2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

anjelic

miyav
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
2.615
8
116
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, ben 14 haftalık ikizlerine hamile bir anne adayıyım, Rabbim izin verirse 2010 aralık sonu veya 2011 ocakta meleklerime kavuşucam. Hamileliğim sorunlu başladı, devam etti ancak şu an atlattık inşallah. İkiz hamilelik dönemine ait bir topik var, ancak oradaki arkadaşlar başlangıçtan itibaren herşeyi paylaşmışlar ve şu an doğuma yaklaşmışlar, benim gibi erken dönem ikiz hamile pek yok, istedim ki erken dönem ikiz hamilelerin buluştuğu, sıkıntılarını paylaştığı, hamilelik sürecini birlikte götüreceği bir topik olsun. Bir de liste hazırlarız, cinsiyetlerimizi, doğum sıramızı, bebiş isimlerimizi takip ederiz, ne dersiniz?

.......Nick......................Yaş...........SAT...............Tahmini D.T............Hamile Kaldığı Kilo...........Bebişlerin Cinsiyetleri...............Bebişlerin İsimleri
1-.esengülüm....................25...............?.........................?...............................50..............................Erkek+Erkek...............................???...............
2-.nurtopu........................:30.............16 Ocak...............23 Ekim..........................72................................Erkek+Kız.................................???.....................
3-.ceren 77........................?..............16 Ocak...............23 Ekim..........................61.................................Erkek+Kız................................???.....................
4-.emenenisa.....................?..............23 Ocak..............15 Ekim............................?..................................Erkek+Kız................................???....................
5-vuslat_35........................?..............25 Ocak...............1 Kasım...........................?...................................Kız+Kız...................................???..................
6-Nirsen81.........................?..............3 Şubat...............10 Kasım..........................?....................................Kız+Kız..................................???..................
7-.pgt/morgenrot............... 28.............4 Şubat...............21 Ekim...........................68...............................Erkek+Erkek..........................Mehmet+Ali..........
8-.selsel...........................26..............6 Nisan...............11 Ocak...........................60.................................Kız+Erkek...............................???........................
9-vuslatyaren.....................29..............6 Nisan...............11 Ocak..........................61.................................Kız+Kız...................................???......................
10-erbe...............................32..............13 Nisan..............17 Ocak..........................56.................................Kız+Kız....................................???.................
11-valente...........................?...............14 Nisan..............19 Ocak...........................?....................................???........................................???.....................
12-.anjelic..........................36..............23 Nisan..............27 Ocak...........................59..................................Kız+Kız..................................???..........................
13-hayran...........................25..............27 Nisan...............3 Şubat..........................47..................................Erkek+Erkek................................???......................
14-stera............................25..............6 Mayıs...............11 Şubat..........................?.....................................???.........................................???......................
15-cigdo...........................27.............17 Mayıs...............21 Şubat.........................54.....................................???.........................................???.......................
16-talya07.........................26..............25 Mayıs..............27 Şubat..........................83....................................???.........................................???...................
17-elzey...........................31..............24 Haziran............31 Mart...........................72......................................???........................................???....................
18-aysgln.........................?....................?............................?...............................?.......................................?............................................?..........................

Son düzenleme:
evet yeni topiğimiz hayırlı olsun galiba 2011in ilk ikiz annelerinden yada 2010un son ikiz annelerinden olcam bakalım hayırlısı

vuslatcım hoşgeldin topiğimize :) Aslında yeni dönem epey ikiz hamile var, inşallah topiğin farkına varıp gelirler :)

selam ikiz anneleri

bende ikiz annei olcam insallah, 10. cu haftadayim daha cok yeni.

ayin 9 zunda dr randevum var cok merak ediyorum bebislerimi, sagliklari nasil diye, hep bisey oldu gibi geliyor, korkuyorum niyese?

anjelic canım topik hayırlı olsun.. ben pgt06.. diğer nicke dün bi değişiklik yapıyordum ondan mesaj atamıyorum artık bi haller oldu ben de yeni üyelik aldım...
nurtopu canım sen de şuan hamiş olan herkes de burda yazsın bence.. hamişler olrak biz uğurlarız seni de doğuma :))
ben de bu arada 25+2 tek yumurta ikizlerine gebeyim.. tek embriyo transferi ile oldu Allahıma şükürler olsun şuana kadar sorun yaşamadım, inşallah hepimiz sona kadar sorunsuz gider sırasıyla alırız bebekleri kucağımıza...
bu arada bence bir de liste oluşturmak lazım yeniden, sıraya girsek fena olmaz
tüm hamişlere sevgiler :CüvCüv:

Hoşgeldiniz arkadaşlar :)

Kızlar excelde yaptığım listeyi burası kabul etmedi, ben tablo şeklinde hazırlamıştım olmuyor, tabloların nasıl eklendiğine dair bilginiz var mı? Şimdilik geçici olarak yukarıdakini koydum ama ben daha cicili bicili bi tablomuz olsun istemiştim, eklenmesi gereken başlıklar hakkında önerisi olan varsa onu da ekleyelim. Bir de bilgilerinizi yukarıdaki çizelgeye uygun verirseniz SAT sırasına göre ekliycem sizi.

hemen söyleyim o zaman :))

sat 4 şubat
yaş 28
doktora göre en geç doğum tarihi 21 ekim, sata göre 11 kasım
hamile kaldığım kilo 68
bebişlerin cinsiyeti erkek (tek yumurta)
bebişlerin isimleri mehmet & ali

sat 16 ocak
yaş 30
tahmini doğum tarihi 23 ekim
hamile kaldığım kilo 72
bebeklerimin biri kız biri erkek
isimleri belli değil

Merhabalar kızlar, bende ikizlere hamileyim.
sat :16 ocak 2010
tahmini doğum: 23 ekim
hamile kaldığımda kilom 61'di şimdi 65 oldum.
Bebeklerimin bir kız bir erkek.

merhaba kızlar,yeni topiğiniz Hayırlı Olsun.hepinize sağlıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum.

NURTOPU nasılsın canım.çoktandır göremiyordum seni.anatolia topiğinede hiç uğramıyorsun.nasıl gidiyor hamilelik,bebişler nasıl?biri kız,diğeri erkekmiş ne güzel:).

sağolasın firdosum iyiyim
bebeklerim arasında çok kilo farkı var ama iyiler çok sükür
seninde bebeklerin doğdu sanırım değil mi?
hayırlı uğurlu olsun insallah
bazen okuyorum ama eskilerden kimseyi pek göremiyorum

Kızlar bilgilerimizi kaydettim, doktorlarımız doğum tarihleri verdikçe onlara da başlık yapıp ekliycem, haber verirsiniz.

merhaba arkadaşlar bende ikiz annesi olacam allahın izniyle.12 haftalık çift yumurtaya hamileyim cinsiyetleri henüz belli değil.
sat; 6 mayıs
yaş; 25
doğum; 11 şubat
Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

meraba kızlar oo maşllah bende kendimi tek sanıyodum beyaa kalabalıkmışız rabbim herkeze hayırlısıyla yavrularımızı saglıklı bi şekilde kucamıza almayı nasip eylesin

s.a.t 23 ocak
kuzularım nasip olursa bi kız bi erkek
tahmini dogum tarihi ekim 15

enminecim bu tahmini doğum tarihin dr.un sçylediği tarih mi?
çünkü benim sat 16 ocak ama tahmini doğum tarihi 23 ekim çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…