2010 Şubat Anneleri

benim dr um bitanecik valla. bir de bakımlı ki, dr a gidiceğim gün özel süsleniyorum yoksa kendimi paçoz hissediyorum

slm kızlar.nasısınız.ben dün doktora gittim oğlum 943 gr olmuş...ama ben biraz fazla ayakta kaldığım için bebeğin kafası çok aşağıdaymış bir hafta dinlencekmişim..onun dışında çok iyiyiz şükür.

valla hoşgeldin canım kaç günlerdin nerelerdsin yaa özelden mesaj falan atmıştık sana buluşma içinde ama senden çıt yok anacım.neyse nasılsın iyimisin güzel haberlerini verirsin inşallah sende bizee

canım hoş buldum memleketteydim çok uzun zamandır. siz buluştuğunuzdada burda değildim. aryaa özelden msj atmıştı. ona cvp yazdım canım. gelemeyeceğimi hbr vermiştim canım. şimdik evimizdeyiz artık daha rahat giriyorum nete. inş. iyi haberler veririm bende sizlere. kızım iyidir inş. sen nasılsın tatlım. bebiş nasıl. bide bişey soracağım bursalı hanımlara yarın biraz alışverişyapacağım artık hiç bişeyim olmuyor. kendime hamile pantolonu almak istiyorum. nerden bulabilirim. tavsiye edeceğiniz yerler varmı ?

ayy odur odur benimki de hoplatıyor beni

resimdeki göbüş bana ait kızlar

kurbiş maşallah canım senin oğlun tosuncuk olmuş :ecrin_bebek:
ben de hıçkırdığını anlıyorum kızlar. böyle belli aralıklarla şiddetli şiddetli hareket ediyor o zman gülüyorum hıçkırıyor diye hoşuma gidiyor

bebiştir bebiş :teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

masallah bebegıne canım ya neredeyse 1 kılo olmus
aman bol bol dınlen bosver ew ıslerını

Merhaba kizlar nasilsinizzemuszemus

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalımmm

sağol canım iyiyim çok şükür
ben öğretmenim ama şuan görev yapmıyorum

hım anladım canım olsun ilerde devam edersin senden

evet canım tam kendileri oluyolar benimde öle oluyo kalkıp iniyo bazen çok tuhaf oluyo insanın içisiii

kot arıyorsan ben C A dan almıştım çok memnunum canım.

benim dr um bitanecik valla. bir de bakımlı ki, dr a gidiceğim gün özel süsleniyorum yoksa kendimi paçoz hissediyorum

ay ne güzel benimkide çok yakışıklı kızlar birini bulursak yapıcazdoktorumaa ben bakımlı kadınları severim insan motive olu valla

iyiyiz hoşgeldin canım maşallah valla iyi besleniyo demek çok güzel

ayy odur odur benimki de hoplatıyor beni

resimdeki göbüş bana ait kızlar

oh oh göbişlerde süper bende çkip koyucam göbişimiii

disardan belli olmaya baslamis artik tekmeler masallah

Kurbis masallah oglusuna canim sende dikkat et kendine bol bol dinlen

hoşgeldin canımmm neyse bi dahaki buluşmaya bekleriz artık zaten bayağı bi eksiktik meliste yoktu aryada yoktu.canım bende sönmezin arkasındaki hamile butiklerden almıştım bide berkinden aldım bi tane hatta 2 tanede tesadüfen kot buldum mağzanın birinde hamilelere yapmışlar 5 tl ye aldım iki ytane hehe yerimseniben

ayy teşekkür ederiz kızlar a.s. :1hug:

akpak yerim ben onu yerim

oh oh maşallah göbeklr sağlıklı tontiş ve tekmeleyen bebek haberleri..:))) ne güzel allah bozmasın nazar değmesin bizlere...sıkıntılı olan arkadaşlarımızada allah yardım edecek inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…