2010 Şubat Anneleri

nerden aldın kız sabahlığı ben özdilekte görmüştüm güzel bir model.

yarın oglen 2 bucuk ıcın randevu aldım norolojıden bakalım daha ne ısler gelıcek basıma...

teyzeside yesin..

burcucum bencede en iyisini yapmışsın.. için rahat eder.. inşallah sorunsuz gelirsin bitanem.. dualarım seninle

ayy sorma Selda heyecan yaptım valla.son 25 dk kaldı.inşallah iyi haberlerle geliriz.

git canım için rahat eder ii haberlerle gel

seldacım hoş geldin ttalım biz iyiz sen nasılsın?
evet valla keşke dememek için gidiyorum birde şu pipi olayını çözmem lazım.

ınsallah canım ya yakında devlet hastanesı war yarın ıcın norolojıden randevu alıcam :çok üzgünüm:

noroloji nerden çıktı bak Esma ya magnezyum vermişler biraz iyi gibi noroloji beyin emarı ister ama giremezsin ki.hamilelikle ilgilidir boşuna stres yapıyorlar insanı.

mydarling o alt açmanın aynısından ben aldım cmst kaydirigubbakcemile5

nerden aldın kız sabahlığı ben özdilekte görmüştüm güzel bir model.

özdilektekilerde güzeldi ordada gördüm ama bu daha kaliteli bişey cumhuriyet caddesinde akdem çamaşır varya ordan aldım 50 tl gri kenarları pembe biyeli çokta güzel pijamalar var bayıldım vallaa

yarın oglen 2 bucuk ıcın randevu aldım norolojıden bakalım daha ne ısler gelıcek basıma...

canım çok geçmiş olsun bişey yoktur bence hamileliktendir muhtemelen

mydarling o alt açmanın aynısından ben aldım cmst kaydirigubbakcemile5

canım sen nerden aldın hangi minder seninkisi bana bunlar pratik geldi altlarıda naylon geçirmez en azından çanta için aldım özellikle pratik

slm kızlar nasılsınız? saatlerdir geçmişi okuyorum. ancak bitirebildim.. yarın bizde doktora gitmeyi planlıyoruz kısmetse.ama daha aramadım doktoru. inş herşey yolundadır.

iyiyim valla tugbacım cuma günü diyetr andevum var ben çıldırıp öğlen yemeği olarak börek yedim şimdi vicdanımla hesaplaşıyorum... :sinifsinif:

banada gına geldi sağlık ocağına geçen gittiğimde çok almışsın demişlerdi en son dr gittiğimde oda fazla almışsın diye herşeyi yasakladı açım ya cokacimcoook ekmek falan yenmeden doyulmuyorki dün gittim sağlık ocağına 68.5 çıktı normal çok almamışssın diyorlar ne dersin şimidi bunlara ama dikkat etmek lazım dr da 70 çıkmışıtı 1ayda 3.5 kilo almışım bende abarttım dikkat ediyorum artık dr sorun yokta fazla kilo erken doğuma sebep oluyor dedi tırsttım yiyemiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

özdilektekilerde güzeldi ordada gördüm ama bu daha kaliteli bişey cumhuriyet caddesinde akdem çamaşır varya ordan aldım 50 tl gri kenarları pembe biyeli çokta güzel pijamalar var bayıldım vallaa

güle güle kullanın canım güzel günlerde. ben de bakayım bir ara oraya

melıssa canım sag elımde sureklı bı uyusma war doktoru aradım norolojıye yonlendırdı ondan gıdıyorum :sinifsinif:
burcu walla ben zaten 2 aydır her gun magnezyum kullanıyorum tatlım ama hala devam edıyor bende anlamadım doktoru hamılelıkten degıl dedı norolojıye gıt dedı... emar falan cektıremem zaten bakalım ne dıcek yarın ne bıcım doktor bunlar ya ınsanı pımpırıklendırmekten baska ne yapıyolar sınırım bozuldu ıyıce :çok üzgünüm:

slm kızlar nasılsınız? saatlerdir geçmişi okuyorum. ancak bitirebildim.. yarın bizde doktora gitmeyi planlıyoruz kısmetse.ama daha aramadım doktoru. inş herşey yolundadır.

valla hoşgeldin canım kaç günlerdin nerelerdsin yaa özelden mesaj falan atmıştık sana buluşma içinde ama senden çıt yok anacım.neyse nasılsın iyimisin güzel haberlerini verirsin inşallah sende bizee

güle güle kullanın canım güzel günlerde. ben de bakayım bir ara oraya

bi bak valla canım güzel şeyler var yani ben beğendim bide çok güzel battaniyeler vardı,30 tl dedi ama karar veremedim

canım benim çok geçmiş olsun bakalım ne dicek doktor amcaa

mrb canım mgeçmiş olsun bendede el uyuşmaları cansızlık çok oluyodu ara ara ama çok sık değil doktorum kesinlikle tuzlu yiyeceklere dikkat et fazla tuzlu yeme dedi normalmiş bütün hamilliklerde oluyormuş endişelenmene gerek yok bence

iyi yapmışsın canım.... biraz gıcıkmış dr. şansına... ama parayı verince inan melek oluyolar... illa çıkıcak cebimizden o para.... bende şeker yüklemesini ssk da yaptıriyim dedim bi gittim barkod kuyruğunun sonu görünmüyo... eşimde bu ne ya dedi çok sinirlendi gittik gene özelde yaptırdık... anlıycağın bu hamilelik süresince bedavaya hiçbişeyi getiremiycez ben bunu anladım... inşallah bu dr. içini her konuda rahatlatır canım... şu pipi olayınıda umarım aydınlarır:)))

ohh ohh maşallah annesi kokoş annenin kokoş kızı olcak desene:))) walla ben kokoş sayılmam ama kızımı kokoş giydiricem bende... ay sonunda kısmetse ciciler almaya çıkıcam bende tekrar inşallah bende senin gibi güzel şeyler bulabilirim... iyi günlerde giysin inşallah canım...

mydarling canım benimki ayıcık yastıklı olandan. bebeler sarayının karsısındaki mağazadan aldım adını hatırlamıyorum benimkinin altında naylon yok yalnız..

tugbacım bana diyetisyen haftada en fazla 300 gr almalısın dedi listeyi ona göre ayarladı ama listeye bakarsan belki ben sizden çok yiyorumdur. sadece hamurişi tatlı turşu çikolata gibi en can alıcı şeyleri yemiyorum. yani görünüşte yemiyorum aslında son zamanlarda yiyorum :) diyetisyene de gittiğimde kırk takla atıyorum kadın aptal değil anlıyor tabii.. son iki seferdir 15 günde bir çağırıyor bu yüzden gene düzene oturtamazsam faturalar bize oturacak...

mydarlıng güle güle sağlıkla giyin canım cicilerinizi bizede anneannemiz sağolsun herşeyimizi alıyor akşam çektim fotoları kabloyu bulursak bende koycam inş.
zeynepcim inş. ciddi bişey değildir hayırlı haberlerini bekliycez seninde ama sende sıkma canını :1hug:
limon inş. sende bebişini görüp güzel haberler verirsin bize :Saruboceq:

benımkı ne bıcım doktor kı norolojıye dıye sepetledı benı kötükedihüso
ıns canım bısey yoktur yarın ıyı haberlerle gelırım sıze :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…