valla hoşgeldin canım kaç günlerdin nerelerdsin yaa özelden mesaj falan atmıştık sana buluşma içinde ama senden çıt yok anacım.neyse nasılsın iyimisin güzel haberlerini verirsin inşallah sende bizee
kızlarrr az once noldu tahmın edınnnn
ben bebısımın hareketlerını hıssedıyorum mınık pıtırtılar seklınde ama sanırım az once resmen bı tekme yedımmm :asigim:
bı kac kez oldu ard arda gobek delıgımın hemen yanı pıtırdadı karnımı actım baktım resmen o vurdukca kalkıp ınıyor karnımın o bolgesı ılk kez dısarıdan gordum bı kac kez oldu gectı
ınanamıyorum yaaa resmen dısardan gordum hareketını eger oysa tabııı :asigim:
ben bebısımın hareketlerını hıssedıyorum mınık pıtırtılar seklınde ama sanırım az once resmen bı tekme yedımmm :asigim:
bı kac kez oldu ard arda gobek delıgımın hemen yanı pıtırdadı karnımı actım baktım resmen o vurdukca kalkıp ınıyor karnımın o bolgesı ılk kez dısarıdan gordum bı kac kez oldu gectı
slm kızlar.nasısınız.ben dün doktora gittim oğlum 943 gr olmuş...ama ben biraz fazla ayakta kaldığım için bebeğin kafası çok aşağıdaymış bir hafta dinlencekmişim..onun dışında çok iyiyiz şükür.
Merhaba kizlar nasilsinizzemuszemus
sağol canım iyiyim çok şükür
ben öğretmenim ama şuan görev yapmıyorum
ayy odur odur benimki de hoplatıyor beni
resimdeki göbüş bana ait kızlar
canım hoş buldum memleketteydim çok uzun zamandır. siz buluştuğunuzdada burda değildim. aryaa özelden msj atmıştı. ona cvp yazdım canım. gelemeyeceğimi hbr vermiştim canım. şimdik evimizdeyiz artık daha rahat giriyorum nete. inş. iyi haberler veririm bende sizlere. kızım iyidir inş. sen nasılsın tatlım. bebiş nasıl. bide bişey soracağım bursalı hanımlara yarın biraz alışverişyapacağım artık hiç bişeyim olmuyor. kendime hamile pantolonu almak istiyorum. nerden bulabilirim. tavsiye edeceğiniz yerler varmı ?
benim dr um bitanecik valla. bir de bakımlı ki, dr a gidiceğim gün özel süsleniyorum yoksa kendimi paçoz hissediyorum
slm kızlar.nasısınız.ben dün doktora gittim oğlum 943 gr olmuş...ama ben biraz fazla ayakta kaldığım için bebeğin kafası çok aşağıdaymış bir hafta dinlencekmişim..onun dışında çok iyiyiz şükür.
disardan belli olmaya baslamis artik tekmeler masallahkızlarrr az once noldu tahmın edınnnn
canım hoş buldum memleketteydim çok uzun zamandır. siz buluştuğunuzdada burda değildim. aryaa özelden msj atmıştı. ona cvp yazdım canım. gelemeyeceğimi hbr vermiştim canım. şimdik evimizdeyiz artık daha rahat giriyorum nete. inş. iyi haberler veririm bende sizlere. kızım iyidir inş. sen nasılsın tatlım. bebiş nasıl. bide bişey soracağım bursalı hanımlara yarın biraz alışverişyapacağım artık hiç bişeyim olmuyor. kendime hamile pantolonu almak istiyorum. nerden bulabilirim. tavsiye edeceğiniz yerler varmı ?
masallah bebegıne canım ya neredeyse 1 kılo olmus
aman bol bol dınlen bosver ew ıslerını
kot arıyorsan ben C A dan almıştım çok memnunum canım.
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalımmm
aykızzz hosgeldın nasılsın canımmm
hosbulduk kizlar iyiyiz bizde bi yaramazlik yok sükür
geçen doktor rahim agzinda biraz açilma var dedi ama simdilik merak edilecek bi durum degil dedi fazla yorulma dedi bende dinleniyorum bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?