2010 Şubat Anneleri

bizde iyiyiz canim çok sükür
kocis evde fazla kalamiyorum
hepinize iyi aksamlar öptük siziopuyorumnanaktan

canım benım gozum aydın tatlım masallah bebısıne bende persembe gıdecm ınş. bende ii haberlerle gelırım bakalım artık hayırlsı

insallah cnm guzel haberler le gelirsin allah tum bebislerimizi korusun hepimizin bebisleri saglikli dogsun

tatlım ben istanbuladan değilim. teşekkür ederim yine de davetin iin kaydirigubbakcemile3

cevap yazamamıştım canım mesajına. sıkıntımı paylaşmak iyi geliyor hepiniz çok sağolun. ben diyebilsem zaten sorun olmayacak da ben şunu yap bunu yapma diyemiyorum :kedi:
eşime gelince ona o gün çok ağır konuştum, atanacağım ve sen hala aynı kalırsan bu iş bitecek dedim. başta bana bağırdı falan, ben çok mu memnunum senden falan dedi. sonra sustu ben de umursamadım bilgisayarın başında müzik dinledim hüzünlü hüzünlü. sonra geldi sarıldı özür diledi dışarı çıktı bir gül alıp gelmiş akannehir çok şaşırdım uzun süredir böyle bir süpriz yapmamıştı, konuştu gönlümü aldı birkaç gündür de dikkat ediyor özen gösteriyor. eskisine göre biraz daha idarelik yani bakalım kaç gün sürecek :dilcikar:

akpak cnm oyle oluyolar zaten korkutmasan birakicam dgidicem demesen omursamazlar aferim sana cok iyi yapmis sin canım insallah hep iyi olur esin mutlu olursun

günaydın kızlar..

meleksen'cim maşallah kızına..kapı süsünü de çok beğendim bu arada.. londraya gidince habersiz bırakma bizi..

akpak kocanın azcık düzelmesine sevindim, dua edelim de öyle devam etsin inş. artık az giriyorsun nete. işlerden heralde..

cucus şeker yük. için geçmiş olsun ama çok şükür 2. sinde atlatmışsın..

ay kızlar bizim çalışma saatimiz erkene alındı. sabah 8 akşam 5:30 oldu..sabah 8 de damlıcam artık buraya..

Günaydın kızlar a.s.
bu ara işlerim çok yogun okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum....

günaydın güzel anneler..
geçmişi okuyamadım hiç vaktim olmuyor..doktordan gelip güzel haber alanlar gözleri aydın olsun.....
çakırgözllü dün gitmişti doktora.bugünde gidecekmiş.inşallah mutlu haberler getirirsin bize.dualarımız seninle...
seldacım senin oglun nasıl.artık sadece beklemedemisiniz...anlat bakalım.....

ben zeynonnun kreşiyle ugraşıyorum iki gündür iyiydi.bugün sabah gitmeyecegim diye agladı moralim bozuldu.yolda güzel güzel anlattım oynayacaksın.arkadaşlarınla falan diye.ikna oldu ve gitti bakalım.

Herkese kocaman günaydına.s. Umarım herkes çok çok iyidir melekleriniz de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…