2010 Şubat Anneleri

:1shok::1shok::1shok:

günaydın cnm gün geçtikçe daha evham olmayamı başladık nedir anlamadım.bende bütün gece bütün gün hareketlerini takip etmeye başladım.ben şekerim çıkacağına eminim.zaten sınırdaydı bir ay diet yaptım indi sonra salddım çayıra mevlam kayıra derler ya o hesap:)

cnm wallla o geceden sonra pskolojim bozuldu galiba benimkigece hiç uyutmazdı.şimdi babası seslenince tekmelio bitek bana küsmü acaba:sm_confused:

:1shok::1shok::1shok:

korkma canım korkmaaaaaaakaydirigubbakcemile3 epidralı var bilmem nesi var ..............valla bende tırsyom ....ben bundan önce tüp bebek tedavisi gördüm şiş gibi iğneyle yumurtalarım toplandı canlı canlı.... ve rahmime iğne yapılırken acıdan resmen felç oldum:gitme: o yüzden bunlar neki dedim fıstııık

walla ben ağrıya dayanırım herhalde birşekilde herkes nasıl dayanıorsa ama nasıl doğuracağımı merak ediyorum bende sezeryanmı normalmi olucak dr ne dicek.Ama bebeğimi görünce acı filan kalmaz sanmıyorum onun için o kadar ağrıya değer.o bir mucize.

ELİSSS ALLAH ANALI BÜYÜTSÜN KUŞUUUM .....DARISI BAŞIMIZA OLSUN BİZDE BEBİKLERİMİZE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İŞALLAHHHHHHa.s.

haftaya ayrıntılım var bi geçse de allahım kurtulsam..
kendimi başka şeylere vereyim de unutayım en iyisi.. yok olmayacak böyle yoksa üşün düşün..

voles ben şubat başına kadar çalışacam kısmetse.. o günle r bi gelse heyecandan cıldırıyorum:))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

bende canım hayırlısıyla şu kasımla aralık bi geçseydi ... tabi senin ocakta geçsin biran önce... izne çıktıktan sonrası çabuk geçer tahminim...

sanada günaydın canım... bu kadar stres yapma streste yükseltir şekeri biliyosun... hayırlısıyla temiz sonuçlar alıcaksın merak etme... sakin ol meleğinide korkutuyosun salgılarınla....

cok tesekkurederim arkadaslar,ALLAH raziolsun,darisi bizlerin basina,iki kardesimde bu ay dogum yaptilar iki erkek yegenim var,,benimde aslinda tanidigim bi cok kisi erkek bekliyo,,kiz anneleri azinlikta heralde,,,,,,,,,,,,yerimseniben

canım benimde etrafım hep kız biliyomusun oğlu olan yok çevremde eşimin 3 arkadaşının eşleri doğum yaptı kız üst ve alt kat komşum doğum yaptı kız... kuzenimin kızı doğum yaptı kız... ben kısmet olursa kız bekliyorum:))))

Bu arada sezeryanmı normalmi.............ben ikisindende aceip tırsyorummmmm

ben normal düşünüyorum canım şayet kısmet olursa ama boyunda kordon dolanması var o yüzden sezeryanda olabilir zorunlu... ama tercihim normal...

Şişerim mutlaka ama şimdilik iyiyim birkaç aydaha şişmek istemiyorum mümkünse:)) bana şubat 17 dedi doktor en son muaynemde....

ay bu tetanoz aşısı ne mikrop bişeymişklava: valla kolum kırılmış gibi çok ağrıyor gece hiç uyuyamadım boynum bile tutulmuş ne zaman geçecekki mafoldumben mafoldumben

Benimde 2 gün kolum agrıdı, yapılırken hiçbirşey hissetmemiştim ama.

essemayit, fatima38, snm2008+, srpp, tugba64 ,papatya sizede günaydınnn .yeni gelen kızlar sizlerede günaydınlar olsun.

Günaydın canım... a.s.

Günaydın kızlar...
ya eşim çok ağır grip banada geçecek kesin tırsıyorum...

Günaydın tatlım, dikkat et kendine bende korkuyorum valla grip olucam gibi bir haller var

Günaydın canım, çalışmak zor hemde hamile iken ama ne yapalım şartlar bunu gerektiriyor biraz sabretmemiz gerekiyor yavrularımız için...

Ben doktoruma sordum bir doz oldum yeterlimi diye sağlık ocakları kaç doz diyorsa o kadar yaptır dedi. yani beş doz aşı olucam(

yapmayın ya ben daha aşı vurulmadım böle demeyin korkuyorum aşı vurulmaya giderken gergin gidicem vallaa delikafadulden

Yapılırken bişey anlamıyorsun tatlım sonra biraz agrı oluyor ama herkeste olmuyormuş

Günaydın Esracım, son yirmi güne kadar dayanabilecekmisin bende 8 hafta kala değilde 4 yada beş hafta kala ayrılmayı düşünüyorum izne.

