• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar dün yoktum geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir çakırgözlüden haber varmı bizde dün şeker testine gittik randevulu dediler bugüne attılar bugün 8,30 da gittim sabah sabah sinir ettiler beni damarı bulamadılar deldiler kolumu valla sonucumda 2,30da çıkacak inşallah sorun yoktur

yapmayın ya ben daha aşı vurulmadım böle demeyin korkuyorum aşı vurulmaya giderken gergin gidicem vallaa delikafadulden

iğneyi soktuğunda hiçbirşey yok ben anlamadım bile vurdumu vurmadı mı diye ama o akşam ağrısı oluyor hemşire bana buz koy dedi ben aman ne olacak dedim buz falan koymadım ama gecede ağrısı çoktu herkeste aynı olmuyor kimisi anlamamış bile ama benimki ağrı yaptı o gece uyuyamadım ama sonraki günler sorun yoktu 1 gce yani ağrısı.o kadar kurkulacak birşey değil canım iğneden bu kadar korkarsan doğuma nasıl gidicen

günaydın kuşum opuyorumnanaktan valla utanmasam bende ağlayacağım birde sağlık ocağındakiler kasımın 20sinde gene gel dediler 2.aşı için bakıyım dr randevum daha önce ona sorcam gerek yok derse gitmem bana ne ya oynamıyorum :umursamaz: :umursamaz:

ne mikrop yazmışsın ya orda koptum halen gülüyorum valla sabah sabah gülerek başladım güne Allah seni de güldürsün.

''Çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi'' valla kim demişse ağzına sağlık evimde olmak istiyorum ama şartlar çalışşşşşşşşş diyor yapacak birşey yok yola devam.

günaydın kızlar

camdankalp voles bilgen günaydın kızlar a.s.

günaydın canlarım nasılsınız nasıl keyifler... Şeniz

merhaba arkadaslar,gunaydin hepinize,mutlu neseli gunler dilerim,bi kac gundur ugriyamadim,haberdar edemedim sizleri,,,obur kardesimde dogum yapti,bi oglu oldu,,normal oldu hemde doktoru,sezeryan yada suni ,dedigi halde,,,umarim hepiniz iyisinizdir,,,,,,,,:Saruboceq:

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... darısı bizlere inşallah... hayırlısıyla bizde bi avazda kavuşalım meleklerimize...

merhaba arkadaslar,gunaydin hepinize,mutlu neseli gunler dilerim,bi kac gundur ugriyamadim,haberdar edemedim sizleri,,,obur kardesimde dogum yapti,bi oglu oldu,,normal oldu hemde doktoru,sezeryan yada suni ,dedigi halde,,,umarim hepiniz iyisinizdir,,,,,,,,:Saruboceq:

günaydın gözünüz aydın tatlım :nazar:hadi sıra sana geldi desene sağlıklı uzun ömürlü olsun oğluşunuz inş.

ay kızlar bu sene erkek bebek senesi galiba arkadaşlarımdan kimi duysam oğlum olacak diyor doğum yapanlarda öyle :emir_bebek: :emir_bebek:

Günaydın kızlar.ben dünden beri çok evhamım kızım çok kıpır kıpırdı ama sanki şimdi daha az tekmelio evham oldum.dr randevumuda alamadım öne.tekmelio ama eskisi kadar değil sanki.Allaha şükür düzeldim ama o gece den sonra keyfi kaçtı sanki.herkes iyidir inşallah.

yapmayın ya ben daha aşı vurulmadım böle demeyin korkuyorum aşı vurulmaya giderken gergin gidicem vallaa delikafadulden

cnm ben çok korkarak vuruldum ama inan hiç acımadı ağrımadı.galiba herkeste farklı oluyor kolanya tut vurulduğun ilk gün sürekli ben öyle yaptım birde kolumu yukarıda tuttum arada.

günaydın kızlar.. herkes iyidir inşallah...

benim kızımda Allah kısmet ederse ocak 20 den sonra gelicek hayırlısıyla... ocağın ilk haftasına kadar çalışmayı düşünüyorum bende... sonrasındada evde meleğimi bekliycem...

hamile kaldığımdan beri tuzu azalttım kızlar.. bendede çok şükür şişme olmadı henüz...inşallah olmaz diyelim... Allahtan kocamında hiç arası yok tuzla çok az koyuyorum yemeklerede... yemeğe gelen bana tüm yemeklere tuz döküyo:)) ama napim sağlığım önemli... hem tuzsuzun çaresi var...

aman aman maşallah cnm ne güzel iradelisin.ben tuzsuz yemek yiyemem.eşimde yemeğe sonradan tuz eklemeyi hiç sevmez ağzına tuz geldimii yiyemiyor.yani pek dikkat edemiyorum ama bol su içiyorum bazı günler hafif şişiyorum ama öğlene kadar geçiyor.

