• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Günaydın Esracım, son yirmi güne kadar dayanabilecekmisin bende 8 hafta kala değilde 4 yada beş hafta kala ayrılmayı düşünüyorum izne.

canım napim son 37. haftaya kadar dr. izni ile çalışabiliyosun biliyosun bende bi aksilik olmazsa öyle yapıcam ki doğduktan sonra meleğimle daha çok vakit geçirebiliyim... işim yakın allahtan ... ona güveniyorum birazda çalışırım derken...

sus kız bayılcamakannehir acaba doğum yapmaktan korkmayan veya nasıl yapsam diye düşünmeyen var mı aramızda hepimiz aynıyız galiba Allahım hepimizi kurtarsın kolaycacık yapalım :Saruboceq::Saruboceq:

Ben korkmuyorum nasıl yapsam diyede düşünmüyorum ilkindede düşünmemiştim, korkmayın bu kadar hepsi olup bitiyor korktuğunuz yanınıza kar kalıyor.

karşı komşumda öle normal doğum yapmış ilk çocuğunu tam 17 dikiş var alyında 1 ay sürgü koymuşlar altına kalkamamış....öle anlatıyo ikinci çocuğunuda izmirde özel çınarlıda yaptı geçensene o epudral sezeryan o kadar rahatmışki ilkinide bilseydim öle doğururdum diyo...............ben de kısmetse özel çınalıda doğurcam bende sezeryan düşünüyorum

Canım keşke bu tür şeyleri buraya yazmasan bak arkadaşlar korkuyor boşu boşuna, hiç korkmayın ben yaşadım ve korkmamam gerektiğini ögrendim.

Günaydın canım a.s.

Evet tatlım esas doğunca başlıyor mücadele ve sıkıntı.

Bende hiç öyle şeyler olmadı, dikişlerim bir haftaya kalmadan iyileşti ve sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım, belki arkadaşında olmuştur rahatsızlık, bu arada kesi atarlarkende dikerlerkende hiçbirşey hissetmedim uyuşturdular sanıyorum.

Hadi yaaa ne güsel yaa....şans işte ya böle şelerde şans ben de şans yok anacım bende onlar gibi olurum kesiiinakannehirakannehir

canım napim son 37. haftaya kadar dr. izni ile çalışabiliyosun biliyosun bende bi aksilik olmazsa öyle yapıcam ki doğduktan sonra meleğimle daha çok vakit geçirebiliyim... işim yakın allahtan ... ona güveniyorum birazda çalışırım derken...

bende senin gibi düşünüyorum sonrasında bebeğimle daha fazla kalabilmek için dayanabildiğim kadar çalışıcam

plaj canım ya sen 61 haftalık olmuşun... çocuğu doğurup okula bile yollamışın:)))) düzeltelim onu son adet tarihini ver canım...

kızlar hamilelik nasıl geçiyo hemen yoruluyomusunuz
ben yoruluyorum ya önceden tazı gibi koştururdum şimdi 10 dk yürüyünce nefes nefese kalıyom
eller ayaklar çok şişiyo kusenimde hamile benim gibi deil şişimiyo biyeri
elimdeki uyşmayı hiç demiyorum sabah ekmek kesemedim
canım bende çok çabuk yoruluyorum benim başımdan beri ayaklarım şiş hamilelikten öncede şişerdi arada ama inerdi şimdi doktor tuzu ekmeği kestirdi valla inmeye başladı canım
bizde kızımızın ibmine nihayetinde karar verdik ve ipek te hem fikir olduk....
yaren kızımın ismini listeye eklersen sevinirim..
adıyla yaşasıon kızın canım
Günaydın kızlar...
ya eşim çok ağır grip banada geçecek kesin tırsıyorum...:(
aman canım dikkat et geçmiş olsun
günaydın kızlar dün yoktum geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir çakırgözlüden haber varmı bizde dün şeker testine gittik randevulu dediler bugüne attılar bugün 8,30 da gittim sabah sabah sinir ettiler beni damarı bulamadılar deldiler kolumu valla sonucumda 2,30da çıkacak inşallah sorun yoktur
hadi canım sonuçların ii çıkar inşallah
canım aşıdan hiç korkma benimde esra gibi ne hissettim ne acıdı
sus kız bayılcamakannehir acaba doğum yapmaktan korkmayan veya nasıl yapsam diye düşünmeyen var mı aramızda hepimiz aynıyız galiba Allahım hepimizi kurtarsın kolaycacık yapalım :Saruboceq::Saruboceq:

canım valla ben ne düşünüyom ne korkuyorum allahın izniyle afedersiniz girdiği gibi çıkacak

