enminecim bu tahmini doğum tarihin dr.un sçylediği tarih mi?
çünkü benim sat 16 ocak ama tahmini doğum tarihi 23 ekim çıkıyor
Merhabalar kızlar, bende ikizlere hamileyim.
sat :16 ocak 2010
tahmini doğum: 23 ekim
hamile kaldığımda kilom 61'di şimdi 65 oldum.
Bebeklerimin bir kız bir erkek.
kızlar ben de ikizlerime hamileyim yeni gördüm topiği
biri kız biri erkek
sat 27 nisan normalde doğum 3 şubat ama doktorum ocakta olur diyo
kilom hamile kalmadan önce 47diydi 44e düştüm bu aralar aldım galiba ama kilomu bilmiyorum şu an 25 yaşındayım
hoşgeldin canım..maaşallah bi kız bir erkek ne kadar güzel...
Allah tamamına erdirsin kızlar hepimizi... inşallah sağlıkla alırız kuzuları kucağımıza...
tansiyon için olması gereken değer nedir peki benim genel 9a 6 ya da 10 a 6 oluyor
amin canım senin de inşallah senin cinsietler nedir canım
canım benimkiler tek yumurta ikizi, o yüzden cinsiyet aynı tabi :) Allah nbasip ederse iki oğlum olacak.. iki gün sonra altı ayımızı bitiyoruz... zor bir o kadar da güzel bir şey ikiz gebelik.. allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah
canım allah nazardan saklasın evet ikiz gebelik zorcanım benimkiler tek yumurta ikizi, o yüzden cinsiyet aynı tabi :) Allah nbasip ederse iki oğlum olacak.. iki gün sonra altı ayımızı bitiyoruz... zor bir o kadar da güzel bir şey ikiz gebelik.. allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah
canım hayırlı olsun bebişlerin allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsinselam kızlar bende ikizlerime hamileyim yaş 25 hamile kaldığım kg 50 şu an 63 kgyum bebeklerimin cinsiyeti ikiside erkek Allahım hepimizin yardımcısı olsun....
canım allah nazardan saklasın evet ikiz gebelik zor
canım bişey sorucam bana doktorum ikili test yapmadı normal mi herkes yaptırdı ama benim için böyle bişey demedi sadece ense kalınlıklarına falan baktı
canım hayırlı olsun bebişlerin allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
esengülüm merhaba hoş geldin Mehmet & Ali benimkiler :))) Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. benden tam iki hafta öndeymişsin, ama Allahın takdiri belki aynı zamanda doğururuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?