• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bende sabahtan beri o rüyanın yorumunu arıyorum ama bulamadım sırnaşık şey
bugün benimde elime kaka yaptı bebeğim...simsiyah kömür gibi saçları vardı teni bembeyazdı ve mavi gözleri vardı çok ilginçti

hadiii ya sendemi öle gördün ya çok merak ettim ne demek ki acaba

selam kızlar
şeker yüklemesi sonucumu aldım yüksek çıkmış
50 gr glukoz 1 saatlik bekleme sonucu 143 çıkmış
oysa en yüksek değer 140 olmalıymış
canım sıkıldı çok akşam doktoruma göstercem bakalım ne diyecek
belki tekrar test yapar kesinlik kazanması için
kan tahlilimdede bazı değerler düşük çıkmış

canım korkma hem çok fark yok diyetle felan düşürülüyomuş üzülme emi
ama kan tahlilinde düşük çıkan değerler hakkında bilgim yok

kızlar ben doğumdan deilde hastanede göreceğim muamelden endişliyim

Sen devlet hastanesinde dogum yapmayı düşünüyordun değilmi, bende dogumumu devlette yapmıştım ama kötü bir muamele görmedim, yengem ebe hemşireydi arkadaşları falan vardı ondan mı yoksa hep mi öyleler di bilemiyorum.

selam kızlar

canım üzülme çok ta yüksek değil ki

kızlar ben doğumdan deilde hastanede göreceğim muamelden endişliyim

ayyy tatlım benimmm...haklısın sen devlette olcan dimi ya belli olmaz esmacım bazen özeldede afedersin it gibi ısırıyolar ben aydında özel NYSA hastanesine gidiyorum ama sadece kontreller için laborantları kapıya it bağlamayı gerektirmiyo afedersin

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar bende rüyamda doğum yaptım bebeği kundağa sardım kalkıp misafirlere çay servisi yapmaya başladım galiba doğumum kolay olacak benim hep öyle rüyalar görüyorum doğum yapmışım annem gelene kadar hastaneden bile çıkmışım bir rüyamdada dünde oğlumu emziriyordum rüyamda hergün oğlumu görür oldum rüyamda valla

selam kızlar

Üzülme canım, mutlaka çaresi vardır... geçmiş olsun....

canım korkma hem çok fark yok diyetle felan düşürülüyomuş üzülme emi
ama kan tahlilinde düşük çıkan değerler hakkında bilgim yok

çok canım sıkıldı çok yüksek değil ama işte moralim bozuldu
zaten çok hızlı kilo aldım diye 1 haftadır şekeri tatlıyı azaltmıştım artık hiç yemem
bebğim iyi olsunda gerisi boş

selam kızlar

Canım çok da yüksek deil sınırı azcık geçmiş diet verirler sanırım

Sen devlet hastanesinde dogum yapmayı düşünüyordun değilmi, bende dogumumu devlette yapmıştım ama kötü bir muamele görmedim, yengem ebe hemşireydi arkadaşları falan vardı ondan mı yoksa hep mi öyleler di bilemiyorum.

evet canım devlette yapıcam nasipse
benim halamda ebe hemşire ama sağlık ocağında yararı olmucak yani
Rabbim hayırlısını nasip etsin kurtarsın

selam kızlar

sıkma tatlım canını dr demedi mi bişey bildiğim kadarıyla 100 gr olanını istemesi lazım 50 gr yüksek çıkınca sorun yoktur inş. :Saruboceq:
benimkide 136 çıktı ben daha göstermedim bile :tomato:

selamm günaydın biz geldik:ecrin_bebek:

Günaydın hoşgeldin canım a.s.

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler kızlar bende rüyamda doğum yaptım bebeği kundağa sardım kalkıp misafirlere çay servisi yapmaya başladım galiba doğumum kolay olacak benim hep öyle rüyalar görüyorum doğum yapmışım annem gelene kadar hastaneden bile çıkmışım bir rüyamdada dünde oğlumu emziriyordum rüyamda hergün oğlumu görür oldum rüyamda valla

hayır olsun diyelim canım, ben hiç rüya görmüyorum yada hatırlamıyorum

Sabah yazdığımdan beri işten kafamı kaldırıp bi gelemedim. Benden sonra gelenlere tekrardan günaydınlar.

selam kızlar

Canım sıkma canın. Belki 100 gr yüklemede yüksek çıkmaz çıksa da diyetle düzelir hiç canını sıkma. Kan değerlerinde ilaçla düzelir moralini de bozma. Allah çözümü olmayan dertler vermesin kimseye.

benim drum devlet hastenesinin dru çok iyi ilgileniyor doğumda abimin eşinin doğumunuda o yaptırdı çoğunun emmesiyle bile ilgilendi özel hastane iyi muamele edecek diye bişey yok geçen gün bir bayan geldi özel hastenede doğum yapmış hiç ilgilenmemişler kesinlikle özele gitme diyordu 2,000 e yakında para vermiş birde

kızzlarrr bu şeker yüklemeye aç mı gidilcek tokmu?benim doktor hiç bişey demedi bana bu konudaCADIARZU

pofidi canım sıkma canını belki testten önceki gün tatlı falan yediysen o etkilemiştir bir arkadaşın öyle olmuştu biraz fazla tatlı yemiş o hafta yüksek çıkmış şekeri dr testi tekrarlamış belki seninde dr tekrarlar

sağolun kızlar tahminim 100 gr yükleme 3 saatlik ölçüm ister doktor
istemsede kendim yaptırcam içimde şüphe kalmasın

gunaydın kızlar nasılsınız....................canım aç olman gerek...............benımde bu cuma yapılıcak ac gıdıcem ınş mıdem bulanıcak o sekerlı sudan ama mecburuz.............ınş herkesın sonuç ıyı cıkar

kızzlarrr bu şeker yüklemeye aç mı gidilcek tokmu?benim doktor hiç bişey demedi bana bu konudaCADIARZU

aç gidiliyor canım ben dün gittim yarın gel dediler aç karnına yanında su ve limon getir dediler bana ama bazı arkadaşlardan limon istememişler

Back