• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

tabikide odur canım ben başladım zaten :teytey::teytey::teytey:sende artık iyice hissetmeye başladın darısı diğer arkadaşlara bende baya bir hissetmedim şimdi geceleri de uyumuyor sabahta benden önce uyanıyor yerim ben onu :emir_bebek::emir_bebek:

doktoru alttan bakan varmı kızlar?? ben hiç alttan muayene olmadım her gittiğimde korkuyorum aç bakıcam dicek diye :)))

hoşgeldin canımmm neyse bi dahaki buluşmaya bekleriz artık zaten bayağı bi eksiktik meliste yoktu aryada yoktu.canım bende sönmezin arkasındaki hamile butiklerden almıştım bide berkinden aldım bi tane hatta 2 tanede tesadüfen kot buldum mağzanın birinde hamilelere yapmışlar 5 tl ye aldım iki ytane hehe yerimseniben

inş. canım bi dahaki buluşmaya. hımmmm berkini bende duymuştum. hatta doktora gittiğimde berkinin katoloğu vardı. beğenmiştim oradaki modelleri ama yerlerini tam olarak bilmiyorum mağazaların bakalım yarın eşimle dolaşağız her bulduğum yere dalacağım artık. şansımıza artık umarım beğeneceğim şeyler bulurum. bu arada pantolonların fiyatını doğrumu okuyorum 5 tl mi neeeeeeeeeeee valla çok iyi hatta süpeeeeeeerrrrrrr

ewet canım 1kiloya yakşaşmış..napim 3 haftadır ewde yoktum çok fenaydı öle bırakamadım..

ya ben bu ayda yaptım ama artık temızlık ıcın yardımcı kadın almayı dusunuyorum. camlar kapılar halılar koltuklar sılınmıyor artık yapamıyorum anca sılıp supurup toz alabılıyorum... ondan sonrada bı agrı sorma...
yardım almanın vaktı geldı sanırım...

doktoru alttan bakan varmı kızlar?? ben hiç alttan muayene olmadım her gittiğimde korkuyorum aç bakıcam dicek diye :)))

canım benim doktorum dün baktı.bebeğin kafası biraz aşağıdaoluduğu için rahimde açılma varmı diye baktı.

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bakalımmm

hosbulduk kizlar iyiyiz bizde bi yaramazlik yok sükür
geçen doktor rahim agzinda biraz açilma var dedi ama simdilik merak edilecek bi durum degil dedi fazla yorulma dedi bende dinleniyorum bol bol

geçer canım kafana takma geçmiş olsun

oh oh maşallah göbeklr sağlıklı tontiş ve tekmeleyen bebek haberleri..:))) ne güzel allah bozmasın nazar değmesin bizlere...sıkıntılı olan arkadaşlarımızada allah yardım edecek inş...

inşallah canım inşallah hep dua ediyorum valla...

tabikide odur canım ben başladım zaten :teytey::teytey::teytey:sende artık iyice hissetmeye başladın darısı diğer arkadaşlara bende baya bir hissetmedim şimdi geceleri de uyumuyor sabahta benden önce uyanıyor yerim ben onu :emir_bebek::emir_bebek:

ben de aynen senin gibiyim geceleri göbüşümde orkestra çalıyor sanki titreşimler topikler...

walla ılk 3 ay bıtene kadar hep alttan baktı kanamam da wardı ya ondan sanırım...
sımdı karından bakıyor ama bu haftalardan sonra her an alttan bakabılırmıs aklanıp paklanıp oyle gıtmek lazım zaten gıttıkce zorlasıyor genıtal bolge temızlıgını kendın yapmak :roflol:

bana ilk 3 ay baktı sonra bakmadı zaten direk öl eaç demiyolar yani benimki müsaitsen bakalım diyo şuan için bakmadı bi daha

inş. canım bi dahaki buluşmaya. hımmmm berkini bende duymuştum. hatta doktora gittiğimde berkinin katoloğu vardı. beğenmiştim oradaki modelleri ama yerlerini tam olarak bilmiyorum mağazaların bakalım yarın eşimle dolaşağız her bulduğum yere dalacağım artık. şansımıza artık umarım beğeneceğim şeyler bulurum. bu arada pantolonların fiyatını doğrumu okuyorum 5 tl mi neeeeeeeeeeee valla çok iyi hatta süpeeeeeeerrrrrrr

berkinde fiyatlar çok uçuk değmez bence setbaşında sönmezin arkasında var hamile butikler onlar daha uygun .evet canım doğru 5 tl ve o kadar da güzelki likralı koyu renk iki tane aldım ben bend şok olmuştum onuda heykeldeki postaneyi geçiyosun lcw ya gelmeden yeni açılan mağza var orda görüp aldık bi bak sende istersen belki kalmıştırrr

Benim doktor ayda bir kere alttan muayene ediyo rahim agzini kontrol etmek için
ilk bende korkuyodum ama doktorumuz bayan oldugu için pek çekinmiyorum artik

nasıl olmadın tatlım alttan muayene? ilk aylar alttan bakmış olması lazım dr un. hem akıntın falan olmadı mı hiç?

canım benim doktorum dün baktı.bebeğin kafası biraz aşağıdaoluduğu için rahimde açılma varmı diye baktı.

ayyy acıyomuu nasıl bakıyo aletlemi :bbo: ay doğurucam onu düşüyorumda alttan muayeneyi düşünüyorum delikafadulden

walla ılk 3 ay bıtene kadar hep alttan baktı kanamam da wardı ya ondan sanırım...
sımdı karından bakıyor ama bu haftalardan sonra her an alttan bakabılırmıs aklanıp paklanıp oyle gıtmek lazım zaten gıttıkce zorlasıyor genıtal bolge temızlıgını kendın yapmak :roflol:

aynen yaa ..-tatlicadiarzu-

çok zorlanıyorum ben de.. temiz bir yer bulursam oraya gidicem napıyım..

nasıl olmadın tatlım alttan muayene? ilk aylar alttan bakmış olması lazım dr un. hem akıntın falan olmadı mı hiç?

yooo hiç olmadım valla...akıntım normaldi hamilelik öncesi gibi..kanama falanda yaşamadım...doktorumda hiç bakmadı...fisfisfis

korkma camdankalp canım
bu hamileliğimde hiç göstermedim :roflol: ama dfdiğerinden tecrübem var
kendini sıkmazsan acı olmuyor

serapçım iyim canım ben saol
gülşahçım benim başta sadece kese görünmüştü çocuk görünmemişti vajinal ultrason yaptılar 2 kere kanamam vardı ozamandas alttan baktı.
hande maşallah kız oğluna tosuncuk olmuş

camdan kalp acımıyo canım evet vaginal ultrasonla bakıyo sopa gibi bişey jel sürüyo üstüne derin nefes al diyo zaten üstündeçarşaf var canım benim gidiş yoluna bakıyo o kadar acımıyo yaniii.

Back