• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

geldim kızlar bu sefer tüm istanbullular toplanalım ama yaaa.... 3 kişide gerçi biz çok eğlenmiştik ama kalabalık olursak daha zevkli olur eminim... maviyeşil, akpak, havvaesen, ayshe85, sevilay,snm başka atladığım var mı istanbuldan olup adını yazmadığım hepinizi bekliyoruz.....

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kimse beni görmüyor selamımı bile almıyor herkes unutmuş beni
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

aa kızlar dün KıM marketleri varya çevrenizde varmı bilmiyorumda 3 lü dalin ıslak mendil 13.90 dan 7.90 a inmiş her marka popoya oluyorda el yüz için dalin yada nivea kullanın diyorlar.ben 3 tane 3 lü aldım ama ay başına kadar devam ederse gidip yine alıcam.

zeh canım seni atlamışım özür dilerim senide bekliyoruzbuluşmaya ona göre.... seldacım bu arada gülçini özellikle belirtmem e gerek yok dimi... kısmet olursa onuda bekliyoruz...

ben çıkıyorum canlarım öpücüklere boğuyorum sizleri... dikkat edin kendinize ve minişlere....

kızlar nasılsınız napıyosunuz?
2 gundur yoktum gıremedım bı turlu...
yenı haberler varmı gecmıs cok bırıkmıs 2 gunde okuyamadım...

Zeynepcim hoşgeldin.. Esra Gülçin gelemez sanırım o şuan evde yatıyo.. Neler geldi başına..
Bebeğini düşme tehlikesi var şuanda tedavi görüyor.7aylık olmasını bekliyorlar.

kızlar nasılsınız napıyosunuz?
2 gundur yoktum gıremedım bı turlu...
yenı haberler varmı gecmıs cok bırıkmıs 2 gunde okuyamadım...

Hoşgeldin Zeynep.bizde seni sormaya başlamıştık nerde diye.

merhaba kızlar :)

merhaba hoşgeldin.

Zeynepcim hoşgeldin.. Esra Gülçin gelemez sanırım o şuan evde yatıyo.. Neler geldi başına..
Bebeğini düşme tehlikesi var şuanda tedavi görüyor.7aylık olmasını bekliyorlar.

aa ne oluyor bu Şubat annelerine Subat annelerinin maşallahı var dedikce nazar a geldik.geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım.

Back