selam kızlar nasılsınız biz geldik kızımla çarşıya gittik kızıma yelek modelleri buldum bi tanede bolero modeli iplerini aldık geldik büyük babanesi örücek,bide alt açma minderi aldık kendimede polar sabahlık aldım ama çok güzel beğendim sıcacık tutsun diye beni:))) herkes iyidir inşallah
yarın oglen 2 bucuk ıcın randevu aldım norolojıden bakalım daha ne ısler gelıcek basıma...
teyzeside yesin..
burcucum bencede en iyisini yapmışsın.. için rahat eder.. inşallah sorunsuz gelirsin bitanem.. dualarım seninle
evet valla keşke dememek için gidiyorum birde şu pipi olayını çözmem lazım.git canım için rahat eder ii haberlerle gel
seldacım hoş geldin ttalım biz iyiz sen nasılsın?
ınsallah canım ya yakında devlet hastanesı war yarın ıcın norolojıden randevu alıcam :çok üzgünüm:
nerden aldın kız sabahlığı ben özdilekte görmüştüm güzel bir model.
yarın oglen 2 bucuk ıcın randevu aldım norolojıden bakalım daha ne ısler gelıcek basıma...
ayy sorma Selda heyecan yaptım valla.son 25 dk kaldı.inşallah iyi haberlerle geliriz.
hadi bakalım canım merakını giderirsin en azından bide kızmı oğlanmı bakalım haber ver muhakkak
evet valla keşke dememek için gidiyorum birde şu pipi olayını çözmem lazım.
noroloji nerden çıktı bak Esma ya magnezyum vermişler biraz iyi gibi noroloji beyin emarı ister ama giremezsin ki.hamilelikle ilgilidir boşuna stres yapıyorlar insanı.
mydarling o alt açmanın aynısından ben aldım cmst kaydirigubbakcemile5
iyiyim valla tugbacım cuma günü diyetr andevum var ben çıldırıp öğlen yemeği olarak börek yedim şimdi vicdanımla hesaplaşıyorum... :sinifsinif:
özdilektekilerde güzeldi ordada gördüm ama bu daha kaliteli bişey cumhuriyet caddesinde akdem çamaşır varya ordan aldım 50 tl gri kenarları pembe biyeli çokta güzel pijamalar var bayıldım vallaa
slm kızlar nasılsınız? saatlerdir geçmişi okuyorum. ancak bitirebildim.. yarın bizde doktora gitmeyi planlıyoruz kısmetse.ama daha aramadım doktoru. inş herşey yolundadır.
güle güle kullanın canım güzel günlerde. ben de bakayım bir ara oraya
melıssa canım sag elımde sureklı bı uyusma war doktoru aradım norolojıye yonlendırdı ondan gıdıyorum :sinifsinif:
burcu walla ben zaten 2 aydır her gun magnezyum kullanıyorum ama hala devam edıyor bende anlamadım doktoru hamılelıkten degıl dedı norolojıye gıt dedı... emar falan cektıremem zaten bakalım ne dıcek yarın ne bıcım doktor bunlar ya ınsanı pımpırıklendırmekten baska ne yapıyolar sınırım bozuldu ıyıce :çok üzgünüm:
melıssa canım sag elımde sureklı bı uyusma war doktoru aradım norolojıye yonlendırdı ondan gıdıyorum :sinifsinif:
burcu walla ben zaten 2 aydır her gun magnezyum kullanıyorum tatlım ama hala devam edıyor bende anlamadım doktoru hamılelıkten degıl dedı norolojıye gıt dedı... emar falan cektıremem zaten bakalım ne dıcek yarın ne bıcım doktor bunlar ya ınsanı pımpırıklendırmekten baska ne yapıyolar sınırım bozuldu ıyıce :çok üzgünüm:
kızlar ben naptın biliyormusunuz ayrıntılı usg yi devlet hastanesinde çektirmiştim ya ama mutlu olmamıştım çeken adam a kalp damarlarını ciğerlerini görüyormusunuz diyorum kalbi atıyor diyo onu bende biliyorum yoksa beni zehirler uyuz işte.bide pipi gördüm dedi ya ben iyice koptum sabah işe gelirken kafamı bi kaldırdım 2 yan binamda görüntüleme merkezi var yeni mi taşındı varmıydı bilmiyorum .aradım saat 2 ye rand aldım oraya gidicem 165 tl nerelere para vermiyoruz ki içim rahat değildi ben sıgarada kullanıyorum o yüzden kendimi mecbur hissediyorum saat 2 de gitcem işte inşallah iyi geçer.
selam kızlar nasılsınız biz geldik kızımla çarşıya gittik kızıma yelek modelleri buldum bi tanede bolero modeli iplerini aldık geldik büyük babanesi örücek,bide alt açma minderi aldık kendimede polar sabahlık aldım ama çok güzel beğendim sıcacık tutsun diye beni:))) herkes iyidir inşallah
mrb canım mgeçmiş olsun bendede el uyuşmaları cansızlık çok oluyodu ara ara ama çok sık değil doktorum kesinlikle tuzlu yiyeceklere dikkat et fazla tuzlu yeme dedi normalmiş bütün hamilliklerde oluyormuş endişelenmene gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?