Kızlar zor ya çalışıyor olmak da zor.. Burada bağırış çığırış kopuyor, herkes birbirine bağırıyor.. gergin bir ortam bebişim korkmasa bari...Çalışırken tek fark ay sonunda elimize para geçiyor olması.. Belki bir de günler çabuk geçiyor.. ama normal bir çalışma ortamı olsa öyle.. bu durumda sinirin bozuluyor başka bişii olmuyor ....:bbo:

Günaydınnn bu arada :)

cnm evet zordur cidden.insan evde bile yoruluo sizin işiniz daha da zor ve stresli Allah kolaylık versin sizlere.

Günaydın kızlar...
ya eşim çok ağır grip banada geçecek kesin tırsıyorum...:(

günaydın cnm.geçmiş olsun.aman dikkat et bana bulaştı eşimden ayrı yatmamıza rağmen.

ay bu tetanoz aşısı ne mikrop bişeymiş:oklava: valla kolum kırılmış gibi çok ağrıyor gece hiç uyuyamadım boynum bile tutulmuş ne zaman geçecekki mafoldumben mafoldumben

cnm buz tut kolanyalı pamuk tut.bende olmadı birşey nie kimimizde böle oldu acaba.kimimiz bişey hissetmedik.

<
Herkese kocaman günaydına.s. Umarım herkes çok çok iyidir melekleriniz de öyle.

günaydın cnm.
günaydın güzel anneler..
geçmişi okuyamadım hiç vaktim olmuyor..doktordan gelip güzel haber alanlar gözleri aydın olsun.....
çakırgözllü dün gitmişti doktora.bugünde gidecekmiş.inşallah mutlu haberler getirirsin bize.dualarımız seninle...
seldacım senin oglun nasıl.artık sadece beklemedemisiniz...anlat bakalım.....

ben zeynonnun kreşiyle ugraşıyorum iki gündür iyiydi.bugün sabah gitmeyecegim diye agladı moralim bozuldu.yolda güzel güzel anlattım oynayacaksın.arkadaşlarınla falan diye.ikna oldu ve gitti bakalım.
günaydın cnm.kıyamam kızına ya alışıncada haftasonuda gitmek ister.

günaydın göbüşlü güzeller....

günaydınnnn
Günaydın kızlar a.s.
bu ara işlerim çok yogun okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum....

günaydın kolay gelsin.
herkese günaydın opuyorumnanaktan
günaydın cnm.

günaydın arkadaşlar...
biz bugün tam 24 haftalık olduk...
maaşallah bize, hepimize....

maşallah cnm Allahım anlamadan kucağımıza almak nasip etsin hepimizi melekler korusun.

günaydın arkadaşlar

günaydın fatoşcum.
ay kızlar bizim çalışma saatimiz erkene alındı. sabah 8 akşam 5:30 oldu..sabah 8 de damlıcam artık buraya..:(

walla cnm zor işin Allah sanada kolaylık versin.

iğneyi soktuğunda hiçbirşey yok ben anlamadım bile vurdumu vurmadı mı diye ama o akşam ağrısı oluyor hemşire bana buz koy dedi ben aman ne olacak dedim buz falan koymadım ama gecede ağrısı çoktu herkeste aynı olmuyor kimisi anlamamış bile ama benimki ağrı yaptı o gece uyuyamadım ama sonraki günler sorun yoktu 1 gce yani ağrısı.o kadar kurkulacak birşey değil canım iğneden bu kadar korkarsan doğuma nasıl gidicen

ne mikrop yazmışsın ya orda koptum halen gülüyorum valla sabah sabah gülerek başladım güne Allah seni de güldürsün.

''Çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi'' valla kim demişse ağzına sağlık evimde olmak istiyorum ama şartlar çalışşşşşşşşş diyor yapacak birşey yok yola devam.

ne yapayım canım ya çok kızdım onaÇok üzgünüm çoook bende vurulduğunu hissetmedim hatta öğlene kadar hiç ağrım olmadı desem yeridir sonra bir başladı akşam buz koydum hemşiremiz kolonya yap dedi oda fayda etmedi valla gecede sabahta sağolsun kocişim yardı etti giyinmeme yoksa kolum kalkmadı Allah hepimizi güldürsün tatlım kimse üzülmesin topiğimizdekaydirigubbakcemile5:nazar:

günaydın kızlar dün yoktum geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir çakırgözlüden haber varmı bizde dün şeker testine gittik randevulu dediler bugüne attılar bugün 8,30 da gittim sabah sabah sinir ettiler beni damarı bulamadılar deldiler kolumu valla sonucumda 2,30da çıkacak inşallah sorun yoktur

benimde öyle oldu canım...ilk sağ kolumdan aldı tık diye buldu damarı... 2 tüp kan aldı 1 saat sonra tekrar gittim bu sefer soldan alıcaz dedi bulamadı damarı orda sonra tekrar sağ koldan kan aldı 2 delik yan yana açtı ama bu seferde iğneyi çıkardıktan sonra kan durmadı pamuğu çekiyo kan çıkıyo tekrar pamuk basıyo tam çekiyo tekrar kan çıkıyo en son epey bastırdı ama şimdi kolum mosmor keşler gibi oldum delik deşik ve mor.... sonuçların inşallah iyi çıkar canım sabah sabah germişler senide...

doğru diyorsun canım ya ben de dayanıyorum işte ne yapalım...:)

inşallah güzel çıkar sonuçların canım.. ben dün 10 gün önceki sonuçları aldım şeker normal, demir seviyem alt seviyelerde, tiroidler biraz bozuk gene..:( ne yapalım cuma ayrıntılı ultrasona gittiğimde göstericem doktoruma bakalım...

Hayırlısı olsun bebişiniz..Ben de kısmetse normal doğum düşünüyorummm.. Sezeryanla doğuran bi arkadaşın bebeği ciğerlerindeki su boşalmadığından bir haftadır yoğun bakımda çok üzülüyorum allah bebişlerimizi ve onunkini korusun!!!
günaydın şeker opuyorumnanaktan valla pek zor bende burda streslere giriyorum ama bir an önce zaman geçsin diye burdayım en azından oyalanıyorum evde olsam zaman geçmez hem bebiş için bişeyler almak lazım onun içinde para lazım eşimin ailesinde tık yok kendim alıcam herşeyi kaydirigubbakcemile4
doğru söylüyorsun canım ya hem alışveriş için hem zaman için gerekli. ben de şirketten araba için para çektim...ben izinliyken nasıl maaştan çekecekler bilmiyourm :))

günaydın kızlar.. herkes iyidir inşallah...

benim kızımda Allah kısmet ederse ocak 20 den sonra gelicek hayırlısıyla... ocağın ilk haftasına kadar çalışmayı düşünüyorum bende... sonrasındada evde meleğimi bekliycem...

hamile kaldığımdan beri tuzu azalttım kızlar.. bendede çok şükür şişme olmadı henüz...inşallah olmaz diyelim... Allahtan kocamında hiç arası yok tuzla çok az koyuyorum yemeklerede... yemeğe gelen bana tüm yemeklere tuz döküyo:)) ama napim sağlığım önemli... hem tuzsuzun çaresi var...

voles ben şubat başına kadar çalışacam kısmetse.. o günle r bi gelse heyecandan cıldırıyorum:)))kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2

günaydın canıma.s. inş. sonuçların güzel çıkar ay onlar hep öyle vicdansızlar ne olacak

:

sagol canım..benimde moralim bozuldu ama.kreş ögretmeni ilk zamanlar böyle olur tedirgin olmayın dedi.bir iki hafta içinde alışır diyor ama.vala sürekli aglarsa ben nasıl dayanacagım bir iki hafta aglamasına..ayyy

:umursamaz:

Kreşe giderken hiç sıkıntımız olmadı isteyerek gidiyordu ama okula başladık sıkıntı çoğaldı hiç memnun değilim çok canım sıkılıyor, böyle eğitim mi olur yaaaa

kıyamam ona ya:teselli: konuş tabi canım okul çocukların gelişimi için çok önemli sen binbir zahmetle doğur elalemin yaramaz çocukları dövsün ne ala eğitim sistemide bir acayip oldu gitti anlamadım :sm_confused:

Sakinleşip gitmem lazım çok sinirliyim şimdi, başıma agrı girdi, şimdi aradı oglum okula gitmemek için bahaneler sıralıyor başım karnım bogazım agrıyor diyor belkide gerçekten agrıyor ama bilemiyorum dünden çok isteksizdi.

