Canlarım hepinize günaydınnnnnn...
Allahın izniyle hepiniz iyisinizdir inşallah.Morgenrotcum canım çok üzüldüm ama allah yardım eder inşallah.Bu arada dün bir topic takıldı gözüme bayanın biri üçüzlerini erken doğurmuş kiloları 900 gr felan herkesten dua istemiş,derken şimdi hepsi kucağındaymış ve sağlıklılarmış.İnşallah erken alınmak zorunda kalmazlar ama öyle olsa bile artık tıp ilerledi yaşatıyorlar.Doktorum ikizlerde ilk hedef 32.hafta,sonra 34,36 yı geçince de hiç korkmayın dedi.32 de göz gelişimi tamamlanıyormuş.Ciğer için iğnelerini yaptıracaksın bence allahın izniyle rabbim meleklerini koruyacak ve herşey güzel olacak.Herşey gönlünce olsun bence hepimiz birbirimize dua edelim.Kuran biliyorsan meryem suresini öneriyorlar.Hatta cd den dinlersen çocukların da duyar.Benimkiler çok seviyorlar.Hiçbir müziğe o kadar ilgi göstermediler eşimle çok şaşırıyoruz...Dualarım seninle.
DİLEMMACIM:Bez biraz fazla almamışsın mı?Çok almayın bazı bezler allerji yapıyor sonrada elinizde patlıyor dediler o sebeble dedim.Tulumları hangi marka aldın?Sizce hangi markalar daha kaliteli?biz daha almadık da.Bugün çıtççıtlı badileri almak için chicco ya gitmeyi düşünüyoruz.Bebek bakım ürünlerini sebamed mi?chicco mu önerirsiniz??ayrıca bizde mobilya almak istiyoruz bir türlü karara veremedik siz nerden ve kaça aldınız?
SOPHİCİM:Verdiğin bilgilerden dolayı çok sevindim inşallah bizde o dediklerine bakmaya çalışacağız.Bu arada mobilyayı nerden aldın?
anjelik canım hazırlıklara erken başlamak iyi geçekten.. ben çok zorlandım bugün alışverişte.. öyle ki gözüm görmemiş tulumlardan birini kız tulumu almışım :)) gidip değiştireceğim :)))
vuslatyaren çok az kilo almışsın harika bence.. eğer bebeklerin kiloları gelişimleri normalse kimse kiloyu sorun etmemeli.. çok almak anneyi yoruyor gerçekten.. o yüzden bilinçli bi şekilde az almak gerek.. ben başaramadım başaranları tebrik ediyorum :))
benimde kafam çok karıştı benim doktorum özel hastanede birde çok meşhur belki duymuşsunuzdur ali fuat şengör 2006 da yılın doktoru seçilmişti dün yine kontrolüme gittik sabah 8.30 da ordaydık saat 11 de muayine olabildik türkiyenin her yerinden hastası var ve çok yoğun olduğu için doğru düzgün ilgilenemiyor bizde hem tüp bebek hem ilk bebişlerimiz hemde ikizler biraz ilgi bekliyoruz ama yok olmuyor bende ikiz bebeği olan doğumu devlet hastanesinde yapmış bi arkadaşa doktorunu sordum ona gitmeyi düşünüyorum bebişler erken gelirse ki genelde öyle oluyor özel hastanenin masrafı tüp bebekten sonra bize fazla gelecek allah korusun birde 7 aylık doğarlarsa sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bizi bizden başka kimse anlayamaz devlete gideniniz varmı hepiniz kendinizede bebişlerinizede iyi bakın by
Kızlar bişeyler sormak istiyorum .Siz kolonya elinize ve ayağınıza arasıra da olsa kullanıyor musunuz?Ayrıca dün kilotum biraz dar gelmiş ,sanırım göbeğime kadar biraz derince iz yapmış sizce bebeklerime sıkıntı yapmış mıdır??? çok enşelendim de...teşekkürler...
canım göbek tamamen kişiyle alakalı.. gerçi ikiz olunca herkesin ki büyük oluyor ama benim gibi iç karnın geniş dedğilse pırtlıyor öyle.. gören herkes Allah kurtarsın diyor.. hemşire erken doğum için vululduğum iğneyi niye vurulduğumu sona geldiğimi söylüyor.. daha iki ayım olduğuna inanamıyor :) ama bu hoş değil tüm vücudum eklemleri özellikle bacaklarım çok ağrıyor ağırlıktan ötürü( keşke ben de az kilo alsaydım..