Günaydın canım, gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inş.

Günaydın canım, bende şeker yüklemesi için randevu istedim dün vermediler gelmeden birgün önce alacaksınız dedi. Hadi sıra kalmazsa ne olacak bilemiyorum.

Günaydın canım, evham yapma hissedemiyorsundur sadece, bende doktora sordum bazan hiç hareket etmiyor diye, ediyordur sen hissedemiyorsudur takma kafana dedi.

günaydın 1tanelerim:) rahat ol diycem ama geçen hafta bende aynı durumdaydım ister istemez takılıyo insan allahtan sorun çıkamadı da rahatladım.dilerim allahtan hepimizi sorunsuz az kilo alarak:) sağlıklı bebişlerimize kavuştursun.

Haklısın güzelim onları görünce zaten bulutların üstünde gezcez sevinçten...........Allahım sağlıkla doğduğunu bi görseydim şu üçlü test ömrümden 10 sene götürdü.....adak adadım valla........bu arada tekrar geçmiş olsun güselim kabızlık çok zor ya ben de bi kere oldum ölcektim yaaa

haftaya ayrıntılım var bi geçse de allahım kurtulsam..
kendimi başka şeylere vereyim de unutayım en iyisi.. yok olmayacak böyle yoksa üşün düşün..

Bu testler AAAAH bu testler işallah güsel sonuçlar alırsın güselim....benim ikili iyi Detaylı çok güsel bi üçlüm riskli amniyo yaptırmadım oooof çok stresli.......işallah güsel sonuçlarla döncen güselim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim ilki normal olduğu için ikinciyide normal düşünüyorum ve hiç korkmuyorum, şimdiden kendinizi korkutmayın bebeği kucağınıza alınca kuş gibi hafifliyorsunuz herşey bitiyor.

sanada günaydın canım... bu kadar stres yapma streste yükseltir şekeri biliyosun... hayırlısıyla temiz sonuçlar alıcaksın merak etme... sakin ol meleğinide korkutuyosun salgılarınla....

ahh ne yapayım bilemiyorum ki bebeğimi korkutmak ister miyim hiç? ölürüm ben ona..

ya volesçim aslında en güzelide benim miyomlar üçe çıkmış lanet olasıca......bide ya alttan dikiş atıyolar yaa ben ondan çok korkuyom burda arkadaş var benim kızı 5 yaşında ve hala hava soğuk olduğunda afedersin altta ağrısı var ilişki olayı biraz zorlanıyo gibi ve ortası dikişli kilot giyemiyo...düşün 5 yıl olmuşşşş

inşallah canım inşallah.. endişeleniyorum bebeğim için ne yapayım.. iyi olsun allahım iyi olsun.. herkesin yavrusu iyi olsun..

sus kız bayılcamakannehir acaba doğum yapmaktan korkmayan veya nasıl yapsam diye düşünmeyen var mı aramızda hepimiz aynıyız galiba Allahım hepimizi kurtarsın kolaycacık yapalım :Saruboceq::Saruboceq:

karşı komşumda öle normal doğum yapmış ilk çocuğunu tam 17 dikiş var alyında 1 ay sürgü koymuşlar altına kalkamamış....öle anlatıyo ikinci çocuğunuda izmirde özel çınarlıda yaptı geçensene o epudral sezeryan o kadar rahatmışki ilkinide bilseydim öle doğururdum diyo...............ben de kısmetse özel çınalıda doğurcam bende sezeryan düşünüyorum

sus kız bayılcamakannehir acaba doğum yapmaktan korkmayan veya nasıl yapsam diye düşünmeyen var mı aramızda hepimiz aynıyız galiba Allahım hepimizi kurtarsın kolaycacık yapalım :Saruboceq::Saruboceq:

Amiiiiiin ...........................korkma güselim çıkcak o çocuk bi şekilde .....ya alttan ya üsttenkaydirigubbakcemile3

Günaydın canım a.s.

ay şimdi karnımızda bunlar doğunca başlıyo esas mücadele..:sinifsinif:

Evet tatlım esas doğunca başlıyor mücadele ve sıkıntı.

Bende hiç öyle şeyler olmadı, dikişlerim bir haftaya kalmadan iyileşti ve sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım, belki arkadaşında olmuştur rahatsızlık, bu arada kesi atarlarkende dikerlerkende hiçbirşey hissetmedim uyuşturdular sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…