Kimse topiğe uğramaz olmuş, benim bebikler 2 aylık oldular nerdeyse, kızlar nerdesiniz, hhuuuuuuu?
nergiscim merhaba, nasılsın canım? Ben 34+4 de doğum yaptım, Allaha şükür kızlar küvöze girmedi, birlikte evimize geldik, annemle bakıyoruz ama doğum sonrası rahatsızlıklarım ortaya çıktı bel ve bacaklarımda, bel fıtığı oluşmuş, ikiz gebelikten dolayı leğen kemiği birleşiminde hasarlar meydana gelmiş, hareket ederken sıkıntılarım var, bir de benim karnım hala 5 aylık hamile gibi, resmen topaç, sizin nasıldı ne zaman indi, bu normal mi?
nergiscim ben de annemle bakıyorum ama yetişmek imkansız, zorlanıyoruz açıkçası, ben emziriyorum takviye mama da veriyoruz, kızlarımın isimleri ayşe naz ve elif ece oldu teyzesi, sen nasıl idare ediyorsun? gaz probleminiz var mı?
merhaba kızlar bende uzun süredir girmiyordum benimde ikizlerim 35+1 haftalıkken doğdular ve kuveze girmediler ama sarılık oldular iki gün hastanede yattık şükür geçti şimdi 27 günlük olduk hepiniz gibi bende annemle bakıyorum ama düşündüğümüzdende zormuş uykuzuzluktan annemle bi hal olduk allah önce bebeklerimize sağlık sonra bizlere sabır ve güç versin herşeye rağmen ikiz annesi olmak çok güzel bi duygu
ben su vermiyorum ama çay veriyorum anjelic papatya rezene ve gece çayı...rezeneyi gaz problemleri olduğunda veriyorum..
neyseki bizimkilerinde 3-4 gündür gece uykuları iyi gidiyor....umarım hep bole devam eder..
sen suyu ne için veriyorsun ki..
merhaba kızlar ben ancak dönebildim, tek başıma bakıyorum kuzularazor ama bir o kadar da güzel..
ahan da benim davşanlarım bu kadar oldular :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?