ben bugün tam gün çalışıyorum yine.arefe gününün yerine sinir oldummmm
ben ne alıyorum nede verıyorum.7 aydır sabıt kaldım boyle.sevıneyım mı uzuleyım mı bılmıyorum.bende zayıflamak ıstıyorum hıc gıymedıgım kıyafetlerımı artık gıymek ısyıyorum.zayıflıyacam dıye kımseye veremıyorum da.ama tepem atarsa vercem hepsını...8 kılo fazlayı vermek ıstıyorum.esım bısey demıyor ama zayıf olsam cok mıtlu olacak...aman ya bebısın bonusu bunlar...
selam kızlar
hepiniz iyisinizir inşallah
ben ve saz ekibim aynı durumdayız koşturma yani
yanlız miniş oğlum biraz beni biraz üzüyo
hem kilo almıyo hemde boyu uzamıyo
dr minyon tipli olabilir dedi
bu arada hala dişimiz çıkmadı
ama yemesini bi görseniz acılı baharatlı hiç ayırt etmiyo taştan yumuşak derler ya benimki aynen öyle,
ama saniyede kakasını yapıyo dr ona bişi yapılamaz dedi
yapı meselesi dedi
dr dedikleri çok aklıma yatmadı
idrar tahlili istedi yarın onu götürücem
onda da bişi çıkacağını sanmıyorum
sırf özel hast devletten para alsın diye böyle şeyler yapıyo gibi
hepinizi öpüyorum
oğlun çok hareketli olduğu için ve yemekten sonra hemen kakasını yaptığı için kilo almıyodur
Eren 7 aylıkken doktoru dişleri çıkmadığı için kalsiyum ilaç vermişti, sonra 8.ayda iki dişi çıktı
şimdi de üstten 2 tane daha patladı
boyu kaç cm?
dişleri için bişi demedi
boyu 73
kilo 8
soranlara 10 aylık demeye utanıyorum
dişleri için bişi demedi
boyu 73
kilo 8
soranlara 10 aylık demeye utanıyorum
sabah oldu ben daha yatmadım omer cok hasta cok aglıyor uyumuyor,tekrar doktora goturcez esım gelınce.oksurugu ve huysuzlugu ıyıce arttı feryat fıgan aglıyor.ne yapacagımızı sasırdık her yolu denedık...bıraz uyutmustum ıs yapam dedım cıglıgına zor yetıstım.stresten sırtım agrıyo...ınsanın evladı kendı canını hıce saymaya degermıs...hala aglıyo bnm oglum.uyumaya calısıyor.ah bu dısler mahvettı...allah yardımcımız olsun...