2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar bizim kurban telaşımız başlıyor yarın. birkaçgün bilgisayarı açamam herhalde.
o yüzden şimdiden

HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN, BEBİŞLERİMİZİN BÜYÜYÜP ELLERİMİZİ ÖPECEĞİ NİCE BAYRAMLAR OLSUN İNŞALLAH. :KK71:

günaydın tükkan kapalı kalmış ben açayım:))
sabahın köründe kalktım bugun çoook işim var...
hemşirem sana da iyi bayramlar şimdiden..

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
belki yarın giremem nete....şimdiden herkesin bayramını kutluyorum....
bebeklerimizle eşimizle sevdiklerimizle sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlar olsun....

bizde iyiyz çok şükür
ev-iş derken zman geçiyor işte
arko çok iyi geldi ama her bezinde ılık su ile yıka kurula sür canım
sağol cnm,travazol kullanıyorum bir kaç gündür,biraz fayda etti iyileşiyor çok şükür,
ilk defa bu kadar kötü pişik oldu,acayip yayıldı,birde kabarık kabarık sulu sulu..
canım yavrum kimbilir canı ne kadar acıyordur:KK59:
mehlıkacım bayramlarda herfun calısılıyor esımler.ztn ark ongunluk rapor almıs o brz sıkıntı yaratıo.sızın maas ıyıymıs.bzmkı asgarı ucret oyuzden zor.fabrıka guvenlıgı bızımkı.ben ıse baslasam o da baska ıs bakacak ama omer uc yasında olmadan calısmam ımkansız.bakan yok.napalım ıs olsunda hayırlısı olsun.evet bende fazla sırıtmıyor kg ama ben ellıaltı kkg ıdım.tabı altmısdortle hamıle kalınca seksendordu buldum.saglık olsun.cnm omerde cok kotu pısık.kanamıs resmen.ılac kullanımından olmus.lapıtak surdum ama z yagı daha cabuk gecırıo ondan surcem.feyza cnm buglemın sacı uzun mu mehlıka berılın nasıl

omerın cok az sacı var tıp aynı baba cok kıskanıyorum ya kopyası sankı
benim eşimde hergün çalışacak cnm,geceleri,hem de 12 saatmiş ya:95:
birlikte hiç vakit geçiremicez,akşam işçıkışı bizi alır,
apar topar bir yemek yeriz sonra koştura koştura gider,biz de yalnızlığımızla başbaşa kalırız,
ve bir bayram da böyle geçer:KK43:
askari ücret olması kötü,peki bayramda çalışınca fazla mesai alacak mı?
en azından onun bir faydası olur,haybeye çalışmış olmasın da..
eşim fazla mesai alacak,ben de alacam,benim aldığımla kurbanımızı kesecez inş..
eşimin aldığıyla kredi kartını falan öderiz,ne kadar gelirse o kadar gidiyor,
yinede Rabbime şükürler olsun aç değiliz açıkta değiliz,
Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki,
buğlemn saçı uzun değil bnde uzun ve kıvırcık olsun istıyordum ama olmadı
hala az bişey uzadı
berilin ki uzun ve kıvırcık,
kıvırcık olması çokta iyi değil,kabarıyor,illa toka vs takmak gerekiyor..
beril de saçını bağlatmak istemiyor zor bağlıyorum..
iyiyim canım buğlemim de iyi...siz nasılsınız?

geçmiş olsun.canım..antibiyotik 1 haftadan fazla verilmez diye bir şey yok...zaten reçetenin içinde yazar kaç gün kullanılabileceği.ilaçtan ilaca değişiyor kullanımö süresi.reçetelerine bak...

mehlikacım...pişiğe batikon sürülür mü hiç?yakmıştır çocuğu..neden batikon sürmüşler anlamadım.yağlı arko kremi iyi gelmezse dalin 3 lü koruma pişik kremiyle trosy karıştırıp sür bize iyi gelmişti...
cnm kabarık ve sulu olduğundan sanırım batikon sürdüler,
ama hiç fayda etmedi,bugün kurutur diyorlardı,
birkaç gündür travazol kullanıyorum onun bayağı faydası oldu,geçiyor yavaş yavaş..
sabah oldu ben daha yatmadım omer cok hasta cok aglıyor uyumuyor,tekrar doktora goturcez esım gelınce.oksurugu ve huysuzlugu ıyıce arttı feryat fıgan aglıyor.ne yapacagımızı sasırdık her yolu denedık...bıraz uyutmustum ıs yapam dedım cıglıgına zor yetıstım.stresten sırtım agrıyo...ınsanın evladı kendı canını hıce saymaya degermıs...hala aglıyo bnm oglum.uyumaya calısıyor.ah bu dısler mahvettı...allah yardımcımız olsun...
çok geçmiş olsun cnm,dişi çıkıyorsa onun da etkisi vardır cnm,
Rabbim acil şifalar versin,onu uyuttuğunda sen de yat dinlen cnm,
bu arada kızlar bizim kurban telaşımız başlıyor yarın. birkaçgün bilgisayarı açamam herhalde.
o yüzden şimdiden

HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN, BEBİŞLERİMİZİN BÜYÜYÜP ELLERİMİZİ ÖPECEĞİ NİCE BAYRAMLAR OLSUN İNŞALLAH. :KK71:
senin de bayramın mübarek olsun,biz de seni ve güzel kızını öpüyoruz..
günaydın tükkan kapalı kalmış ben açayım:))
sabahın köründe kalktım bugun çoook işim var...
hemşirem sana da iyi bayramlar şimdiden..
günaydın cnm,bugün kimsecikler yok:KK59:
ne işin var,bayram temizliği mi,yoksa bayram için tatlı falan mı yapıyorsun?
tatile gidiyonuz mu?
ben bayram temizliğimi dün yaptım,kapı pencere hallettim,
perdeleri tümden yıkadım,çok şükür bayağı rahatladım pis olunca içime dert oluyor yaa..
bugün yatmadan da kanepeleri silecem,bir de gardrobu halledersem çok iyi olacak,

günaydın kızlar...
belki yarın giremem nete....şimdiden herkesin bayramını kutluyorum....
bebeklerimizle eşimizle sevdiklerimizle sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlar olsun....
günaydın cnm,
senin bayramın da kutlu olsun..
eşinle ecenle ailenle nici mutlu bayramlara inş..

amanın kızlaaar facede ne kadar çok yazı birikmiş,okuyamıyorum hepsini,
kızım burayı iyice boşladınız ya,herkes faceye kaçtı..

mehlika temizlik yapmıştım,tatlıyı açtım,şimdi markete gidicem maydanoız peynir alıp su böregine başlıcam..bir tepsi börek birtepsi tatlı kayınvalideme götürcem yarın,birer tepside bize kalır işte..
tatile gidemiyoruz full dolu yer yokmuş perşembeden beri ugraştım ama yer yok hava guzel olursa 3.gun belki yazlıga geçeriz dedik bakalım..
benim ailem bu bayram memlekete gittiler abimlerde bana gelebilirler kalırız gezeriz dedik yeğenlerim ayris'içok özlüyorlar..

gunaydın kızlar.mehlıkacım evet fazla mesaı oluyor.3 ıkramıye komur parası mesaı her ay mesaı olıyor da gec verıyorlar.onlar bıraz kurtarıyor durumu.yınede halımıze bınlerce sukur.kımseye borcumuz yok.dogdugundan berı mama yıyıyor.ama ınanmazsın o para okadar bereketlenıyorkı evımızde hersey bol.alamadıgımız hıcbısey yok.cokta mısafırımız gelır.severız hep akraba cevre ark ıs arkadaslarımız var.ztn sukurler olsun esım savruk degıl cok calıskan.ısten geldı sabah uyuyor sımdı.bır saat sonra kalkıp berbere gıdecek.eskı berberdır kendısı.bugun arefe cok ıs olacak cagırdılar.yaptıgı ısın yarısını esım alacak.mesela 100tl sac keserse esım 50sı bızım.arada pc format atıyor ordanda pazar parası cıkıyor.dıyorum ya halımıze bınlerce sukur.kımseye muhtac olmadık buzamana kadar.rabbım de etmesın....

offf yaaa salak salak cıktı yazdıklarım ecrııın masalllahhh sana nekadar becerıklısın oyle

mehlıkacıgım evet cok sukur mesaı oluyor.3 ıkarmıye yakacak mesaı parası her ay mesaı oluyor zatı.onlar durumu kurtarıyor.cok sukur bınlerce sukur halımıze.ınanmazsın o para okadar bereketlı kı.o,er dogudundan berı maama yıyor.evımızde mısafır eksık olmaz.severızde ztn.es dost akraba arkadas bızım hepsı burda.herseyı de alabılıyoz cok sukur.bırde esım oyle savruk bırı degıl.ve cok ta calıskan.sabah ısten geldı uyuyor sımdı 1 de kalkıp berbere gıdecek ıse...arefe gunu cok kalabalık oluyo.calıstıgının yarısını alıyor.e arada da pc ye format vs atıyor e ordan da pazar paramız cıkıyor.cok sukur allaha kımseye muhtac degılız.hıc borcumuz yok.ama bırıkmıyor da boyle.bnmde calısmam lazım...

