• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bu arada geçmişe biraz bakabildim inş. atladığım kimse yoktur. varsa affetsin artık beni
maksimen canım hoşgeldin oğluşunda sağlıkla gelsin inş.:nazar:
fatoş dualarımız seninle canım inş. şu tansiyon işini çabucak atlatırsın kendine dikkat et
burcu maşallah canım bebişine odasınıda cicilerinide sağlıkla mutlulukla kullansın inş. seninde şekerde aşıda hallolmuş gözün aydın artık sıra doğuma geldi onuda hayırlısıyla atlatman dileğiyle:nazar:
sinem canım sanada Allah kolaylıklar versin sen ağır taşımasan bile dikkat et
arada gezerken bile yorulursun çok kolay gelsin

İnşallah canım hepimizin işi rastgitsin.Zeynep ten haber varmı baktım ama göremedim bugün mü gidecekti 100 mg lık yükleme için.

arkadaşlar bebeğinize bieron felan ne marka alıcaksınız vede neler alıcaksınız

ayy bak bide onlar var ben 1 tane ufak su için olandan aldım wee di galiba markası tam hatırlamıyorumda.ama biberon için erken hep emziricem diye düşündüğüm için almıycam ama emmez ise eczanelerden yakında ne bulursam artık.

günaydın hülyacım biz iyiz bebişimle sen nasılsın bebişin nasıl

günaydın tatlım, oh oh iyi olun tabii. :emir_bebek: bugün iyiyiz çok şükür. dün dinlenince kendime geldim valla. galiba farketmeden çok yoruyorum kendimi :kedi: miray hanım da 2 gündür duramıyor yerinde. karnım sürekli dalga dalga alkisalkisalkis çok hoşuma gidiyor. bazen hamile olmayı çok benimsediğimi düşünüyorum. ne güzel bi duygu..!

Tam sopalık bunlar sık dişini Tuğba sakın gaza gelip bi annlın sinirle çıkma işinden en azından 4 ay için ssk dan para alacaksın o seni bi süre idare eder.doğumdan sonrada biraz bebeğinle vakit geçirip yeni iş bakarsın en azından kafan rahat olur.

evet canım bebeklere özel.2 lt yumuşatıcı kutusu gibi kabı.ben kuytırık bi marketten aldım vardır migroslarda falanda özün çarpmamıştır.benim aldığım yerde varsa migrosta kesin vardır belki kalmamış olabilir ama öyle zor bulunan değil tavsiye ederim çokkkk güzel kokuyor.bizim kıyafetleridemi onla yıkasam napsam CADIARZUCADIARZU

anladım canım. tekrar bi bakayım o halde, dediğin gibi belki gözümden kaçtı. sıvı olması dikkatimi çekti: kalıntı falan olmaz. kokusu da güzelde aldım gitti delikafadulden

Hulen geçen hafta eşimle beraber senin şu dediğin pandora sokağına gittim. Orda bi bebek mağazası vardı çok beğendim. Hatta bir bebek battaniyesi aldım. Bebeğe artık daha fazla şey almak istemiyorum çünkü annem alma getiren de çok olur ve bebek de çok hızlı büyür çoğunu giydiremezsin diyor. Ama eşofman ve pijama bulamadım. Sadece bir çeşit vardı o da hiç güzel değildi. Ordan enderparka uğradık. Sipariş vermişler gebe eşofman ve pijamaları için. Cuma gelir dediler. Sen de bir bakabilirsi istersen.

güle güle kullanın canım battaniyenizi. aynı sokakta serdar havlucular vardı: oraya baktım ben de lohusa pijamasına ama pahalı yaaa. kırmızı alt üst pijama 82.50 tl dedi. bi de sabahlığı olsun istiyorum ben. polar bi sabahlık baktım 90 tl miş. ( atatürk cad. de fırat var: aynı sabaklık 60 tl) begedim ama pahalı geldi. bikaç yere daha bakıcam. enderparka da bakarım, sağol canım.

Hulencim hoşgeldin. Biz iyiyiz canım. Umarım siz de iyisinizdir.