arya günaydın kuşum denedim hepsini canım sağol buzda kolonyada fayda etmedi
sende telaşlanma bebişler hep hareket edecek diye bişey yok ilerde yeri daraldığı için daha az hareket edecekler daha çok uyuyacaklar takma kafana hepimizin aynı hergünleri bir olmuyor

akarahan, aryaa, burcuberru, camdankalp38, Elis, escos, essemayit, fatima38, hale1982, snm2008, srpp, tugba64, Voles herkese günaydın kızlar...
ayrıntılı ultrasonda sorun çıkacak diye çok korkuyorummmm
şekerim çıkacak diye ayrı korkuyorum...
imdaaat..

mrb canım
hadi gözünüz aydın canım

günaydın canlarım nasılsınız nasıl keyifler... Şeniz

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... darısı bizlere inşallah... hayırlısıyla bizde bi avazda kavuşalım meleklerimize...

günaydın gözünüz aydın tatlım :nazar:hadi sıra sana geldi desene sağlıklı uzun ömürlü olsun oğluşunuz inş.

ay kızlar bu sene erkek bebek senesi galiba arkadaşlarımdan kimi duysam oğlum olacak diyor doğum yapanlarda öyle :emir_bebek: :emir_bebek:

doğru diyorsun canım ya ben de dayanıyorum işte ne yapalım...:)

inşallah güzel çıkar sonuçların canım.. ben dün 10 gün önceki sonuçları aldım şeker normal, demir seviyem alt seviyelerde, tiroidler biraz bozuk gene..:( ne yapalım cuma ayrıntılı ultrasona gittiğimde göstericem doktoruma bakalım...

Hayırlısı olsun bebişiniz..Ben de kısmetse normal doğum düşünüyorummm.. Sezeryanla doğuran bi arkadaşın bebeği ciğerlerindeki su boşalmadığından bir haftadır yoğun bakımda çok üzülüyorum allah bebişlerimizi ve onunkini korusun!!!

doğru söylüyorsun canım ya hem alışveriş için hem zaman için gerekli. ben de şirketten araba için para çektim...ben izinliyken nasıl maaştan çekecekler bilmiyourm :))

voles ben şubat başına kadar çalışacam kısmetse.. o günle r bi gelse heyecandan cıldırıyorum:)))kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2

cok tesekkurederim arkadaslar,ALLAH raziolsun,darisi bizlerin basina,iki kardesimde bu ay dogum yaptilar iki erkek yegenim var,,benimde aslinda tanidigim bi cok kisi erkek bekliyo,,kiz anneleri azinlikta heralde,,,,,,,,,,,,yerimseniben

camdankalp voles bilgen günaydın kızlar a.s.

günaydın canım

aynen canım benim eşimde çok hasta bana maske almış eczaneden onu takıyorum evde... sende tak istersen...

valla iyi fikir aslında

Kreşe giderken hiç sıkıntımız olmadı isteyerek gidiyordu ama okula başladık sıkıntı çoğaldı hiç memnun değilim çok canım sıkılıyor, böyle eğitim mi olur yaaaa

Sakinleşip gitmem lazım çok sinirliyim şimdi, başıma agrı girdi, şimdi aradı oglum okula gitmemek için bahaneler sıralıyor başım karnım bogazım agrıyor diyor belkide gerçekten agrıyor ama bilemiyorum dünden çok isteksizdi.

ay şimdi karnımızda bunlar doğunca başlıyo esas mücadele..:sinifsinif:

akarahan, aryaa, burcuberru, camdankalp38, Elis, escos, essemayit, fatima38, hale1982, snm2008, srpp, tugba64, Voles herkese günaydın kızlar...
imdaaat..

günaydın canım...ee ama sen böyle yaparsan olumsuzlukları üstüne çekersin rahat ol eminim hepsi iyi çıkıcak hayırlı haberlerle gelceksin...

imdaaat..

günaydına.s. sakin ol şeker panik yok olumlu düşünki olumlu olsun şekeri takma kafana o problem değil diyetle falan hallolurmuş ayrıntılıda iyi çıkacak inş. ne zaman gitcen bakalım

Kızlar ayyyy inanmıyorum tetanoz aşısı ....ya tamam ilk iki gün hafif dokununca ağrı olyoda ama öle çoook deil....kız ben kendime çok hasssas derdiiiim.......siz nasıl doğum yapcanız anacım normal yapsanız afedersiniz alt kısımda en az 8 dikiş olcak...sezeryan olsanızda karnınız yarılcak Allah kolaylık versin.......ya o ağrıya nasıl dayancaksınız

Bu arada sezeryanmı normalmi.............ben ikisindende aceip tırsyorummmmm

Back