2010 Şubat Anneleri

canım benimde 143 çıktı dr. la konuşamadım ama benim kağıtta tokluk için 120-170 arası normal yazıyo... her hastanenin normal değer aralığı farklımı anlamadım ki...

plaj canım kusura bakma işim çıktı da anca hazırlayabildim... yazılmasını istediğin bi not var mı ticker ın üstüne...

[
çok canım sıkıldı çok yüksek değil ama işte moralim bozuldu
zaten çok hızlı kilo aldım diye 1 haftadır şekeri tatlıyı azaltmıştım artık hiç yemem
bebğim iyi olsunda gerisi boş

100 te normal çıkacak belki hemen uff ne olacaklara başlama 100 de normal çıkar hem dikkatte etmeye başlamışsın bak.

paranla rezil olmakta buna diyorlar. hastane çok umrumda değil benim bi temiz olsun yeter sanki odasınımı satın alacağız inşallah yatacağımız 1 gece sonra alsın hastanesi onun olsun gel bedava yat deselerde kalmayız dr iyi olsun işini bilsin olay bu devlet olmuş özel olmuş ne olacak.kötü muamelede bizi dövecek değiller ya hemşirede en fazla uflar puflar sonra ağzının payını alır bi tartışma çıkar azcık sinirler gerilir bitti.....Nasıl senaryo

güzel senaryo ağzının payını verecek durumda olurmuyuz bilmem ama öyle bir durumda annem kesinlikle durmaz hizaya sokar hepsini

seninde 50 gr glukoz 1 saat beklemeyleme yapıldı

evet canım... içtim 1 saat sonra ölçtüler... 143 çıktı... ama bana 12 saat aç gel falan demediler... sanırım öyle yaptırmak gerekiyomuş... ama ben 1 gün öncede evlilik yıldönümümdü ve akşam pasta ve börek yemiştim:)))))

çok yüksek değil dikkatide elden bırakmam artık
iyiki idrardada şeker çıkmadı eğer ciddi bişey olsaydı idrardada çıkar şeker

nice yıllaraa.s.
bende akşam yediğimle gittim sabah aç karına içtim öyle aldılar kanımı

plaj canım kusura bakma işim çıktı da anca hazırlayabildim... yazılmasını istediğin bi not var mı ticker ın üstüne...

Canıım hiç önemli deil....Annesinin babasının bitanesi sağlıkla gel.........yazarsan çok sevirim öptüm güselimŞeniz

güzel senaryo ağzının payını verecek durumda olurmuyuz bilmem ama öyle bir durumda annem kesinlikle durmaz hizaya sokar hepsini

ayy benimde annem ağzını açmaz ablama diyim bari bak benim halim olmaz hemşire hasta bakıcı laf derse cevabını ver yattığım yerde kudurtmayın beni diyim.
ayyy çok fenayız valla daha doğuma 4 ay var hastane personeli ile bil kavga ettik.adamlar bizi kapıdan içeri sokmasalar hakları var.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…