2010 Şubat Anneleri

merhaba kizlar umarim herkez iyidir
kizimin geri kalan cicilerinide ekledim simdi
ve hemen çikiyorum yarim saat sonra randevumuz var doktorda

gelince görüsürüz öpüyorum hepinizi ve bebisleriopuyorumnanaktan

hadi bakalım hayırlı haberler canım bekliyoruzz

merhaba kızlar nasilsiniz bebisler nasil ay az sonra doktora gidicez bebisimizi gormeye

hadi bakalım sen de iyi haberler getir bize..

canım yanlış yazmışım heycandan 16:00 da elim ayağım titriyo kızlar tansiyonum çıktımı düştümü bilemmm

kız o kadar heyecanlanma.. ne güzel bebişini göreceksin işte...

Tamam kızlar daha rahatım Çıkıyorum Şımdı haberlerı verırım gelınce Çok ÖptÜm sızlerı

canım sallla gobegını yada tatlı bıseyler yeee

şimdi çikolata yedim ama sabahta yemiştim ama tık yok göbeğide sallayım bakalım bugün böle gidicek heralde kıpırdamıcak
kıpırtılarını hissetmeye başladığımdan beri kaç haftadır hiç böle yapmamıştı

canım benımkıde yapıyor baze ole uyuyodur merak etme

haklısınız kızlar belki uyuyodur karnımın bitarafı yamuk duruyo top yutmuş gibi oraya toplanıp rahatına bakıyo galiba :)
şekerli sütüde deniyim bari

Son düzenleme:
merhabalar kızlar, doktora gidip iyi haberlerle dönenlerin gözü aydın, gidecek olanlarda inş.hayırlı haberlerle dönerler, benimde perşembe günü randevum var şeker yüklemesi yapılacak inş.bir sorun çıkmaz....ben fazla giremiyorum çocuklarım hasta kaç gündür onlarla uğraşıyorum inş.herkes iyidir....

esmacım merak etme bana da oyle olmustu ama sonradan oynadı. bu zamanlarda oluyor sen takılma sakın ..
biz de haftadır tekmeleri dısarıdan hissediliyor cok guzel dun gobısımin oynadıgını gordum. Aksam yataga yattık babasına sov yaptı resmen masallah hepimizin yavrularına..

w
geçmiş olsun canım.okulda başladı artık.başkalarındanda geçer.dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…