2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

selam güzel hamişler.. hepiniz iyisinizdir inşallah, bu sıcaklar mahvetti ortalığı.. Allah yardım etsin başta hastalara, hamişlere ve bebişlere ( bu yıl oruç tutamayacağım, Allah tutacaklara da yardım etsin inşallah

foruma da bi haller olmuş, yazdığım mesaj gitmiyor, habire hata veriyor, yok bakıma alındı falan diye mesaj geliyor aklinialirimsmile

anjelic benide ekle bilgilerimi söylüyorum yaş 26. 60 kilo ile hamile kaldım şuan 65 kg.sat 06 nisan.tahmini doğum tarihi 11 ocak 2011.bebişlerin cinsiyeti biri kız diğeri erkek.....

Merhabalar kızlar, bende ikizlere hamileyim.
sat :16 ocak 2010
tahmini doğum: 23 ekim
hamile kaldığımda kilom 61'di şimdi 65 oldum.
Bebeklerimin bir kız bir erkek.

ya cerencim sen 7 ayda ikiz bebeklere 4 kilomu aldın ben 4 aylıgım 5 kilo aldım nıye boyle oldu ki şimdi canım sıkıldıeyvahedigeldismile çok mu aldım ben siz kaç kilo aldınız arkadaşlar yazarmısınız...

kızlar ben de ikizlerime hamileyim yeni gördüm topiği
biri kız biri erkek
sat 27 nisan normalde doğum 3 şubat ama doktorum ocakta olur diyo
kilom hamile kalmadan önce 47diydi 44e düştüm bu aralar aldım galiba ama kilomu bilmiyorum şu an 25 yaşındayım

selsel hoş geldin... yeni yeni arkadaşlar katılıyor ne güzel...

kilo alıp vermek kişinin bünyesine göre değişiyor.. doktorum toplamda 15 kilonun ideal olduğunu, onun dışındakilerin kişide kilo olarak kalacağını, ancak diyet sporla verilebileceğini söylemişti :)) ama şu var ki ben 6 aylık oldum yeni ve 12 kilo aldım.. çok şükür şeker falan da yok ama insan elinde polmadan alabiliyor... az alanlar genelde ya hamileliğe yüksek kilo ile başlıyor ya da ilk aylarda çok kusup zaten kilo veriyorlar.. mesela 4 kilo veriyor sonra o dört kiloyu geri alıyor, üstüne bir de dört kilo daha alınca aslında 8 kilo almış oluyor.. çünkü kusmasa aradaki fark 8 kilo olacaktı...
neyse çok kilo almadıkça ve bebeklerin durumu da iyi oldukça sorun yok..
önemli olan şeker ve tansiyonun normal gitmesi.. tansiyonununzu sık sık ölçtürün ihmöal etmeyin kızlar

hoşgeldin canım..maaşallah bi kız bir erkek ne kadar güzel...
Allah tamamına erdirsin kızlar hepimizi... inşallah sağlıkla alırız kuzuları kucağımıza...

tansiyon için olması gereken değer nedir peki benim genel 9a 6 ya da 10 a 6 oluyor

tansiyon için olması gereken değer nedir peki benim genel 9a 6 ya da 10 a 6 oluyor

hayran canım benim de hep bu değerlerde tansiyonum.. normal bir bayanda tansiyon 12/7 olmalı ama hamilelerde tansiyon düşük oluyor.. düşük olması da lazım ve normal olanı bu... benim bir defa 13/8 çıkmıştı doktorum hemen o gün idrar rahlili istedi.. çok şükür idrarda protein falan da çıkmadı.. çıksa gebelik zehirlenmesi riski var diyecekti.. gebelik zehirlenmesi 14/9 ve üstü tansiyon ve bunu yanında idrarda protein, elde gözde, yüzde şişme ile teşhis ediliyormuş... bu belirtilerden birkaçı ya da biri bile olsa hemen doktorunuza söyleni, ihmal etmeyin.. doktorum bana bi kağıt verdi, ben de ev tipi üst koldan ölçen bir tansiyon aleti aldım, her sabah ve her akşam ölçüp yazıyorum.. 9/6 ve 10/6 görünce içim rahatlıyor...

amin canım senin de inşallah senin cinsietler nedir canım

canım benimkiler tek yumurta ikizi, o yüzden cinsiyet aynı tabi :) Allah nbasip ederse iki oğlum olacak.. iki gün sonra altı ayımızı bitiyoruz... zor bir o kadar da güzel bir şey ikiz gebelik.. allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah

selam kızlar bende ikizlerime hamileyim yaş 25 hamile kaldığım kg 50 şu an 63 kgyum bebeklerimin cinsiyeti ikiside erkek Allahım hepimizin yardımcısı olsun....

amanınnn seninde iki erkek Allahımsağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş...

canım allah nazardan saklasın evet ikiz gebelik zor
canım bişey sorucam bana doktorum ikili test yapmadı normal mi herkes yaptırdı ama benim için böyle bişey demedi sadece ense kalınlıklarına falan baktı

selam kızlar bende ikizlerime hamileyim yaş 25 hamile kaldığım kg 50 şu an 63 kgyum bebeklerimin cinsiyeti ikiside erkek Allahım hepimizin yardımcısı olsun....
canım hayırlı olsun bebişlerin allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin

esengülüm merhaba hoş geldin Mehmet & Ali benimkiler :))) Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. benden tam iki hafta öndeymişsin, ama Allahın takdiri belki aynı zamanda doğururuz :))

aminnnn cnm hepimizin banada ikili üçlü est yapılmadı ikizlrde doğru sonuç vermiyo genelde ondan.ense kalınlıklarına bakması yeterli sanırım bnm drumd aöle yapmıştı çünkü

esengülüm merhaba hoş geldin Mehmet & Ali benimkiler :))) Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. benden tam iki hafta öndeymişsin, ama Allahın takdiri belki aynı zamanda doğururuz :))

hoşbulduk hayatım evet:)))))))))benimkilerde onursal&oğulcan olcak inş....en büyük korkum erken doğum zaten :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…