2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar sabah sabah face bakayım dedim aman ne çok yazı var okuyamadım herkes oradan yazıyor artık buraya kimsecikler uğramıyor

günaydın aşkitom
günaydın cadımmm
günaydın oferta
kızlar nasılsınız size inat diye yazmıyorum ama ben çok zayıflıyorum
eski olan tüm kotlarım olmaya başladı ve bana zayflık yakışmıyor
ne yapacağımı şaşrdım
eşim kilo verme deyip duruyor moralim iyice bzpulmaya başladı artık

canım ne güzel zayıflıyorsun bende inadına kilo alıyorum benimde eşim tam tersi kilo alma diyor zaten boyumda kısa iyicene top gibi oldum yuvarlanacağım yakında yani

ben zayflayıcan yüzüm çok çöküyor burnum felan zati allahlık hemen belli oluyor
ben hiç istemyorum emzirken bol bol tahin
kayısı suyu içiyordum çok güzel kilo almıştım şimdi çok verdim ve gittkçe zayflıyorum

ben bugün tam gün çalışıyorum yine.arefe gününün yerine sinir oldummmm

ben bugün tam gün çalışıyorum yine.arefe gününün yerine sinir oldummmm

çok kötü bizm salk mali müşavir geldi
ben birazdan gelip beyannameleri yapacağım dedi
bekle demk istedi ama rüyasında görür 1 dedimi çıkarım ne hali varsa görsün

ben ne alıyorum nede verıyorum.7 aydır sabıt kaldım boyle.sevıneyım mı uzuleyım mı bılmıyorum.bende zayıflamak ıstıyorum hıc gıymedıgım kıyafetlerımı artık gıymek ısyıyorum.zayıflıyacam dıye kımseye veremıyorum da.ama tepem atarsa vercem hepsını...8 kılo fazlayı vermek ıstıyorum.esım bısey demıyor ama zayıf olsam cok mıtlu olacak...aman ya bebısın bonusu bunlar...

aşkitom alemsin bebişin bonusu çok hoş
verirsin boşver sorun yok çok zyıf olmakda iyi değil bence
kadın dedğin öyle çıta gibi olmayacak
hafiften balık etlilk yakışıyor

oğlun çok hareketli olduğu için ve yemekten sonra hemen kakasını yaptığı için kilo almıyodur

Eren 7 aylıkken doktoru dişleri çıkmadığı için kalsiyum ilaç vermişti, sonra 8.ayda iki dişi çıktı
şimdi de üstten 2 tane daha patladı

boyu kaç cm?

dişleri için bişi demedi
boyu 73
kilo 8

soranlara 10 aylık demeye utanıyorum

dımple cnm dert etme.boyu normalın ustunde.bır yas boyu 75cm.kılosu bıraz az ama uzulme canı sag olsun.bızde 9kga yakınız ama napalım sag olsunlarda.bende burada ıyı bır cocuk dru bulamadım sansımıza bızım,,,

sabah oldu ben daha yatmadım omer cok hasta cok aglıyor uyumuyor,tekrar doktora goturcez esım gelınce.oksurugu ve huysuzlugu ıyıce arttı feryat fıgan aglıyor.ne yapacagımızı sasırdık her yolu denedık...bıraz uyutmustum ıs yapam dedım cıglıgına zor yetıstım.stresten sırtım agrıyo...ınsanın evladı kendı canını hıce saymaya degermıs...hala aglıyo bnm oglum.uyumaya calısıyor.ah bu dısler mahvettı...allah yardımcımız olsun...

iyileşmedimi hala kıuyamam ya mahfoldunuz iyice
canım ömer uyuyunca sende yatsan yanına uyanınca seni yanında uyur görünce belki devam eder uyumaya
götürün bakalım bu sefer ne diyecekler
ne kullanıyosun şurup falan

sağolun kızlar
biraz içime su serptiniz

dediğiniz gibi en önemlisi sağlık
aşkitom sizede geçmiş olsun neyi var minnakının

iyi geceler, büyük bebeğimle küçük bebeğimi uyuttum biraz kafamı dinliyorum..
papatya çayı ve brownimle :))) zeynep bu aralar biraz daha iyi uykusunda o kadar ağlamıyor artık. gece mamasını papatya çayı iile yapıyorum, belkim de ondandır.

dişleri için bişi demedi
boyu 73
kilo 8

soranlara 10 aylık demeye utanıyorum

merhaba canım. kimi çocuk öyle minyon olabiliyor. ailede de bebekliği öyle geçmiş biri varsa özellikle. benim bir arkadaşım var. bebeği 15 aylık ve daha 9 kilo, boyuda normale göre kısa. ama bir hareketli bir hareketli nasıl. zeyneple yan yana koyunca arada bir fark yok gibi duruyor. onunda annesi çok üzülüyordu, sonra onun minyon olduğunu kabullendi artık takmıyor. mesela o bebeğin babası da bebekken çok minyonmuş ama şimdi koca göbekli :))
yani diyeceğim o ki, sağlıklı olsun da en önemlisi de bu.

canım çok geçmiş olsun allah acilşifalar versin. ne yapacağını bilememek o çaresizlik çok koyuyor insana.
sen de o uyurken sokul yanına, dinlen azcık, boşver işi mişi ayol. yorgunluk, uykusuzluk... allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…