2010 sonu 2011 ilk aylarında ikizlerine kavuşacak anne adayları

Bezleri prima yeni bebekten aldık,primayı kullanan çok çevremde.Alerji yaptığını hiç duymadım,en iyisi prima diyor pek çok anne..
Tulumlarını mothercareden aldık,bazıları hediye geldi,çıtçıtlı badileri de oradan aldık,hem de indirimden aldık çok uyguna geldi..Ben bakım seti almadım çünkü hepsi kullanılmıyormuş..Sebamedin 500 ml lik şampuanın ve yağını aldım,çok gerekirse diğer şeyleri de alırız..
Mobilya olarak çilekten 3 kapılı gardrop,ve karyola aldık,tam oda değil yani..Baya indirim yaptılar ikisi 870 tl tuttu canım..Görümcem bir karyola vermişti bize yeni o da,o yüzden çilekten 1 tane aldık

Kızlar bişeyler sormak istiyorum .Siz kolonya elinize ve ayağınıza arasıra da olsa kullanıyor musunuz?Ayrıca dün kilotum biraz dar gelmiş ,sanırım göbeğime kadar biraz derince iz yapmış sizce bebeklerime sıkıntı yapmış mıdır??? çok enşelendim de...teşekkürler...

Morgenrotcum bebişlerin arasındaki fark azalır inşallah, Rabbim hepimizin bebişlerini 36. haftalara eriştirsin:Saruboceq:

talya ben özele gidiyorum ama dediğin gibi bebil-şler erken gelirse küvöz ve yoğun bakım ücretleri çok fazla, bu konuda Başbakanlık ve sağlık bakanlığının 2007 ve 2010 yıllarında yayınlanan tebliğleri var, yoğun bakım ve acil hizmetlerinden hastaneler ücret talep edemiyorlar, haberiniz olsun, ola ki ihtiyacımız olursa bunu aklımızda bulunduralım.

Nirsencim benim akşamları ayaklarım alev alev yandığı için bolca kolonya döküp yelpazeliyorum, kolonya kullanmanın bi zararı mı varmış? Hoş duymadım öyle bir şeysempatiksalakcinni Latiğin iz yapması da bebişleri rahatsız etmemiştir merak etme, onlar amniyon sıvısı içinde pozisyonlarını ayarlıyorlar, nasıl rahatlarsa öyle duruyorlar zaten.

Kızlar bebek odası konusunda ben doğal ahşap ve organik bazlı maddelerden yapılmış arıyorum, öbür beyaz lake şeklinde olanlarda falan zehirli kimyasallar kullanılıyor, bebik için zararlı haberiniz olsun:ecrin_bebek:

Merhaba anjelic eşim araştırma yapmış senin gibi ayaklara kolonya dökmek iyi diye ,bende doğru mu acaba diye sizlere danıştım.Ben de dün denedim gerçekten rahatlatıyor.Kadın doğumculara danıştım kana geçmediği için zararsız dediler.Ben biraz obsesifim o nedenle çok abuk sorularım olabilir.Kusura bakmayın başkasıdan da duyunca rahatlıyorum işte...Cevabın için tşklr.organik saf ahşap ben hiç rastlamadım canım rastlarsan bize de hemen haber ver bizim zamanımız kısıtlı.:)))

canımmbenim benim bebeklerim çift yumurta ikizi ama aynı sorun bizde de var
17. haftadan beri aralarında kilo farkı var
hemde baya bi fark haftaları 4-5 hafta farklı çıkıyor
aralarında 500-700 gr. fark var
dr.um biri minyon olacak diyor
dua edelim her şey yolunda gitsin inşallah
mübarek ramazan ayındayız zaten bu da bi şans bizim için

bişey olmaz canım nmerak etme

slm merhabalar arkadaşlar.bend ikiz annesiyim çift yumurta ikizlerim olcak nasipse.ize sorum olcak yardımcı olurmusunuz?
şuan 12 haftam bugün bitti.3o unda doktoa gideceğim.ikili ve üçlü tarama testleri size yapıldımı normal devlet hastanelerinde yapılyormu?bir bilgisi olan varsa anlatabilirmi?

merhaba aysena benimde çift yumurta ikizlerim olacak ve benimde 12. haftam bitti benim doktorum özel hastanede olduğu için dışarıda yaptırdık devlet hastaneside sigorta hastaneside yapıyomuş ama biz hıfsı sıhha diye antalyada laboratuar var sigorta anlaşmalı sağlık ocağından sevkle bedava yaptırdık yanlız ultrason kağıdı istediler ense kalınlığının ölçülmüş olduğu onunla yaptırdık birde ultrasondan sonra 3 gün içinde kanıda vermen gerekiyomuş yoksa sonuç yanlış çıkabiliyomuş :CüvCüv:

ben de sevkle devlette yaptırdım ama sadece 3 lü testi ikili yaptırmamı istememişti önceki doktorum..