omer dra goturduk dun.bagısık guclendırıcı umca dıye damla ve ıburamın cold surup verdı.durumunda pek degısıık yok.sadece keyfı yerıne geldı bıraz ve aglamaları bıraz azaldı.bakalım cuma kontorle?gıdıcez ne dıyecek dr

mehlika temizlik yapmıştım,tatlıyı açtım,şimdi markete gidicem maydanoız peynir alıp su böregine başlıcam..bir tepsi börek birtepsi tatlı kayınvalideme götürcem yarın,birer tepside bize kalır işte..
tatile gidemiyoruz full dolu yer yokmuş perşembeden beri ugraştım ama yer yok hava guzel olursa 3.gun belki yazlıga geçeriz dedik bakalım..
benim ailem bu bayram memlekete gittiler abimlerde bana gelebilirler kalırız gezeriz dedik yeğenlerim ayris'içok özlüyorlar..
maşaallah sana yaa,cadının deyimiyle tebrik koyuyorum,çok maharetlisin..
ben ancak temizliği yapabildim,tatlı matlı yapmıcam,zaten gelen gidende olmucağı için..
mehlıkacıgım evet cok sukur mesaı oluyor.3 ıkarmıye yakacak mesaı parası her ay mesaı oluyor zatı.onlar durumu kurtarıyor.cok sukur bınlerce sukur halımıze.ınanmazsın o para okadar bereketlı kı.o,er dogudundan berı maama yıyor.evımızde mısafır eksık olmaz.severızde ztn.es dost akraba arkadas bızım hepsı burda.herseyı de alabılıyoz cok sukur.bırde esım oyle savruk bırı degıl.ve cok ta calıskan.sabah ısten geldı uyuyor sımdı 1 de kalkıp berbere gıdecek ıse...arefe gunu cok kalabalık oluyo.calıstıgının yarısını alıyor.e arada da pc ye format vs atıyor e ordan da pazar paramız cıkıyor.cok sukur allaha kımseye muhtac degılız.hıc borcumuz yok.ama bırıkmıyor da boyle.bnmde calısmam lazım...
maşaallah cnm,eşin taşı çıkarıp suyunu çıkarıyor dedikleri cinsten,
benim eşimde maaş+ikramiye+fazla mesai+yol alıyor,
yılda 1 kez yakacak parası alıyor,
bir de gece çalıştığı akşam yemeği parası alıyor,
akşam geç gittiği için evde yiyip gidiyor para bize kalıyor,
günlük 10 lira,haftada 60 lira yapıyor pazar parası yapıyoruz..
zaten bu extralar olmasa biz de zor geçiniriz,ikramiyeler ve fazla mesailerin maaşa çok katkısı oluyor
hamdolsun Rabbime..
omer dra goturduk dun.bagısık guclendırıcı umca dıye damla ve ıburamın cold surup verdı.durumunda pek degısıık yok.sadece keyfı yerıne geldı bıraz ve aglamaları bıraz azaldı.bakalım cuma kontorle?gıdıcez ne dıyecek dr
maşaallah cnm,düzelme olmasına sevindim,kısa sürede tamamen iyileşir inş..
sağol cnm....tatlı cadınla eşinle nice bayramlara.......
sağol cnm..

kızlar slm aranızda ilk gazi ben oldum galiba hamileyim bide temmuz annesi olcam şimdi yaa kızımda bu kadar huysuzken ecrin maşallahın var güzelim benim kızdan yemeği zor yapıyom ben gündüzleri hiç uyumuyo geceleride uyumuyo ama nasıl oldu bu bebek yaaa:KK30:

kızlar slm aranızda ilk gazi ben oldum galiba hamileyim bide temmuz annesi olcam şimdi yaa kızımda bu kadar huysuzken ecrin maşallahın var güzelim benim kızdan yemeği zor yapıyom ben gündüzleri hiç uyumuyo geceleride uyumuyo ama nasıl oldu bu bebek yaaa:KK30:

slm canım.ilk gazi sen değilsin. sen ya 4 ya da 5. hamile olmalısın aramızdan. hayırlısı olsun.

draje

sendemi bana uydun

arkadaşlar şu doğum kontrol olayını biraz daha ciddiye alın

erkeklere güvenmeyin lütfen

bende aynı şekil hamile kaldım biliyosunuz

ben yandım bari siz yanmayın

X