Esmacım ben ikisini de beğendim. ıkisinin arasında çok bir fark göremedim.

Kızlar birkaç isim var aklımızda belki yeni bir şeyler de düşünürüz ama siz de fikirlerinizi söyleyin bana:

* Mete Ezel
* Merih
* Korel

Fikirlerinizi bekliyorum canlarım:kahve:

selamlar, 1tanelerim, akarahan+, bulbul, burcuberru, escos, fatima38, mydarling, snm2008, srpp, ZEYNEP6672 nasılsınız?

umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..!

merhaba hülyacım... bizde iyiyiz oğlumla.. sana slm söylüyor teyzesi...

esmacım ben ikinciye kullanıyorum oyumu

hulencim hoşgeldin. Biz iyiyiz canım. Umarım siz de iyisinizdir.

Esmacım ben ikisini de beğendim. Ikisinin arasında çok bir fark göremedim.

Kızlar birkaç isim var aklımızda belki yeni bir şeyler de düşünürüz ama siz de fikirlerinizi söyleyin bana:

* mete ezel
* merih
* korel

fikirlerinizi bekliyorum canlarım:kahve:

canım ben merih olarak kullanıyorum oyumuu

Esmacım ben ikisini de beğendim. İkisinin arasında çok bir fark göremedim.

* Mete Ezel
* Merih
* Korel

ayy hepsi güzel ama birini söyleyeceksem mete ezel diyorum..

Esmacım ben ikisini de beğendim. İkisinin arasında çok bir fark göremedim.

* Mete Ezel
* Merih
* Korel

hoşbulduk güzelim, biz de iyiyiz çok şükür. ben MERİH ismini beğeniyorum ama Korel de değişikmiş. Mete ismi çok var yaa. tabi sen daha iyi bilirsin

çok sağolun kızlarkaydirigubbakcemile5 bende öyle yapcam zaten doğuma ne kaldı şurda zaten aralığın 18 gibi rapor almam lazımmış 1hafta sonra druma sorcam yerime eleman da alındı şimdi ona öğretiyorum işi bende aralıkta çıkarım işyerine geri dönmem gereken zamanda arayıp ben gelemeyeceğim dicem bebişim biraz büyüsün sonra başka iş bakcam en mantıklısı bu
esma tatlım malesef şef erkek ve iki tane çocuğu var ama hamileliğimin başından beri gitsin diye gözüme bakıyor anlayabilmiş değilim ne yapmaya çalışıyor kanunlar benden yana ama okadar kötü kalpliki dayanamıyorum artık bebişimde yıpranıyor kendimde oyüzden geri dönmeyeceğim istediği oldu ama bende onu Rabbime emanet ettim bildiği gibi yapsın onu hamile bir kadına bunca eziyet ettiği için

ayy bak bide onlar var ben 1 tane ufak su için olandan aldım wee di galiba markası tam hatırlamıyorumda.ama biberon için erken hep emziricem diye düşündüğüm için almıycam ama emmez ise eczanelerden yakında ne bulursam artık.
bende ufak bitane aldım wee benimkide sonramı alsak bilemedimki diğerlerinide
ikiside çok güzel ama bana birincisi daha şirin geldi
sağol canım
Ben ikincisini beğendim ama bunlar 6 ay falan kullanılabiliyor galiba. Ben almayı düşünmüyorum. Sallanabilen beşiklerden alacağım Onların fiyatı 400 civarında ama çok uzun süre kullanabiliyorlar.
canım zaten bende anca okdarlık kullanım için istiyorum yatak odasına yanıma alıcam dar bide başka beşik sığmıcak hem kışı atlatalım sonrada park yatak alırım belki
1692 yazanı beğendim ben yani alttakini bizimde ev müsait olmadığı için en son böyle bişeye karar verdim zaten yanımda olması daha iyi olur diye düşündüm
bende canım aynen senin gibi ev musait deil musait yapmak için tadilat lazım onada tadilat gerekiyo imkan yok en iyi bu tip beşişkler

sağolun kızlar bursadada bu beşiklerden satan yerler vardır inş. ikisi arasında kararsızım ikiside çok tatlıı

Back