Esengülüm ben de ilk başlarda 12. haftaya kadar olmuştu, inşallah bir daha yaşamam, sen ne güzel riskli haftaları geçmişsin, 36. haftayı göreceksin inşallah, darısı hepimizin başına, sezeryan mı olacaksın?
erbecim günaydın, ben buralardayım, sen yazkaydirigubbakcemile2 Hamilelik nasıl gidiyor, bebişleri hissediyon mu?
esengülüm ne güzel inşallah 36 ları görürsün rahat rahat...
inşallah hepimiz gürürüz..mutlu mutlu..
Merhaba kızlar nasılsınız?Ben de bugün kontrole gittim çok şükür bebişler iyiler ,kiloları 1300 olmuş çok şükür daha da iyi olurlar inşallah.Birinin kafası aşağıda biri yukarıda aşağıdaki sık idrara çıkarttırıyor,yukarıdaki mide yanması yapıyor ama canları sağ olsun prenseslerimin yeterki sağlıklı ve miadında gelsinler .Arada onlarla konuşup erken gelmemeleri konusunda ikna etmeye çalışıyorum bence sizler de deneyin belki işi yarar ne dersiniz?:)))))Esengülcüm şimdiye dek kaç kilo aldın ve bebeklerinin kilosu ne kadar????Bize beslenme ve diğer dikkat edilecek hususlar konusunda önerilerin olursa sevinirim ne de olsa kıdemlimizsin....
Merhaba kızlar nasılsınız?Ben de bugün kontrole gittim çok şükür bebişler iyiler ,kiloları 1300 olmuş çok şükür daha da iyi olurlar inşallah.Birinin kafası aşağıda biri yukarıda aşağıdaki sık idrara çıkarttırıyor,yukarıdaki mide yanması yapıyor ama canları sağ olsun prenseslerimin yeterki sağlıklı ve miadında gelsinler .Arada onlarla konuşup erken gelmemeleri konusunda ikna etmeye çalışıyorum bence sizler de deneyin belki işi yarar ne dersiniz?:)))))Esengülcüm şimdiye dek kaç kilo aldın ve bebeklerinin kilosu ne kadar????Bize beslenme ve diğer dikkat edilecek hususlar konusunda önerilerin olursa sevinirim ne de olsa kıdemlimizsin....
merhaba arkadaşlar bende 16 haftanın içindeyim şuan ya gebelik başladığından beri doktor bana hep 1 aylık kontroller verdi ama ben hiç bir ay dayanamadım ve sürekli 15 günde bir gittim aslında hernekadar sık ultrasonun zararlı olduğu söylensede internette yaptığın araştırmalarda zararlı etkilerine rastlanılmadığı yazıyor.Dayanamayıp 15 güne bir gidiyorum ama herkes beni çok korkutuyor sık gittiğim için.Siz ne sıklıkta gidiyorsunuz acaba Rabbime emanet inşallah bebeklerimiz.Öpüyorum herkesiiiiiii
merhaba kızlar herkes iyidir umarım..
kanaması olanlar hiiiç üzülmesin, Allahın izniyle hiç bir şey olmaz...
nirsencim bebişlerin harika kilo almışlar maaşallah.. balık yağı işe yaradı mı ne :)))
ben de sürekli kuzularla konuşuyorum, eşit yiyin oğullarım kardeş kardeş geçinin ve ekimden önce gelmeyin diyorum... :) onları bilmem ama beni çok rahatlatıyor onlarla konuşmak :)
merhaba nasılsın hatırladın mı beni?
