korkma canım ya benim o kadar ağır olmamıştı... hissetmedim bile... belki seninde öyle olur... hatta doğumumda inşallah tetanoz aşım gibi olur diye dua ediyorum... :))))))
yapmayın ya ben daha aşı vurulmadım böle demeyin korkuyorum aşı vurulmaya giderken gergin gidicem vallaa delikafadulden
günaydın kuşum opuyorumnanaktan valla utanmasam bende ağlayacağım birde sağlık ocağındakiler kasımın 20sinde gene gel dediler 2.aşı için bakıyım dr randevum daha önce ona sorcam gerek yok derse gitmem bana ne ya oynamıyorum :umursamaz: :umursamaz:
günaydın kızlar
camdankalp voles bilgen günaydın kızlar a.s.
merhaba arkadaslar,gunaydin hepinize,mutlu neseli gunler dilerim,bi kac gundur ugriyamadim,haberdar edemedim sizleri,,,obur kardesimde dogum yapti,bi oglu oldu,,normal oldu hemde doktoru,sezeryan yada suni ,dedigi halde,,,umarim hepiniz iyisinizdir,,,,,,,,:Saruboceq:
merhaba arkadaslar,gunaydin hepinize,mutlu neseli gunler dilerim,bi kac gundur ugriyamadim,haberdar edemedim sizleri,,,obur kardesimde dogum yapti,bi oglu oldu,,normal oldu hemde doktoru,sezeryan yada suni ,dedigi halde,,,umarim hepiniz iyisinizdir,,,,,,,,:Saruboceq:
yapmayın ya ben daha aşı vurulmadım böle demeyin korkuyorum aşı vurulmaya giderken gergin gidicem vallaa delikafadulden
günaydın kızlar.. herkes iyidir inşallah...
benim kızımda Allah kısmet ederse ocak 20 den sonra gelicek hayırlısıyla... ocağın ilk haftasına kadar çalışmayı düşünüyorum bende... sonrasındada evde meleğimi bekliycem...
hamile kaldığımdan beri tuzu azalttım kızlar.. bendede çok şükür şişme olmadı henüz...inşallah olmaz diyelim... Allahtan kocamında hiç arası yok tuzla çok az koyuyorum yemeklerede... yemeğe gelen bana tüm yemeklere tuz döküyo:)) ama napim sağlığım önemli... hem tuzsuzun çaresi var...
Kızlar zor ya çalışıyor olmak da zor.. Burada bağırış çığırış kopuyor, herkes birbirine bağırıyor.. gergin bir ortam bebişim korkmasa bari...Çalışırken tek fark ay sonunda elimize para geçiyor olması.. Belki bir de günler çabuk geçiyor.. ama normal bir çalışma ortamı olsa öyle.. bu durumda sinirin bozuluyor başka bişii olmuyor ....:bbo:
Günaydınnn bu arada :)
Günaydın kızlar...
ya eşim çok ağır grip banada geçecek kesin tırsıyorum...
ay bu tetanoz aşısı ne mikrop bişeymişklava: valla kolum kırılmış gibi çok ağrıyor gece hiç uyuyamadım boynum bile tutulmuş ne zaman geçecekki mafoldumben mafoldumben
Herkese kocaman günaydına.s. Umarım herkes çok çok iyidir melekleriniz de öyle.
günaydın cnm.kıyamam kızına ya alışıncada haftasonuda gitmek ister.günaydın güzel anneler..
geçmişi okuyamadım hiç vaktim olmuyor..doktordan gelip güzel haber alanlar gözleri aydın olsun.....
çakırgözllü dün gitmişti doktora.bugünde gidecekmiş.inşallah mutlu haberler getirirsin bize.dualarımız seninle...
seldacım senin oglun nasıl.artık sadece beklemedemisiniz...anlat bakalım.....
ben zeynonnun kreşiyle ugraşıyorum iki gündür iyiydi.bugün sabah gitmeyecegim diye agladı moralim bozuldu.yolda güzel güzel anlattım oynayacaksın.arkadaşlarınla falan diye.ikna oldu ve gitti bakalım.
günaydın göbüşlü güzeller....
