Günaydın Esracım, son yirmi güne kadar dayanabilecekmisin bende 8 hafta kala değilde 4 yada beş hafta kala ayrılmayı düşünüyorum izne.
sus kız bayılcamakannehir acaba doğum yapmaktan korkmayan veya nasıl yapsam diye düşünmeyen var mı aramızda hepimiz aynıyız galiba Allahım hepimizi kurtarsın kolaycacık yapalım :Saruboceq::Saruboceq:
karşı komşumda öle normal doğum yapmış ilk çocuğunu tam 17 dikiş var alyında 1 ay sürgü koymuşlar altına kalkamamış....öle anlatıyo ikinci çocuğunuda izmirde özel çınarlıda yaptı geçensene o epudral sezeryan o kadar rahatmışki ilkinide bilseydim öle doğururdum diyo...............ben de kısmetse özel çınalıda doğurcam bende sezeryan düşünüyorum
Günaydın canım a.s.
Evet tatlım esas doğunca başlıyor mücadele ve sıkıntı.
Bende hiç öyle şeyler olmadı, dikişlerim bir haftaya kalmadan iyileşti ve sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım, belki arkadaşında olmuştur rahatsızlık, bu arada kesi atarlarkende dikerlerkende hiçbirşey hissetmedim uyuşturdular sanıyorum.
canım napim son 37. haftaya kadar dr. izni ile çalışabiliyosun biliyosun bende bi aksilik olmazsa öyle yapıcam ki doğduktan sonra meleğimle daha çok vakit geçirebiliyim... işim yakın allahtan ... ona güveniyorum birazda çalışırım derken...
canım bende çok çabuk yoruluyorum benim başımdan beri ayaklarım şiş hamilelikten öncede şişerdi arada ama inerdi şimdi doktor tuzu ekmeği kestirdi valla inmeye başladı canımkızlar hamilelik nasıl geçiyo hemen yoruluyomusunuz
ben yoruluyorum ya önceden tazı gibi koştururdum şimdi 10 dk yürüyünce nefes nefese kalıyom
eller ayaklar çok şişiyo kusenimde hamile benim gibi deil şişimiyo biyeri
elimdeki uyşmayı hiç demiyorum sabah ekmek kesemedim
adıyla yaşasıon kızın canımbizde kızımızın ibmine nihayetinde karar verdik ve ipek te hem fikir olduk....
yaren kızımın ismini listeye eklersen sevinirim..
aman canım dikkat et geçmiş olsunGünaydın kızlar...
ya eşim çok ağır grip banada geçecek kesin tırsıyorum...
hadi canım sonuçların ii çıkar inşallahgünaydın kızlar dün yoktum geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir çakırgözlüden haber varmı bizde dün şeker testine gittik randevulu dediler bugüne attılar bugün 8,30 da gittim sabah sabah sinir ettiler beni damarı bulamadılar deldiler kolumu valla sonucumda 2,30da çıkacak inşallah sorun yoktur
canım aşıdan hiç korkma benimde esra gibi ne hissettim ne acıdıinş. canım
sus kız bayılcamakannehir acaba doğum yapmaktan korkmayan veya nasıl yapsam diye düşünmeyen var mı aramızda hepimiz aynıyız galiba Allahım hepimizi kurtarsın kolaycacık yapalım :Saruboceq::Saruboceq:
Ben korkmuyorum nasıl yapsam diyede düşünmüyorum ilkindede düşünmemiştim, korkmayın bu kadar hepsi olup bitiyor korktuğunuz yanınıza kar kalıyor.
Canım keşke bu tür şeyleri buraya yazmasan bak arkadaşlar korkuyor boşu boşuna, hiç korkmayın ben yaşadım ve korkmamam gerektiğini ögrendim.
plaj canım ya sen 61 haftalık olmuşun... çocuğu doğurup okula bile yollamışın:)))) düzeltelim onu son adet tarihini ver canım...
kızlar ikigündür bebek rüyaları görüyorum ay çocuğu emziryodum çok hoştu valla
Hadi yaaa ne güsel yaa....şans işte ya böle şelerde şans ben de şans yok anacım bende onlar gibi olurum kesiiinakannehirakannehir
kıssss AŞKOLSUUN sanki ben yaşamıycakmıyım hiç korkutmak istermiyim valla bana anlatılanları yazıyorum ben de tırsyorum....geçen rüyamda 7 aylık olmuşum işte sezeryan olcakmışım rüya işte ucu kanlı bi keser makaslar falan doktora diyorumkii beni bunlamı kesceksiniz eveet diyo....ben de daha ben 7 aylığım dokuz aylık diilimki diyip vıııııın
Vardır vardır çok düşünme, düşüneceksende pozitif düşün bak nasıl kolay olacak...
Yanlış anlama tatlım, tabiki korkutmak istemezsin ama baktım bizim kızların gözler yerinden çıkıyor sakinleştirmek istedim.
bundan sonra sıklaşacak sanırım böyle rüyalar a.s
kızlar ya şimdi gülceksiniz banaaaa rüyamda benim kıs elime kaka etti ne demek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?