Nirsencim hayırlı olsun yavruların.
Kızlar fazla yazamıyorum, ben 10 gündür hastanede yatıyorum, erken doğum riski nedeniyle uzun bir süre de kalıcam anlaşılan, rahim ağzında incelme var, maalesef 1,5 cm altına düştü, ilaçlarla engellemeye çalışıyorlar, lütfen yavrularım için dua edin, çok ihtiyacımız var çok küçükler daha
nergis tebrik edrim canım ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAH darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH AMİN
merhaba arkadaşlar .malum bebişlerden nete giremez oldum.nergiscim hayırlı olsun canım.herşey gönlünce olsun.kime benziyorlar ve isimlerini ne koydun.benimkilerin adı :1.si melis azra 2. si melisa esra oldu inşallah onlar için en hayırlılarına karar vermişizdir.
anjelic canım çok geçmiş olsun.sakın erken doğumu aklına getirme beynin ne sinyal verirse o oluyor ve hep pozitif düşün.
morgenrotcum nasılsın bebişler nasıl?sütün yetiyor mu? ne kullanıyorsun?nasıl besleniyorsun?
ARKADAŞLAR ÇOĞUMUZ DOĞUM YAPTIK VE YOĞUNUZ AMA YİNEDE BUNDAN SONRA NELER YAPACAĞIMIZI VE EN SAĞLIKLI BEBEKLERİ YETİŞTİREBİLMEK İÇİN BİRBİRİMİZLE İSTİŞARE ETMEYE NE DERSİNİZ?
Nergiscim hayırlı olsun bebişlerin, kilolarına maşallah,darısı başıma.
Nirsencim ben hala hastanedeyim, doğuma kadar da kalıcam, her an herşey olabilir diyordoktorum, 32 haftayı görebilsem çok rahatlıycam, dualarınıza çok ihtiyacımız var, kendinize iyi bakın.
merhaba...anjeliccim çok üzüldüm içinde bulunduğun duruma .allahın izniyle herşey gönlünce olacak inşallah dualarımız seninle.bebeklerinin kiloları nasıl inşallah iyidir.sakın negatif düşünme ...burada beraber sağlıklı büyüteceğiz inşallah bebeklerimizi...
nergis cim senin bebeklerinin isimleri ne VE kime benziyorlar.benimkilerin biri esmer biri sarışın tıpkı kardeşimle ben gibi.tip biri eşim biri ben.biri daha yaramaz.gaz sorunumuz da var.sizlerin gaz sorunu varsa neler yapıyorsunuz?ben aptamil ve organik hipp kullanıyorum.aptamilde soya lesitini gdo lu olduğundan kafamı karıştırıyor.organik daha iyi ama kabızlık yapıyor bizde karıştırıyoruz.cuma günü aşımız var duyun feryadı,allah yardımcımız ola.
tekrar yazışmak dileğiyle...
merhaba kızlar nasılsınız?bebekler nasıl?bizim gaz sorunlarıyla mücadeleyle geçiyor zamanımız.
nergiscim ben süt arttırıcı humana tea kullanıyorum veya rezene doğadan içiyorum faydası oluyor.bebeklerine hangi mamayı kullanıyorsun?biz hepsini denedik hepsinin avantajı dezavantajı var.milupa çok acıktırıyor.hipp kabızlık yapıyor.hero baby çok kaka yaptırıyor.bebelac şimdilik daha iyi gibi.bir kızım çok ağlıyor çünkü çok daha fazla gaz sorunu var ve çok hassas.ne yapsam bilemiyorum sizler ne yapıyorsunuz önerileriniz var mı?bebeklerinize kendiniz tek başınıza mı bakıyorsunuz işe başlayınca ne yapmayı düşünüyorsunuz?
merhaba...
nergiscim ben emziriyorum hiç sağmadım ne kadar oluyor bilmiyorum.bazen olmuyor.bebeğimin biri mamayı zor ve çok az yiyor ve mememden hiç ayrılmıyor ve benim için zor oluyor ama katlanıyoruz şükür.ilk günden beri tüm mamaları denedim bir türlü mamayı yemiyor tükürüyor sadece anne sütü almak için direniyor malüm iki bebek olunca haksızlık olmasın derken aç kalıyor ve zorla çok az mama veriyoruz.ilk zamanlar bu yüzden kilo farkları bile oldu .şuan eşitlendik şükür.yalancı meme vermiyoruz eşim diş hekimi olduğundan uygun bulmuyor.o nedenler bebekler uyumak için mememde süt olmasa bile yalancı meme gibi kullanıp uyuyorlar bu sebeple ben çok uykusuz kalıyorum.kaç ay çalışmayacaksın?ben 6 aydan sonra başlıcam gibi ,ücretsiz de alıcam.kayınvalidem bakacak sanırım ama ben tek başına başa çıkamayacağını düşünüyorum bakıcı da tutacak gibiyim .
Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben 34+4 de doğum yaptım, kızlarımın ikisi de iyi şükürler olsun, şu an evdeyiz, çok mutluyum inanılmaz bir duygu, Rabbim isteyen herkese yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?