bebişler nasıl?ttts ten bahsetmşsin ciddi bi durum yoktur inş. bülent beyle mi devam ediyorsun??öptüm
gunaydın arkadaslar cok kotu bır haftasonu gecırdım.cumartesı gecesı karın agrısıyla hastaneye gıttık erken dogum tehdıtı dıye sabaha kadar orda kaldık agrıdan duvarları tırmalıyordum.morfın bıle yaptılar ama agrım kesılmedı nstler normal cıktı.en son barsak koltı yada yada bobrek tası dusurebılecegıme karar verdıler.sabaha karsı 6.30 da agrım kesıldı.7 de doktorum geldı.bebeklere baktı ve cok fazla vaktımız kalmadıgını soyledı bayram sonrasında dogmalarını beklerken bayram oncesı dogacaklar yerlerı kaslmamıs dedı.suan 34.haftadayız 35 te dogacaklar daha cok kucukler kızlar benım ıcın dua edın arkadaslar
gunaydın arkadaslar cok kotu bır haftasonu gecırdım.cumartesı gecesı karın agrısıyla hastaneye gıttık erken dogum tehdıtı dıye sabaha kadar orda kaldık agrıdan duvarları tırmalıyordum.morfın bıle yaptılar ama agrım kesılmedı nstler normal cıktı.en son barsak koltı yada yada bobrek tası dusurebılecegıme karar verdıler.sabaha karsı 6.30 da agrım kesıldı.7 de doktorum geldı.bebeklere baktı ve cok fazla vaktımız kalmadıgını soyledı bayram sonrasında dogmalarını beklerken bayram oncesı dogacaklar yerlerı kaslmamıs dedı.suan 34.haftadayız 35 te dogacaklar daha cok kucukler kızlar benım ıcın dua edın arkadaslar
Nirsencim iyiyim tşk, yaa aslında ben hiç beyaz ekmek yemem, hep çavdar veya çok tahıllı yerim, tatlıyı, hamurişini, kızartmayı sevmem, beslenmem, sebze meyve ağırlıklı, değişen bir şey yok ama kilo zıpladı ben de höööyt oldumsempatiksalakcinniGünaydın canlarım,ben henüz aranıza döndüm aile ziyaretine gitmiştik.Kardeşimin bayram sonunda düğünü var onlarla uğraşılıyor her ne kadar ben bişey yapamazsamda alınanlara bakarak yetiniyorum.Çok şükür iyiyiz inşallah sizlerde iyisinizdir.
Sophicim üzülme canım benim duyduğum 34 ve üzeriler maksimum bir gün kuvezde yatıp çıkıyorlar alınsalar bile inşallah sağlıklı olacaklardır.Akciğer geliştirici yapıldı mı?Göz oluşumu tamamlanmıştır bile bence herşey güzel olcak moralini iyi tut.Doktorların öncelikli hedefi her zaman 34 ü geçmektir.Şu an kiloları nasıl?Mutlu haberlerini bekliyoruz....
Morgenrotcum merhaba umarım iyisindir artık.Dediğin gibi sanırım balık yağı işe yarıyor inşallah zekalarına da çok çok iyi gelir hepimizin bebeklerine...Dün kardeşim bahsetti moral buldum.Kardeşimin eltisinin ablası üçüzlerini 35 te doğurmuş kuvezde bile kalmamışlar ve suan 5 yaşında çok akıllı ve sağlıklılarmış inşallah bizlerde ikizlerimizi 37 lere taşıyacağız sağlıklı ve akıllı olurlar ümidimizi yitirmeyip birbirlerimize her zaman pozitif sinyaller verelim bence,bu çok önemli...
Anjelic cim:Iyiyim çok şükür teşekkür ederim sen nasılsın?O ağrılar ben de de vardı sanırım yanlış pozisyonda oturmak veya yatmakta çok etkiliyor.Sen yinede bol vitaminli ve ama kalorisi düşük beslen.Çok tahıllı ekmek ye gayet lezzetli ve vitaminli....
Diğer tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum...
Sophi.cim allahım yardımcın olsun, allah sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Benimde sizlere bir sorum olacak, dün akşam kasıklarımda gaz ağrısı gibi feci bir ağrı oldu ve sağ bacağımda kasıyodu, inanın bacağımı kıvırmakta bile zorluk çekiyodum,1-2 gün önce yine olmuştu ama sabahları geçiyo, sizce normal mi çok korktum, dr.u aradım o da çok artarsa gel bakalım dedi, nolur bir akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?