Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melıssa canım sag elımde sureklı bı uyusma war doktoru aradım norolojıye yonlendırdı ondan gıdıyorum :sinifsinif:
burcu walla ben zaten 2 aydır her gun magnezyum kullanıyorum tatlım ama hala devam edıyor bende anlamadım doktoru hamılelıkten degıl dedı norolojıye gıt dedı... emar falan cektıremem zaten bakalım ne dıcek yarın ne bıcım doktor bunlar ya ınsanı pımpırıklendırmekten baska ne yapıyolar sınırım bozuldu ıyıce :çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda düzelirsin
mrb canım mgeçmiş olsun bendede el uyuşmaları cansızlık çok oluyodu ara ara ama çok sık değil doktorum kesinlikle tuzlu yiyeceklere dikkat et fazla tuzlu yeme dedi normalmiş bütün hamilliklerde oluyormuş endişelenmene gerek yok bence
iyi yapmışsın canım.... biraz gıcıkmış dr. şansına... ama parayı verince inan melek oluyolar... illa çıkıcak cebimizden o para.... bende şeker yüklemesini ssk da yaptıriyim dedim bi gittim barkod kuyruğunun sonu görünmüyo... eşimde bu ne ya dedi çok sinirlendi gittik gene özelde yaptırdık... anlıycağın bu hamilelik süresince bedavaya hiçbişeyi getiremiycez ben bunu anladım... inşallah bu dr. içini her konuda rahatlatır canım... şu pipi olayınıda umarım aydınlarır:)))
ohh ohh maşallah annesi kokoş annenin kokoş kızı olcak desene:))) walla ben kokoş sayılmam ama kızımı kokoş giydiricem bende... ay sonunda kısmetse ciciler almaya çıkıcam bende tekrar inşallah bende senin gibi güzel şeyler bulabilirim... iyi günlerde giysin inşallah canım...
SORMA CANIM VALLA BEN BİRAZ FAZLA KOKOŞUM SANIRIM KIZIMDA BANAMI BENZİCEK BİLMEM AMA BEN ÇOK SEVİYORUM CİCİLİ ŞEYLERİ ZATEN HER ZAMAN PEMBE HASTALIĞIM VARDIR EVİMDEDE ÖLE PEMBE VE MOR ÇOĞU ŞEYİMİZ SENDE BULURSUN ORADA ÇOK DAHA GÜZEL ŞEYLER VARDIR BENCEE
mydarling canım benimki ayıcık yastıklı olandan. bebeler sarayının karsısındaki mağazadan aldım adını hatırlamıyorum benimkinin altında naylon yok yalnız..
HIMM ANLADIM CANIM SENİN DEDİĞİN YERİ BEN BUNU ÇANTA İÇİN ALDIM RAHAT OLUR DİYE AMA BİLMEM
kızlar oglum bugun hic oynamadı cok endiseliyim off sinirim bozuldu resmen yaw..
kızlar oglum bugun hic oynamadı cok endiseliyim off sinirim bozuldu resmen yaw..
seldacım iyim hayatım sağol herkesin ii olduğunu görünce dahada ii oluyorum
canım hissetmiyorsundur bana dr dedi ki bebeğin her hareketini hissetsek günümüzü normal yaşayamayız. biraz şekerli bişiler ye bakalım oynıcak mı
merhaba kızlar
nasılsınız bakalım
benim bebiş de birkaç gün oynamadı, böyle karnıma vurdum sıkıştırdım falan yok tık yoktu ama bugün sabah yine hissettim hareketlerini. Bir de günüm yoğun geçince bebeği hissetmiyorum galiba işlere dalınca farkına varmıyoruz endişlenmeyin
hoşgeldin canım nasılsın evet bazen yoğunluktan hissetmiyoz bencede sen ne iş yapıyodun tatlımm