2010 Şubat Anneleri

Zeynepcim hoşgeldin.. Esra Gülçin gelemez sanırım o şuan evde yatıyo.. Neler geldi başına..
Bebeğini düşme tehlikesi var şuanda tedavi görüyor.7aylık olmasını bekliyorlar.

hosbulduk canım nasılsın paşan nasıl?
gulcın ıcın cok uzuldum ya tanımıyorum ama gecmıs olsun dıleklerımı ıletırsın :sinifsinif:

Zeynepcim hoşgeldin.. Esra Gülçin gelemez sanırım o şuan evde yatıyo.. Neler geldi başına..
Bebeğini düşme tehlikesi var şuanda tedavi görüyor.7aylık olmasını bekliyorlar.

o geçmiş olsun inşallah. Allah yardımcısı olsun.

Genelde tüm arkadaşlardan haberler iyidir umarım.

Bu arada arkadaşlar biz de geçen hafta şeker tarama tesine girdik. Tarama testinin sonucu riskli çıktı. Onun üzerine esas şeker yüklemesi yapıldı. Allaha şükür onun sonucu iyi çıktı. Ama 2 gün çok korkuttu beni.

gecmıs olsun canım ıyı atlatmıssın walla...

hoşbulduk kızlar... zeynep hoş ggeldin.. seldacım nasıl oldu iyi herşey dimi. kızlar çakırgözlüden haber varmı

geçmiş olsun canım bende dün yaptırdım çok iyi sonuçlar çok şşükür

kızlar bugun kızımızı gorduk yuzde yuz kız bugun acmıs ayaklarini hemen doktora bak dedi ayagini yuzune getiriyo nasil yaramazliklar yapiyodu cok yuzelde poz verdi saolsun bize ben cok su iciyorum diye doktor cok iyi dedi suyu hareketleri onun icin cok iyi dedi su iyi diye doktor ultrason yapmaya calisiyo oda durmadan ona vuruyodu kaydirigubbakcemile3 458 gr olmus kızımız 22 cm ddoktor haftasina gore cok iyi dedi bu arada 3 kilo almisim:kedi: ama doktor normal sikma canını dedi bana

meleksen hosgedınnn opuyorumnanaktan
zehra hosbulduk tatlım :ecrin_bebek:
nasılsınız bebıklerınız nasıllar efendım

çakırgözlünün neyi var arkadaşlar??

teşekkür ederim. Bu testler ne stresli iş yahu. Sonuç çıkana kadar 9 doğuruyoruz valla.

hadı bakalım masallah kızına yuzde yuz prenses gelıyo he
:teytey::teytey::teytey:

Zehracım senin de gözün aydın canım.
Zeynepcim sen yaptırdın mı canım şekeri??

çakırgözlünün neyi var arkadaşlar??

teşekkür ederim. Bu testler ne stresli iş yahu. Sonuç çıkana kadar 9 doğuruyoruz valla.

ayrıntılısında problem wardı ya canım...
o yuzden merak ettım onuda nasıl oldu bı gelısme warmı dıye?

biz doktorla seker yuklemesini konusamadik ben bir kac gun sonra ingilreteye gidiyorum dedim lafa daldil rapor aldim ucak icin gelince giderim artık

ıletirim kızlar.. Gülçinin durumu biraz farklı bide tedaviyle hamile kalmıştı bebeği maşallah çok iyiymiş ama sorun gülçinin rahminde.. taşıyamıyo yükü.. bebek 25 haftalık şuan nerdeyse 1 kilo ama dediğim gibi doğum kanalına girmiş şuanda..
zeh iyi olcaz inşallah..
Kızlar perşembe günü benim randevum biliyosunuz bebeğim kilo almışmıdır acaba çok merak ediyorum..

Ben epey uzak kaldım topikden o yüzden haberlerden habersizim. Komik cümle oldu :))
Umarım sonuç iyidir. ayrıntılı için bir radyologlar bakıyor bir de kadın doğumculardan ayrıntılı ultrason eğitimi alanlar. hangisi baktı acaba. Eğitimini almış kadın doğumcuların daha iyi olduğu söyleniyor ama acaba kim yaptı ayrıntılısı??

almıstır annesı nıye almasın :asigim:

hıc bılmıyorumkı canım yaaa fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…