kızlar ben naptın biliyormusunuz ayrıntılı usg yi devlet hastanesinde çektirmiştim ya ama mutlu olmamıştım çeken adam a kalp damarlarını ciğerlerini görüyormusunuz diyorum kalbi atıyor diyo onu bende biliyorum yoksa beni zehirler uyuz işte.bide pipi gördüm dedi ya ben iyice koptum sabah işe gelirken kafamı bi kaldırdım 2 yan binamda görüntüleme merkezi var yeni mi taşındı varmıydı bilmiyorum .aradım saat 2 ye rand aldım oraya gidicem 165 tl nerelere para vermiyoruz ki içim rahat değildi ben sıgarada kullanıyorum o yüzden kendimi mecbur hissediyorum saat 2 de gitcem işte inşallah iyi geçer.
aynen canım bende dün akşam balık yedim oğlum çok sevdi
canım internette araştırdım
gebelik şekeri 24. ve 28. haftalar arası yapılıyormuş
ilk test 50 gram glukozla yapılıyormuş ( limon içimiz tatlıdan bayılmasın diye)
gebe kadın günün herhangi bir saati açlığa tokluğa bakılmazksızın 50 gram
glukozu içip 1 saat sonra kan veriyor
buna GTT deniyor yani glukoz tarama testi
1 saatlik testin sonucu yüksekse yani 140 ve üzeri ise (benim sonucum 143)100 gramlık glukoz testi yapılıyor
bundada 3 saat aralarla ölçüm yapılıyor
sonuç yine yüksekse gebelik diabeti tanısı koyuluyor
akarahan sağol canım teşekkür ederim
kızlar ben naptın biliyormusunuz ayrıntılı usg yi devlet hastanesinde çektirmiştim ya ama mutlu olmamıştım çeken adam a kalp damarlarını ciğerlerini görüyormusunuz diyorum kalbi atıyor diyo onu bende biliyorum yoksa beni zehirler uyuz işte.bide pipi gördüm dedi ya ben iyice koptum sabah işe gelirken kafamı bi kaldırdım 2 yan binamda görüntüleme merkezi var yeni mi taşındı varmıydı bilmiyorum .aradım saat 2 ye rand aldım oraya gidicem 165 tl nerelere para vermiyoruz ki içim rahat değildi ben sıgarada kullanıyorum o yüzden kendimi mecbur hissediyorum saat 2 de gitcem işte inşallah iyi geçer.
ben hiç sevmemde yemezdimde ama onun için yemek zorundayım biliyorum oda sevdi galiba aferin oğluşlarımıza faydalı besinleri sevsinler alkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla bana hiç bişey demedi ben hastanede görevliye sordum oda ac olarak iç dedi
neyse canım eğer normal çıktıysa düşünme
teyzeside yesin..alemsın kız guldurdun benı o nettekı cızelgenın resmı kızımın kukusu degıl :roflol:
annesı onun cucusunu yesın :roflol:
iyiyim valla tugbacım cuma günü diyetr andevum var ben çıldırıp öğlen yemeği olarak börek yedim şimdi vicdanımla hesaplaşıyorum... :sinifsinif:
günaydın biz iyiz canım sen nasılsın sen pek sık girmez oldun canım hayırdırkızlar gunaydın...
soyle bı gecmıse bakıyım dedım anacım cok bırıkmıs bakamadım nasılsınız hersey yolundamı herkes ıyımı bebıklerınız nasıl
git canım için rahat eder ii haberlerle gelkızlar ben naptın biliyormusunuz ayrıntılı usg yi devlet hastanesinde çektirmiştim ya ama mutlu olmamıştım çeken adam a kalp damarlarını ciğerlerini görüyormusunuz diyorum kalbi atıyor diyo onu bende biliyorum yoksa beni zehirler uyuz işte.bide pipi gördüm dedi ya ben iyice koptum sabah işe gelirken kafamı bi kaldırdım 2 yan binamda görüntüleme merkezi var yeni mi taşındı varmıydı bilmiyorum .aradım saat 2 ye rand aldım oraya gidicem 165 tl nerelere para vermiyoruz ki içim rahat değildi ben sıgarada kullanıyorum o yüzden kendimi mecbur hissediyorum saat 2 de gitcem işte inşallah iyi geçer.
merhaba kızlar napıyorsunuz, biraz önce misafir uğurladım bu halde bile bile yatıya geliyorlar boğasım geliyor
kızlar ya benımde esma gıbı uyusmalarım wardı...
ama benım %90 sag elımde oluyor.
pzt kontrolum war ama bı arıyım sorıyım dedım doktora aklıma takıldı artık... elınden bısey dusuruyomusun dedı hayır dedım sadece uyusuyo. o zaman norolojıyle gorusmen gerekıyor gebelıkten kaynaklı degıl dedı bana...
norolojı nerden cıktı sımdı ya moralım cok bozuldu
günaydın biz iyiz canım sen nasılsın sen pek sık girmez oldun canım hayırdır
git canım için rahat eder ii haberlerle gel
iyiz canım sen sinirlisin boğ canım boğ
seldacım hoş geldin ttalım biz iyiz sen nasılsın?
canım neden ki ya uf seninde benişm gibi bişeyin bitmiyo zeynepçim inşallah sadece uyuşmadır tatlım ya bizide haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?