• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

seldacım güzel haberler bekliyoruz canım.. Havvacım ordamısıııııınnnn sen neler yaptın testler felan tamam oldumu? kızlaaryaa doğum yaklaştıkça korkular çoğalıyor bende.. allahım hayırlısıyla bebişerimizi alsaydık kucağımıza... ocağın 15 inden sonra bizim topiğin doğumları başlar heralde

seldacım güzel haberler bekliyoruz canım.. Havvacım ordamısıııııınnnn sen neler yaptın testler felan tamam oldumu? kızlaaryaa doğum yaklaştıkça korkular çoğalıyor bende.. allahım hayırlısıyla bebişerimizi alsaydık kucağımıza... ocağın 15 inden sonra bizim topiğin doğumları başlar heralde

baslar walla...
bı an once dogursak ya...
o zamanda bu gunlerı ararız ama :asigim:

Zehra burdayım canım pc nin şarjı bitti de takılı kaldı onunla uğraşıyodum...Benim cumartesi randevum var doktorla şeker yüklemesi yapılacak. Ayrıntılıya girmedim ben Gittiğimde soracağım. Yönlendirmezse de ben gideceğim artık...
Seldacım inşallah iyi haberlerle gelirsin yine. Bebişin de kilo almıştır annesi.
Çakırgözlü de doktora gidecekti yine. Ne oldu bilmiyorum sonucu.

baslar walla...
bı an once dogursak ya...
o zamanda bu gunlerı ararız ama :asigim:
aynen öle canım bugün alış veriş yaptık biraz eşime çok özledim gelsin diyorum oda gelince de geri girsin deme diyoo sırnaşık şey sırnaşık şey

aynen öle canım bugün alış veriş yaptık biraz eşime çok özledim gelsin diyorum oda gelince de geri girsin deme diyoo sırnaşık şey sırnaşık şey

:roflol:
alemsın canım ya...
pazar gecesı kuzenımdeydım 2 yasında kızı war Allah nazarlardan saklasın dunya tatlısı :nazar:
oda aynı seyı soyluyodu bana... hamıleyken artık dogursam sıkıldım dıyodum dogurdum ondan sonrada bunu ıcerı sokmanın bı yolu yokmu dedım dedı cok guldum yaaa :roflol:

yani askolsun kızlar zeynepten baskasi hastaneden geldik soyle boyle dedim kimse aldirmadi :umursamaz:

kızlar ben çıkıyorum kociş gelir yukarı şimdik acıkmıştır. kereviz salatası yapayım masayı hazırlim... hepinizi öpüyorum geri gelicem inş

yani askolsun kızlar zeynepten baskasi hastaneden geldik soyle boyle dedim kimse aldirmadi :umursamaz:
ah canıım ben millete darılırken aynı hatayı kendim yaptım canım canımŞeniz kusura bakma nasıl geçti iyi heralde rapor aldın dimi şimdi sadece

canlar bende cıkıyım kocıs gelır yarım saate yemeklerı ısıtıyım opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan

selammmm kızzlarrr nasılsınız?a.s.biz iyiyiz çok şükür geçmişi okuyamadım ama herkes iyidir inş

kızlar online ım ama hiçbirşey okuyamadım çıkıyorum öptüm sizi ben çıkayım yoksa telefonlar yüzünden evime gidemiycem öptük sizi.

meleksen gözün aydın bu arada maşallah sonuçlar iyi.

ay canım kusura bama ben de burcu gibi online'ım ama arada gelip bakıyorum nete. Aralarda da biraz biraz iş yapıyorum işte. Bebişin büyoyor desene annesi. senin gebelik haftan benden daha geride değil mi? bizim ki biraz daha büyük sanırım.

meleksen kusura bakma canım. Bebişi doyuruyodum şimdi gördüm mesajını. Gözün aydın. Maşallah sana da bebişine de

ya kızıma yaptım kapi susumuz biti profilin oraya koymaya deniyorum olmuyo hata veriyo net te sorun var sanirim gostercektım size boyle burayada koymayı bilmiyorum

Meleksen iyi aksamlar canim nasilsin muayenen iyi geçmis galiba
geçmisi okuyamadim ama ne dedi doktor

hersey iyi cnm yuzde yuz kız bugun acmıs ayaklarini gosterdi utanmadan bize hersey iyi cnm allaha sukur minik kızımız cici cici bize hareketler yapti pozlar verdi 458 gr 22 cm falan gelkide buyuk cıktı tam hesaplamadik coktor cok iyi dedi gelismesini bu arada da ben 3 kilo almisimm

Back