2010 Şubat Anneleri

bencede gıt canım yaaa ordakı cıhazlar daha gelısmıstır hem su pıpı meselesını acıklıga kavusturalım lutfen delikafadulden

sağol canım paylaşım için kaydirigubbakcemile5 ben 100 gr yaptırmam o zaman ay ben dr bir türlü bulamyorum kudurdum sinirden :mymeka:

git tabi canım ya merak etmektense bizede haber ver birde oğluşun oluyormuş ne matrak olur yadelikafaduldenherşeyin hayırlısı tatlım

merhaba kızlar napıyorsunuz, biraz önce misafir uğurladım bu halde bile bile yatıya geliyorlar boğasım geliyor

ben hiç sevmemde yemezdimde ama onun için yemek zorundayım biliyorum oda sevdi galiba aferin oğluşlarımıza faydalı besinleri sevsinler alkisalkisalkisalkisalkisalkis

valla bende bir tek hamsi yiyebiliyorum diğer balıkları görünce midem bulanıyor anneme yaptırdım bunuda ben yapamam diye yedik oğlumda sevdi daha güçlü atacak artık tekmeleri evet yesinde büyüsünler oğluşlarımız

valla bana hiç bişey demedi ben hastanede görevliye sordum oda ac olarak iç dedi
neyse canım eğer normal çıktıysa düşünme

Canım ben pazartesi gidicem kan vermeye daha gitmedim 24. haftada git dedi doktorum.
Herkes doktorunu dinlicek kimi öyle kimi böyle diyo kafası karışıyo sonra insanın zaten.

iyiyim valla tugbacım cuma günü diyetr andevum var ben çıldırıp öğlen yemeği olarak börek yedim şimdi vicdanımla hesaplaşıyorum... :sinifsinif:

alemsın kız guldurdun benı o nettekı cızelgenın resmı kızımın kukusu degıl :roflol:
annesı onun cucusunu yesın :roflol:
teyzeside yesin..

burcucum bencede en iyisini yapmışsın.. için rahat eder.. inşallah sorunsuz gelirsin bitanem.. dualarım seninle

kızlar ya benımde esma gıbı uyusmalarım wardı...
ama benım %90 sag elımde oluyor.
pzt kontrolum war ama bı arıyım sorıyım dedım doktora aklıma takıldı artık... elınden bısey dusuruyomusun dedı hayır dedım sadece uyusuyo. o zaman norolojıyle gorusmen gerekıyor gebelıkten kaynaklı degıl dedı bana...
norolojı nerden cıktı sımdı ya moralım cok bozuldu

yok ben 83 kilo hamile kaldım fazla kilo hem tansiyonu tetikliyor hem bebeği etkiliyor. onun gelişimi için diyetteyim

kızlar gunaydın...
soyle bı gecmıse bakıyım dedım anacım cok bırıkmıs bakamadım nasılsınız hersey yolundamı herkes ıyımı bebıklerınız nasıl
günaydın biz iyiz canım sen nasılsın sen pek sık girmez oldun canım hayırdır
git canım için rahat eder ii haberlerle gel
merhaba kızlar napıyorsunuz, biraz önce misafir uğurladım bu halde bile bile yatıya geliyorlar boğasım geliyor

iyiz canım sen sinirlisin boğ canım boğ
seldacım hoş geldin ttalım biz iyiz sen nasılsın?

canım neden ki ya uf seninde benişm gibi bişeyin bitmiyo zeynepçim inşallah sadece uyuşmadır tatlım ya bizide haberdar et

canım ya ben bı yerlere gıdıyorum ya bırılerı gelıyor... bızım ew 7/24 kabul gunu modunda oldugundan... cok sıkıldım zaten mısafırden artık...

selam kızlar nasılsınız biz geldik kızımla çarşıya gittik kızıma yelek modelleri buldum bi tanede bolero modeli iplerini aldık geldik büyük babanesi örücek,bide alt açma minderi aldık kendimede polar sabahlık aldım ama çok güzel beğendim sıcacık tutsun diye beni:))) herkes iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…