2010 Şubat Anneleri

merhaba bana yardımcı olabılırmısınız yenı katıldım bu siteye ben 1 sene 2 aylık evlıyım bu zamana kadAR eşim kendını korudu ben korunmadıım ne ilaç içtim ne bişi sadece esım ama tabı buda korunma ama ben bu ay bebek cok ıstedım ve gecen hafta basladık ve adetim 4 ekimdi ve 8 ınde bıttı 29 yada 30 hasta olmam gerkıo fakat bız hastalıgımdan 6 gun sonra dusunduk cocuk yapmayı ve bu zmana kadar kasıklarım agrı var ama sadece suan sag kasıgım yanı apandıs tarafı baskı var yanı orda bısı hıssedıyorum baskı cok ama dun gece belım azcık agrı yaptı kendımıde umıtlendırmek ıstemıorum yoksa uzulurum bu evlılıkten sonra ılk defa oldu yanı bebek dusuncemız ama arkadasımın bırı 1 sene korunup hemen olmaz dıyor bılmıorum nasıp ama ıstorum haftaya hastalık gunum ama ıns olmam ya acıl cvplarınızı beklorum tskler sımdıden

Kızlar valla köprüyü geçene kadar aferdersiniz AYIYA dayı dicez mecburuz anacım ellerindeyiz

akarahan nasıl oldu bilmiyorum ama voles e ve sana da gitti mesaj bi karışıklığa sebep oldum sanırım..

Ama bana doktor güzelce kahvaltını yap, eczaneden aldığın 50 gr glikozunu limonla iç 1 saat sonra git kan ver dedi yaa:uhm:

valla bana hiç bişey demedi ben hastanede görevliye sordum oda ac olarak iç dedi
neyse canım eğer normal çıktıysa düşünme

ben tam 1 yıl doğum kontrol hapı içtim
ilacı bıraktım 4. aya hamile kalmıştım
idara testimde adetime 4-5 gün kala pozitif çıkmıştı
sende test yap bişey çıkmazsa günün bekle o zaman yap
bazılarında adet günü 3-5 gün gecince pozitif çıkıyor
hayırlısı olsun

meraba canım hoşgeldin
bende adetime nerdeyse 10 gün varken kasık ağrım çok oldu sanki adet görücem gibi ağrıdı hep sağ taraf daha çok ağrımıştı bide bacaklarıma ateş basıyodu gece felan
adet günüme 2 gün kala test yaptım silik çıkmıştı sonra 1 gün geçti gene test yaptım ikinci çizgi hemen çıkmıştı olabilir canım kasık ağrısı varsa dikkat et ama bu ay olmassada çok sıkmayın kendinizi canım herkesin bir olmuyo bende 1 sene korundum sonra bir kere hamile kaldım

canım hoşgeldin.. ben evlendikten sonra 3 ay doğum kontrol hapıyla korundum sonra bıraktım 3 ay eşim korundu ve çocuk yapmaya karar verdiğimiz ilk ay hamile kaldım çok şükür. doğum kont hapı kısırlığa neden olur derler hemde . hem sen korunmamışsın bu daha sağlıklı allah nasip eder inşallah hayırlısıyla sana da.. ne zaman olacağını rabbim bilir sen kimseyi düşünme bende hemen olmaz sanıyordum ama dediğim gibi ilk ay hamile kaldım ama şunu da unutma sağlıklı bi çiftin hiç korunmaması halde 1 sene hamile kalamaması normal kabul ediliyor 1 sene sonra doktora başvurun diyor uzmanlar.. umarım aydınlatabilmişimdir ve umarım yanlış bilgi vermemişimdir

hayret ya bende anlamadım kimine limon diyorlar kimine aç gel kimine tok gel aşıda öyle hiçbiriyerinki birbirini tutmuyor kafamçokkarıştı

kızlar gunaydın...
soyle bı gecmıse bakıyım dedım anacım cok bırıkmıs bakamadım nasılsınız hersey yolundamı herkes ıyımı bebıklerınız nasıl

kızlar gunaydın...
soyle bı gecmıse bakıyım dedım anacım cok bırıkmıs bakamadım nasılsınız hersey yolundamı herkes ıyımı bebıklerınız nasıl

günaydın kuşum Şeniz biz iyiyiz kendi adımıza söylemesi ayıp akşam balık yedim oğluşum çok sevdi galiba hep kıpır kıpır akşamdan beri:dance::dance: siz nasılsınız ipek hanımla duydun mu canım bir ipek imiz daha oluyor papatyada kızının ismine karar verebilmiş sonunda

Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.

kızlar gunaydın...

Canım ipek'in çuçusumu o çigeldeki resimde görünen:)))

aynen canım bende dün akşam balık yedim oğlum çok sevdi

kızlar ben naptın biliyormusunuz ayrıntılı usg yi devlet hastanesinde çektirmiştim ya ama mutlu olmamıştım çeken adam a kalp damarlarını ciğerlerini görüyormusunuz diyorum kalbi atıyor diyo onu bende biliyorum yoksa beni zehirler uyuz işte.bide pipi gördüm dedi ya ben iyice koptum sabah işe gelirken kafamı bi kaldırdım 2 yan binamda görüntüleme merkezi var yeni mi taşındı varmıydı bilmiyorum .aradım saat 2 ye rand aldım oraya gidicem 165 tl nerelere para vermiyoruz ki içim rahat değildi ben sıgarada kullanıyorum o yüzden kendimi mecbur hissediyorum saat 2 de gitcem işte inşallah iyi geçer.

hayret ya bende anlamadım kimine limon diyorlar kimine aç gel kimine tok gel aşıda öyle hiçbiriyerinki birbirini tutmuyor kafamçokkarıştı

canım internette araştırdım
gebelik şekeri 24. ve 28. haftalar arası yapılıyormuş
ilk test 50 gram glukozla yapılıyormuş ( limon içimiz tatlıdan bayılmasın diye)
gebe kadın günün herhangi bir saati açlığa tokluğa bakılmazksızın 50 gram
glukozu içip 1 saat sonra kan veriyor
buna GTT deniyor yani glukoz tarama testi
1 saatlik testin sonucu yüksekse yani 140 ve üzeri ise (benim sonucum 143)100 gramlık glukoz testi yapılıyor
bundada 3 saat aralarla ölçüm yapılıyor
sonuç yine yüksekse gebelik diabeti tanısı koyuluyor

kaydirigubbakcemile
bızde yarın kayınvalıdemlere gıdıcez balık ıcın ben yapamıyorum da mahvedıyo kokusu :bbo:
benımde kahvaltıdan sonra kıpırdanıyo genelde oda doyuyo heralde :asigim:
ayyy cok sevındım demek papatyada ıpek koyucakmıs topıkte 2 ıpekımız war artık desene :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…