bu arada dün akşam ki kontol iyi başladı kötü bitti.. önce nstye girdim hiç sancı çıkmadı bebekler coştukça coştu hareket rekorları kırdılar.. ama doktorun yanına girince iş değişti.. bebeklerim tek yumurta ikizi.. onalrda görülen TTTS dedineln çok ciddi bir sendrom var, o başlamış artık her hafta görüşmeliyiz dedi.. biri 1431 diğeri 1588 çıktı.. aradaki fark %11 olmuş.. fark açılmaya devam eder de %20leri bulursa haftasına bakmadan alacak bebecikleri.. ciğer iğneleri de vurulacağız tabi.. 31 ağustosta randevum var tekrar inşallah fark azalır hatta tamemn kapanır..
dün moralim çok bozulunca sabah da ağladım biraz eşim beni bebek mağazasına götürdü tulumlar hastane çıkışları zıbınlar çıtçıtlı badiler bebekler için çanta ve kendim için lohusa takımı emzirme sütyeni falan aldım.. şuan karşımda duruyorlar içlerini dolu dolu hayal ediyorum.. Allahım yardım etsin hepimize yavrularımızı bize bağışlasın, hem bizlere hem yavrularımıza sağlık sıhhat vbe dayanma gücü versin (Aminnn)
Kızlar bişeyler sormak istiyorum .Siz kolonya elinize ve ayağınıza arasıra da olsa kullanıyor musunuz?Ayrıca dün kilotum biraz dar gelmiş ,sanırım göbeğime kadar biraz derince iz yapmış sizce bebeklerime sıkıntı yapmış mıdır??? çok enşelendim de...teşekkürler...
slm merhabalar arkadaşlar.bend ikiz annesiyim çift yumurta ikizlerim olcak nasipse.ize sorum olcak yardımcı olurmusunuz?
şuan 12 haftam bugün bitti.3o unda doktoa gideceğim.ikili ve üçlü tarama testleri size yapıldımı normal devlet hastanelerinde yapılyormu?bir bilgisi olan varsa anlatabilirmi?
Arkadaşlar selamlar,
uzun zamandır giremedim, çünkü geçen hafta kanamam oldu, çok zor günlerdi, 2 gün hastanede yattım, eşimde bende resmen yaşlandık, ama çok şükür şimdi geçti evdeyim hep, dinlenmekle geçiyor zamanlar, maşallah bebişlerimiz iyiler, ikili test sonucumuz da iyi geldi.
Ama içerde hala küçükde olsa hematom kalmış, bu korku hiç bitmeyecek sanırım, bebişlerimiz allahıma emanetler.
Sevgiler canlarım..
Arkadaşlar selamlar,
uzun zamandır giremedim, çünkü geçen hafta kanamam oldu, çok zor günlerdi, 2 gün hastanede yattım, eşimde bende resmen yaşlandık, ama çok şükür şimdi geçti evdeyim hep, dinlenmekle geçiyor zamanlar, maşallah bebişlerimiz iyiler, ikili test sonucumuz da iyi geldi.
Ama içerde hala küçükde olsa hematom kalmış, bu korku hiç bitmeyecek sanırım, bebişlerimiz allahıma emanetler.
Sevgiler canlarım..
Kızlar günaydın, nasılsınız? Hadi gelin amaaaa...
Esengülüm ikiz hamilelikte kanama çok sık görülüyor galiba di mi? Şimdi nasılsın? İnşallah biz de o günleri görürüz.
ev et cnmcm bnde yaşlaşık 3 4 hfta kanama oldu bnm erkkler altlı üstü alttaki baskı yaptığından oldu kanamalar ama çok şğkğr büyypde yukarıya çıkınca kesildi drum hiç korkma görürsün 1 hafta içinde kesilcek ddi ölede oldu...şimdi 32.haftanın içindeyiz kasılmalar dışında bişi yok şükür ama oda şimdilik önemsiz rahme açıklık yapmıyormuş ciğer gel.iğne oldum dün bakalım nolur nolmaz die inş.hepimiz 36 lrı görürüzz kızlarrrr:Saruboceq:
günaydın anjelic..günaydın herkese...
geç kaldım sanırım..akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?