2010 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda düzelirsin

kızlar oglum bugun hic oynamadı cok endiseliyim off sinirim bozuldu resmen yaw..

canım endişelenme her gün düzenli oynayamazki biraz tatlı falan ye ayaklarını yukarı dikip sol tarafına yatarsan etkili olabilir bi dene istersen ama bence sorun yoktur

kızlar oglum bugun hic oynamadı cok endiseliyim off sinirim bozuldu resmen yaw..

canım hissetmiyorsundur bana dr dedi ki bebeğin her hareketini hissetsek günümüzü normal yaşayamayız. biraz şekerli bişiler ye bakalım oynıcak mı

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım
benim bebiş de birkaç gün oynamadı, böyle karnıma vurdum sıkıştırdım falan yok tık yoktu ama bugün sabah yine hissettim hareketlerini. bir de günüm yoğun geçince bebeği hissetmiyorum galiba işlere dalınca farkına varmıyoruz endişlenmeyin

Bencede canım doktoun Çok gÜzel demıŞ ama bızler evhamlıyız ya ondan hep acabalarla aklımızdaaa

canım çukulata falan ye eğer için rahat etmeyecekse benimkide akşamdan beri balık yedim balık gibi oynuyordu şimdi sakinleşti merak etme dertlenecek bişey yoktur doğunca görcem ben kendimizi yeter artık bir durda nefes alalım diycezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bencede canım doktoun çok güzel demiş ama bizler evhamlıyız ya ondan hep acabalarla aklımızdaaa

mesaj gitmedi sanmıştım ikinci kez gitmiş..

Son düzenleme:

hoşgeldin canım nasılsın evet bazen yoğunluktan hissetmiyoz bencede sen ne iş yapıyodun tatlımm

kızlarrr az once noldu tahmın edınnnn
ben bebısımın hareketlerını hıssedıyorum mınık pıtırtılar seklınde ama sanırım az once resmen bı tekme yedımmm :asigim:
bı kac kez oldu ard arda gobek delıgımın hemen yanı pıtırdadı karnımı actım baktım resmen o vurdukca kalkıp ınıyor karnımın o bolgesı ılk kez dısarıdan gordum bı kac kez oldu gectı
ınanamıyorum yaaa resmen dısardan gordum hareketını eger oysa tabııı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…