Ben korkmuyorum nasıl yapsam diyede düşünmüyorum ilkindede düşünmemiştim, korkmayın bu kadar hepsi olup bitiyor korktuğunuz yanınıza kar kalıyor.

Canım keşke bu tür şeyleri buraya yazmasan bak arkadaşlar korkuyor boşu boşuna, hiç korkmayın ben yaşadım ve korkmamam gerektiğini ögrendim.

kıssss AŞKOLSUUN sanki ben yaşamıycakmıyım hiç korkutmak istermiyim valla bana anlatılanları yazıyorum ben de tırsyorum....geçen rüyamda 7 aylık olmuşum işte sezeryan olcakmışım rüya işte ucu kanlı bi keser makaslar falan doktora diyorumkii beni bunlamı kesceksiniz eveet diyo....ben de daha ben 7 aylığım dokuz aylık diilimki diyip vıııııın

aryacım endişelenme uyuyodur prensesin
elis gözünüz aydın canım ikikere teyze oldun bundan sonra anne olcan hadi bakalım

plaj canım ya sen 61 haftalık olmuşun... çocuğu doğurup okula bile yollamışın:)))) düzeltelim onu son adet tarihini ver canım...

sağol voles ya bi türlü yapamadım kısss çok teşekkür ederim...SAT 24 mayıs

kızlar ikigündür bebek rüyaları görüyorum ay çocuğu emziryodum çok hoştu valla

kızlar ya şimdi gülceksiniz banaaaa rüyamda benim kıs elime kaka etti ne demek acaba

Hadi yaaa ne güsel yaa....şans işte ya böle şelerde şans ben de şans yok anacım bende onlar gibi olurum kesiiinakannehirakannehir

Vardır vardır çok düşünme, düşüneceksende pozitif düşün bak nasıl kolay olacak...

kıssss AŞKOLSUUN sanki ben yaşamıycakmıyım hiç korkutmak istermiyim valla bana anlatılanları yazıyorum ben de tırsyorum....geçen rüyamda 7 aylık olmuşum işte sezeryan olcakmışım rüya işte ucu kanlı bi keser makaslar falan doktora diyorumkii beni bunlamı kesceksiniz eveet diyo....ben de daha ben 7 aylığım dokuz aylık diilimki diyip vıııııın

Yanlış anlama tatlım, tabiki korkutmak istemezsin ama baktım bizim kızların gözler yerinden çıkıyor sakinleştirmek istedim.

Vardır vardır çok düşünme, düşüneceksende pozitif düşün bak nasıl kolay olacak...

Yanlış anlama tatlım, tabiki korkutmak istemezsin ama baktım bizim kızların gözler yerinden çıkıyor sakinleştirmek istedim.

Tamam hayatım dediğin gibi işallah kolaycık olurda ...bunda sora bebişimize ne yedircez diye yazarız...Allahııım sen göster o güselll günleri işallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ya şimdi gülceksiniz banaaaa rüyamda benim kıs elime kaka etti ne demek acaba

bende sabahtan beri o rüyanın yorumunu arıyorum ama bulamadım sırnaşık şey
bugün benimde elime kaka yaptı bebeğim...simsiyah kömür gibi saçları vardı teni bembeyazdı ve mavi gözleri vardı çok ilginçti

selam kızlar
şeker yüklemesi sonucumu aldım yüksek çıkmış
50 gr glukoz 1 saatlik bekleme sonucu 143 çıkmış
oysa en yüksek değer 140 olmalıymış
canım sıkıldı çok akşam doktoruma göstercem bakalım ne diyecek
belki tekrar test yapar kesinlik kazanması için
kan tahlilimdede bazı değerler düşük çıkmış

kızlar bende ruymada hep kız çocukları görüyodum ama oğlum olucak heralde tersi çıkıyo

Back