Günaydın kızlar a.s.
bu ara işlerim çok yogun okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum....
günaydın cnm.herkese günaydın opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar...
biz bugün tam 24 haftalık olduk...
maaşallah bize, hepimize....
günaydın arkadaşlar
ay kızlar bizim çalışma saatimiz erkene alındı. sabah 8 akşam 5:30 oldu..sabah 8 de damlıcam artık buraya..
iğneyi soktuğunda hiçbirşey yok ben anlamadım bile vurdumu vurmadı mı diye ama o akşam ağrısı oluyor hemşire bana buz koy dedi ben aman ne olacak dedim buz falan koymadım ama gecede ağrısı çoktu herkeste aynı olmuyor kimisi anlamamış bile ama benimki ağrı yaptı o gece uyuyamadım ama sonraki günler sorun yoktu 1 gce yani ağrısı.o kadar kurkulacak birşey değil canım iğneden bu kadar korkarsan doğuma nasıl gidicen
ne mikrop yazmışsın ya orda koptum halen gülüyorum valla sabah sabah gülerek başladım güne Allah seni de güldürsün.
''Çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi'' valla kim demişse ağzına sağlık evimde olmak istiyorum ama şartlar çalışşşşşşşşş diyor yapacak birşey yok yola devam.
günaydın kızlar dün yoktum geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir çakırgözlüden haber varmı bizde dün şeker testine gittik randevulu dediler bugüne attılar bugün 8,30 da gittim sabah sabah sinir ettiler beni damarı bulamadılar deldiler kolumu valla sonucumda 2,30da çıkacak inşallah sorun yoktur
''Çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi'' valla kim demişse ağzına sağlık evimde olmak istiyorum ama şartlar çalışşşşşşşşş diyor yapacak birşey yok yola devam.
inşallah güzel çıkar sonuçların canım.. ben dün 10 gün önceki sonuçları aldım şeker normal, demir seviyem alt seviyelerde, tiroidler biraz bozuk gene..günaydın kızlar dün yoktum geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir çakırgözlüden haber varmı bizde dün şeker testine gittik randevulu dediler bugüne attılar bugün 8,30 da gittim sabah sabah sinir ettiler beni damarı bulamadılar deldiler kolumu valla sonucumda 2,30da çıkacak inşallah sorun yoktur
Hayırlısı olsun bebişiniz..Ben de kısmetse normal doğum düşünüyorummm.. Sezeryanla doğuran bi arkadaşın bebeği ciğerlerindeki su boşalmadığından bir haftadır yoğun bakımda çok üzülüyorum allah bebişlerimizi ve onunkini korusun!!!merhaba arkadaslar,gunaydin hepinize,mutlu neseli gunler dilerim,bi kac gundur ugriyamadim,haberdar edemedim sizleri,,,obur kardesimde dogum yapti,bi oglu oldu,,normal oldu hemde doktoru,sezeryan yada suni ,dedigi halde,,,umarim hepiniz iyisinizdir,,,,,,,,:Saruboceq:
doğru söylüyorsun canım ya hem alışveriş için hem zaman için gerekli. ben de şirketten araba için para çektim...ben izinliyken nasıl maaştan çekecekler bilmiyourm :))günaydın şeker opuyorumnanaktan valla pek zor bende burda streslere giriyorum ama bir an önce zaman geçsin diye burdayım en azından oyalanıyorum evde olsam zaman geçmez hem bebiş için bişeyler almak lazım onun içinde para lazım eşimin ailesinde tık yok kendim alıcam herşeyi
günaydın kızlar.. herkes iyidir inşallah...
benim kızımda Allah kısmet ederse ocak 20 den sonra gelicek hayırlısıyla... ocağın ilk haftasına kadar çalışmayı düşünüyorum bende... sonrasındada evde meleğimi bekliycem...
hamile kaldığımdan beri tuzu azalttım kızlar.. bendede çok şükür şişme olmadı henüz...inşallah olmaz diyelim... Allahtan kocamında hiç arası yok tuzla çok az koyuyorum yemeklerede... yemeğe gelen bana tüm yemeklere tuz döküyo:)) ama napim sağlığım önemli... hem tuzsuzun çaresi var...
