Canlarım hepinize günaydınnnnnn...
Allahın izniyle hepiniz iyisinizdir inşallah.Morgenrotcum canım çok üzüldüm ama allah yardım eder inşallah.Bu arada dün bir topic takıldı gözüme bayanın biri üçüzlerini erken doğurmuş kiloları 900 gr felan herkesten dua istemiş,derken şimdi hepsi kucağındaymış ve sağlıklılarmış.İnşallah erken alınmak zorunda kalmazlar ama öyle olsa bile artık tıp ilerledi yaşatıyorlar.Doktorum ikizlerde ilk hedef 32.hafta,sonra 34,36 yı geçince de hiç korkmayın dedi.32 de göz gelişimi tamamlanıyormuş.Ciğer için iğnelerini yaptıracaksın bence allahın izniyle rabbim meleklerini koruyacak ve herşey güzel olacak.Herşey gönlünce olsun bence hepimiz birbirimize dua edelim.Kuran biliyorsan meryem suresini öneriyorlar.Hatta cd den dinlersen çocukların da duyar.Benimkiler çok seviyorlar.Hiçbir müziğe o kadar ilgi göstermediler eşimle çok şaşırıyoruz...Dualarım seninle.
DİLEMMACIM:Bez biraz fazla almamışsın mı?Çok almayın bazı bezler allerji yapıyor sonrada elinizde patlıyor dediler o sebeble dedim.Tulumları hangi marka aldın?Sizce hangi markalar daha kaliteli?biz daha almadık da.Bugün çıtççıtlı badileri almak için chicco ya gitmeyi düşünüyoruz.Bebek bakım ürünlerini sebamed mi?chicco mu önerirsiniz??ayrıca bizde mobilya almak istiyoruz bir türlü karara veremedik siz nerden ve kaça aldınız?
SOPHİCİM:Verdiğin bilgilerden dolayı çok sevindim inşallah bizde o dediklerine bakmaya çalışacağız.Bu arada mobilyayı nerden aldın?
Bezleri prima yeni bebekten aldık,primayı kullanan çok çevremde.Alerji yaptığını hiç duymadım,en iyisi prima diyor pek çok anne..
Tulumlarını mothercareden aldık,bazıları hediye geldi,çıtçıtlı badileri de oradan aldık,hem de indirimden aldık çok uyguna geldi..Ben bakım seti almadım çünkü hepsi kullanılmıyormuş..Sebamedin 500 ml lik şampuanın ve yağını aldım,çok gerekirse diğer şeyleri de alırız..
Mobilya olarak çilekten 3 kapılı gardrop,ve karyola aldık,tam oda değil yani..Baya indirim yaptılar ikisi 870 tl tuttu canım..Görümcem bir karyola vermişti bize yeni o da,o yüzden çilekten 1 tane aldık