dikkat et canım kendine... bol bol dinlen... öyle 25 kişilik misafir falanda mümkünse alma artık... :olmaz:

sadece renk problemi varsa aslında nevresimi değişemez misin? aklında kalanın (benim de beğendiğim) yeri daha iyi gibi. resimleri karşılaştırdım da. aklını karıştırmak gibi olmasın da sen bi daha düşün bence. bi de ölçüleri ne acaba: bulamadım ben? benim beğendiğim 110*70*75

selam kızlar .. facebookta ekledim yeni resimlerimi.. öptüm hepinizi
gordum anacım gormemmı :asigim:
inşallah zeynepcim fırça yemeden gelcezmi bakalımmm

benımde yarın seker yuklemem war tekrar korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 3 gundur cayıma seker bıle koymadım pılaw makarna tatlı ekmek yemedım dıkkat ettım cok bakalım nasıl cıkıcak delikafadulden

canım normalde 32. haftada izne hak kazanıyorsun ama çalışmak istiyosan şayet bi problem yoksa dr. sana çalışabilir raporu veriyo... ama bi sürü prosedür var sigortaya falan gitmen lazım sanırım... raporunu onaylatman falan lazım... ben bi sonraki muayenemde tam 32 haftalık olucam... o zaman daha detaylı yazarım canım sana...

canım 32.haftada gidiceksin doktora 37.haftaya kadar çalışabilir diye nor yazıcak o
tam 32 haftada gidicez rapor verilicek onu ssk ya verip uzatıcaz yani

esmacım ben biberonu chicconun ucu eğik, gaz önleyici,cam, kaucuk uclu olanından aldım. inş bizi emerler de ilk zaman kullanmaya gerek kalmaz :) emzik de yine chicco damaklı olandan aldım. emziğe de alıştırabilirim inş. her ne kadar doktorlar önermese de çok kolay olacak gibi geliyor.

bu arada 32. haftada çalışma izni alıp, çalıştığın yere veriyorsun. sonraki procedure nasıl bilmiyorum ama..

bu arada kızlar, daha dün arkadaşım, park yatak için aynı şeyi söyledi. biraz kilo alınca sallanmıyo bunlar dedi.:(
canım biberon nuk dan beğendim ben emzik de damaklı almıyo pek bebekler die biliyorum
daha iri olanlar varya onları alıyolarmış hemde hemen verip alıştırmak da rahat ediyomuşşsun kuzenim dio bazısı parmak emiyo emzik vermeyince

Merhaba,

Essemayit: bende ikincisini begendim. gerci daha pahalı. 6 ay icin cokta farketmez uygun fiyatlısını al bence...
canım haklısın uygununu alkmak lazım sonra 5 6 sonrasında başka bişiyler düşünücez

kızlar slm biz geldik çok şükür yatırmadılar tansiyonumda normal şuan kardiyolojiye yolladı eğer dedi 14 ün üsüt 9 un üstü olursa ilacı akşamda al dedi ben sadece sabah alıyodum öle demişti yükselirse 2 tane alıcam yani şükür iyiz

çok geçmiş olsun canım
atlattıgına sevindim umarım bir daha tekrarlanmaz

gordum anacım gormemmı :asigim:
benımde yarın seker yuklemem war tekrar korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 3 gundur cayıma seker bıle koymadım pılaw makarna tatlı ekmek yemedım dıkkat ettım cok bakalım nasıl cıkıcak delikafadulden

bende şeker sonucumu aldım kızlar temiz çıktı bunuda atlattık hayırlısıyla
idrarda 8-10 bakteri görüldü ama doktorum antibiyotige gerek yok
sancın ve yanman yoksa suyu daha fazla iç
9 aralıkta görüşelim dedi :olmaz: ayyy ne çok var melegimi görmemee :gitme:
23 kasımda da ikinci tetanoz aşımız var
onuda atlattık mı ne kaldı geriye
:hulya:

Hadi sevindim Fatoşçum. Çok iyi bak kendine.

valla bana da aynısını söylediler de kızların hemen hemen hepsi alışverişi bitirdi anacım, bi bizim doğru dürüst bişeyimiz yok. aralık başı tüm eksikleri alıcam ben allah izin verirse. daha fazla bekleyemicem. :hulya:

Al benden de o kadar:umursamaz: Ama ne olacak herşey çarşıda istesek 1 günde herşeyini alır geliriz.

Kızlar isimlerim için yorum yapanlara teşekkürlerŞeniz
Yapmayanlardan da bekliyorum :
*Mete Ezel
*Merih
*Korel

Back
X