günaydın kızlar dün yoktum geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir çakırgözlüden haber varmı bizde dün şeker testine gittik randevulu dediler bugüne attılar bugün 8,30 da gittim sabah sabah sinir ettiler beni damarı bulamadılar deldiler kolumu valla sonucumda 2,30da çıkacak inşallah sorun yoktur
:
sagol canım..benimde moralim bozuldu ama.kreş ögretmeni ilk zamanlar böyle olur tedirgin olmayın dedi.bir iki hafta içinde alışır diyor ama.vala sürekli aglarsa ben nasıl dayanacagım bir iki hafta aglamasına..ayyy
:umursamaz:
kıyamam ona ya:teselli: konuş tabi canım okul çocukların gelişimi için çok önemli sen binbir zahmetle doğur elalemin yaramaz çocukları dövsün ne ala eğitim sistemide bir acayip oldu gitti anlamadım :sm_confused:
Sakinleşip gitmem lazım çok sinirliyim şimdi, başıma agrı girdi, şimdi aradı oglum okula gitmemek için bahaneler sıralıyor başım karnım bogazım agrıyor diyor belkide gerçekten agrıyor ama bilemiyorum dünden çok isteksizdi.
mrb canım
hadi gözünüz aydın canım
günaydın canlarım nasılsınız nasıl keyifler... Şeniz
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... darısı bizlere inşallah... hayırlısıyla bizde bi avazda kavuşalım meleklerimize...
günaydın gözünüz aydın tatlımhadi sıra sana geldi desene sağlıklı uzun ömürlü olsun oğluşunuz inş.
ay kızlar bu sene erkek bebek senesi galiba arkadaşlarımdan kimi duysam oğlum olacak diyor doğum yapanlarda öyle
doğru diyorsun canım ya ben de dayanıyorum işte ne yapalım...:)
inşallah güzel çıkar sonuçların canım.. ben dün 10 gün önceki sonuçları aldım şeker normal, demir seviyem alt seviyelerde, tiroidler biraz bozuk gene..ne yapalım cuma ayrıntılı ultrasona gittiğimde göstericem doktoruma bakalım...
Hayırlısı olsun bebişiniz..Ben de kısmetse normal doğum düşünüyorummm.. Sezeryanla doğuran bi arkadaşın bebeği ciğerlerindeki su boşalmadığından bir haftadır yoğun bakımda çok üzülüyorum allah bebişlerimizi ve onunkini korusun!!!
doğru söylüyorsun canım ya hem alışveriş için hem zaman için gerekli. ben de şirketten araba için para çektim...ben izinliyken nasıl maaştan çekecekler bilmiyourm :))
voles ben şubat başına kadar çalışacam kısmetse.. o günle r bi gelse heyecandan cıldırıyorum:)))kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2
camdankalp voles bilgen günaydın kızlar a.s.
aynen canım benim eşimde çok hasta bana maske almış eczaneden onu takıyorum evde... sende tak istersen...
Kreşe giderken hiç sıkıntımız olmadı isteyerek gidiyordu ama okula başladık sıkıntı çoğaldı hiç memnun değilim çok canım sıkılıyor, böyle eğitim mi olur yaaaa
Sakinleşip gitmem lazım çok sinirliyim şimdi, başıma agrı girdi, şimdi aradı oglum okula gitmemek için bahaneler sıralıyor başım karnım bogazım agrıyor diyor belkide gerçekten agrıyor ama bilemiyorum dünden çok isteksizdi.
akarahan, aryaa, burcuberru, camdankalp38, Elis, escos, essemayit, fatima38, hale1982, snm2008, srpp, tugba64, Voles herkese günaydın kızlar...
ayrıntılı ultrasonda sorun çıkacak diye çok korkuyorummmm
şekerim çıkacak diye ayrı korkuyorum...
imdaaat..
akarahan, aryaa, burcuberru, camdankalp38, Elis, escos, essemayit, fatima38, hale1982, snm2008, srpp, tugba64, Voles herkese günaydın kızlar...
ayrıntılı ultrasonda sorun çıkacak diye çok korkuyorummmm
şekerim çıkacak diye ayrı korkuyorum...
imdaaat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?