aysena hoşgeldin, hayırlı olsun bebişlerin, canım bana ikili veya üçlü yapılmadı, ikizlerde hormon değeri yüksek olduğu için yanlış sonuçlar veriyor bildiğim kadarıyla, sadece ense kalınlığı ölçüldü, nazal kemik bakıldı ve ayrıntılı organ taraması yapıldı şimdilik.

Arkadaşlar selamlar,

uzun zamandır giremedim, çünkü geçen hafta kanamam oldu, çok zor günlerdi, 2 gün hastanede yattım, eşimde bende resmen yaşlandık, ama çok şükür şimdi geçti evdeyim hep, dinlenmekle geçiyor zamanlar, maşallah bebişlerimiz iyiler, ikili test sonucumuz da iyi geldi.

Ama içerde hala küçükde olsa hematom kalmış, bu korku hiç bitmeyecek sanırım, bebişlerimiz allahıma emanetler.

Sevgiler canlarım..

Kızlar ahşap masif bebek mobilyası yapan haidi mobilya diye bir yer var, internette aratırsanız sitesi var, ürünleri ayrıntılı koymamışlar gerçi ama biz gidip baktık, hoşumuza gitti, fiyatlar doğal olarak yüksek, şu an ay sonuna kadar kampanyaları varmış, indirimli, mobilyaları yapıp teslim etmeleri 2 ay sürüyor, 1 ay da evde havalandırıyorsunuz tabi, etti 3 ay, ne yapsam bilemedim...Hepsi el işçiliği bir de, makina kullanılmıyor, boyalı istiyorsanız su bazlı boya kullanıyorlar zararsız, sertifalı falan, haberiniz olsun sizin de.

cigdo çok geçmiş olsun, dikkat et kendine canım, ikiz hamileler böyle ara kanamalar çok yaşıyor anlaşılan, hepimiz az çok yaşamısız İnşallah içerdeki hamatom da iyileşir bir an önce, pozitif ol canım, öptüm.opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun..geçen hafta benim de oldu ama hafif bir kanamam..düşün 20. haftadayım..sakın üzme kendini..dinlenmene bak..insanı çok yıpratıyor o zamanlar..benim beynim duruyor resmen..
allah korusun hepinizi..

canınızı sıkmayuın kızlar bnmde oldu kanamamm hmde adet gibiydi isan ister istemez yıpranıyo şimdi allahıma şükürler olsun 31.haftadayımm...moralinizi bozmayınnn......

Kızlar günaydın, nasılsınız? Hadi gelin amaaaa...

Esengülüm ikiz hamilelikte kanama çok sık görülüyor galiba di mi? Şimdi nasılsın? İnşallah biz de o günleri görürüz.

Kızlar günaydın, nasılsınız? Hadi gelin amaaaa...

Esengülüm ikiz hamilelikte kanama çok sık görülüyor galiba di mi? Şimdi nasılsın? İnşallah biz de o günleri görürüz.

ev et cnmcm bnde yaşlaşık 3 4 hfta kanama oldu bnm erkkler altlı üstü alttaki baskı yaptığından oldu kanamalar ama çok şğkğr büyypde yukarıya çıkınca kesildi drum hiç korkma görürsün 1 hafta içinde kesilcek ddi ölede oldu...şimdi 32.haftanın içindeyiz kasılmalar dışında bişi yok şükür ama oda şimdilik önemsiz rahme açıklık yapmıyormuş ciğer gel.iğne oldum dün bakalım nolur nolmaz die inş.hepimiz 36 lrı görürüzz kızlarrrr:Saruboceq:

esengülüm ne güzel inşallah 36 ları görürsün rahat rahat...
inşallah hepimiz gürürüz..mutlu mutlu..

Esengülüm ben de ilk başlarda 12. haftaya kadar olmuştu, inşallah bir daha yaşamam, sen ne güzel riskli haftaları geçmişsin, 36. haftayı göreceksin inşallah, darısı hepimizin başına, sezeryan mı olacaksın?

günaydın anjelic..günaydın herkese...
geç kaldım sanırım..akannehir

erbecim günaydın, ben buralardayım, sen yazkaydirigubbakcemile2 Hamilelik nasıl gidiyor, bebişleri hissediyon mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…