2010 Şubat Anneleri

scotch brite yeni bir yer silme paspası çıkarmış vileda gibi değil ama microfiber sopalı inanınki muhteşem benim gibi temizlik delisi olan birini bile kullanmaya itti mecburen göbişten eğilip yer bile silemiyorum artık ama o çok güzel yerleri sildikçe silesim geliyo inanınki tavsiye ederim durun resminide bulup koyayım sizlereee

canım korkma acımıyo...fatoşcum sağol.büyüdü walla oğlumm..neyse kızlar ben çıkıyorum biraz uzancam öptüm hepinizi...

tamam canım çok tşk ederim. berkinde fiyatlar çok uçuksa almam tabi ne gerek var ne kadar giyeceğim zaten. yarın bi dolaşalım bakalım her yeri hep aynı şeyleri giymekten sıkıldım.

güzel anneler kendinize iyi bakın. ben kaçıyorum şimdilik görüşmek üzere.....opuyorumnanaktan

alttan muayene acımıyo kızlar 3 ay bi fiil alttan muayene oldugum ıcın ama yınede sevmıyorum gerıyo ınsanı nası dogurucaz merak edıyorum zaten :roflol:

alttan muayene acımıyo kızlar 3 ay bi fiil alttan muayene oldugum ıcın ama yınede sevmıyorum gerıyo ınsanı nası dogurucaz merak edıyorum zaten :roflol:

yooo hiç olmadım valla...akıntım normaldi hamilelik öncesi gibi..kanama falanda yaşamadım...doktorumda hiç bakmadı...fisfisfis

Ben de hiç olmadım canım. 2 sene önce olmuştum bir kere korkmam zaten öyle şeylerden de. Ben normal koşullarda hamilelikte yalnızca 9. ayda çatı muayenesi için alttan bakılıyor diye biliyorum. İlk defa duydum alttan baktıklarını:uhm:

canım korkma acımıyo...fatoşcum sağol.büyüdü walla oğlumm..neyse kızlar ben çıkıyorum biraz uzancam öptüm hepinizi...

Gözün aydın canım oğlun iyiymiş. Maşallah ya tosuncuğa
Ben de uzanmak istiyorum yaa belim ağrıdı otur otur ama bunun için daha bir 4 saat beklemem lazım:bbo:

bendede bundan war canım gercekten guzel temızlıyor ewlenmeden once almıstım bende o zamanda yanılmıyosam 20 falan gıbı bıseydı...

ben daha yeni keşfettim geç kalmışım biraz valla güzel yapıyo şuan için onla idare edicem sonrada kadın tutucam bu iş böle olmucak

hemen alıyorum o dediğin şeyden..resmini ekle bakım canımm

12 kişi var sitede ama herkesin işi var bugün galiba çokta sıkıcı bir gün yaa

hemde çok sıkıcı
benim için çok yoğun bi hafta muhasebeciler bilir...beyanname dönemleri falan sıkıştık iyice...
bayramdan sonra çalışmıcam bu gidişle çok stresli ve yoruluyorum akşama kadr koltukda oturmak bile yoruyo insanı...
kızımda çok kasıyo kendini hele bugün ayağımıydı bacağımıydı kolumuydu bilmem ama resmen karnmı yırtıp çıkıyodu burdaki iş arkadaşlarım bile hayret etti...çok canımı acıttımafoldumben

teyzalerimmmmmmmmmm biz geldik iyiki gitmiş annem özele çok mutlu oldu beni görünce gözleri doldu fark ettim bende utandım yüzümü kapattım hemen,Radyolog amca biraz kızdı zilli aç yüzünüde babaya resim çekelim dedi annem yan dönünce bende açtım yüzümü hemen babam görsün diye.Herşeyim normal ben anneme diyordum ama rahat etmiyordu.Bal gibi radyolog amca baktı teyzoşlar anneme tek tek nereye baktığını neyi ölçtüğünü anlattıda.560 gr olmuşum Annemde aferin aldı dr dan iyi bakmışsın kızına dedi hee bu arada %100 kız olduğumda tescillendi.

kızım size anlatmış ne yaptığımızı çok güzel bir duygu kesinlikle 4 boyutlu usg girin kızlar iyiki gitmişim resimlerini ve cd yi aldık geldik.hem 2 yan binam demiştim ya komşu indirimide yaptı bize.165 ti normalde 100 tl aldı.ınşallah diğer arkadaşlar sizerde iyi haberlerle gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…