Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar buarada kılonuz kaldı mı?bnm sekız kg fazlam var.daha gecen ay adet olmaya basladım.bundan sonra verırım ınslallah.kendımı cok cırkın hıssedıyorum
sinemiscim sizede iyi tatiller o zaman insallah kafana göre bi yer bulursun
:118: :118: bunlarada bittim
mehlikacım beril senlemi olacak bayramda..iyi şeker toplar
hamdolsun iyiyim cnm,beril çok kötü pişik oldunasılsın mehlika,beril nasıl
senin işinde zor mehlika
eşinle saatlerin uyuşmaması çok kötü oluyor
gece çalışması çok kötü özelkkle
uykusunu alamaz zavallı adam gece uykunu tutmaz sizede zor olur
bu zmanları atlatrsanız inşllah
rahatlarsınız başka işe geçer sonra eşin
12/24 güzel aslında bir gün çalışıp bir gün evde,mehlıkacım benım esımde arkadası raporlu oldugu ıcın on gun gece calısacak.evet cnm cok zor.dorde kadar fln uyur kalkar yemek yerız ztn yedıde de ıse gıdıyor pek gezemıyecegız bızım ıkı tarafında/akrabalar hep burda.amcalar dayı hala nıne hepsı burda.gezmeden de olmuyor ıste.evet gece uykusunun yerını tutmuyor gercekten.bıde omer bes gunlukken hırsız gırmıstı fabrıkaya esım gececıydı ondan berı hep yuregıma agzımda yolluyorum gece nobetıne.onıkı yırmıdort sıstemı calısıyor normalde...
ben hamile kalmadan önceki kilomun altına düşmüştüm ama bir kaç kiloyu geri aldım,kızlar buarada kılonuz kaldı mı?bnm sekız kg fazlam var.daha gecen ay adet olmaya basladım.bundan sonra verırım ınslallah.kendımı cok cırkın hıssedıyorum
geçmiş olsun cnm,inş. antibiyotiğe gerek kalmadan iyileşir..sagol oferta ıyım omerı salı gunu kontrole goturdum ıyı dedı.suanda gene hasta oksuruyor hapsırık ve burnu cok akıyor.dr aasıst verdı onı kullancam,atesı yok ama kan damlasını kullanıp kullanmamakta kararsızım.bırde antıbıyotık bırhaftadan fazla kullanılmıyor degılmı?ayyy gecmezse gene gıdecez.denız suyu sprey kullanıyorum ama canım cıkıyor verene kadar cok aglıyor
kreşte olacak cnm,ama ben arada yanıma getirmeyi düşünüyorum,sinemiscim sizede iyi tatiller o zaman insallah kafana göre bi yer bulursun
:118: :118: bunlarada bittim
mehlikacım beril senlemi olacak bayramda..iyi şeker toplar
geçen tv de şişman manken gösteriyor,balık etli çok güzel bir bayandı,hehe aranızda en sısman benım rekorlar kıtabına gırcem buyuzden yetmısıkı kgyla sısman guzelı seccekleer benı
hamdolsun iyiyim cnm,beril çok kötü pişik oldu
bissürü pişik kremi sürdüm hiçbiri etki etmedi,
ilk defa böyle pişik oldu,önceden olsa bile hemen geçerdi ve yayılmazdı,
bu sefer çok yayıldı,belki de onunda etkisi vardır gece uyanıp ağlamasında,kıvranmasında:96:
eşimin gece çalışması çok kötü,akşam 9,5 ta gidiyor,birlikte yemeğimizi yiyip çayımızı içebiliyoruz en azından,o yönden iyi ...
gece çalışması olmasa işi rahat ve maaşı iyi,
memurluk haricinde iş değiştirmeyi düşünmüyoruz,
memurluk olursa olur olmassa bu işyerinde kalacak,başka bir özel sektöre güvenemeyiz burada kaç yıldır çalışıyor sonuçta..
beril biraz büyüsün yürümeye falan başlasın,gündüze geçer inş..
12/24 güzel aslında bir gün çalışıp bir gün evde,
benim eşim 8 saat çalışıyor,gece 11 sabah 7 çalışıyor,
sabah erken çıkıp daha 7 olmadan eve geliyor,
berili o hazırlıyor benim tostumu yapıyor falan,hazırlanıp çıkıyoruz..
bizim zaten gidecek pek kimsemiz olmadığından bayramda çalışmayı sorun etmiyorum..
bayramda eşim 8 saat çalışmaya devam ederse ne ala,ama 12 saat çalışırsa akşam oturmaya hiç vaktimiz olmaz:97:
ben hamile kalmadan önceki kilomun altına düşmüştüm ama bir kaç kiloyu geri aldım,
51 kiloya düştüğümde ne güzeldi,göbek möbek kalmamıştı,
şimdi 53-54 kiloyum:96:
geçmiş olsun cnm,inş. antibiyotiğe gerek kalmadan iyileşir..
kreşte olacak cnm,ama ben arada yanıma getirmeyi düşünüyorum,
he şekerleri o toplasın ben yerim:125:
geçen tv de şişman manken gösteriyor,balık etli çok güzel bir bayandı,
bazı kişilere yakışıyor balık et,sana da yakışıyordur belki,eşin seni böyle beğeniyorsa dert etme cnm,
zamanla verirsin inş..
sinemis sen ve buğlem nasılsınız?
sormayı unutmuşum:89:
pişik için bu sabah has zeytinyağı sürdüm,
kreşte batikon sürmüşler,birde bezlemiceklermiş bugün,çocuk öyle dolaşıyor,
bugün dra kontrole gidecez,tam 10 aylık olduk maşaallah..
dr gösterecez,bakalım ne dicek,
arko krem evde var ama yağlı değil nemlendirici losyon,o olur dimi,
bir de onu deneyeyim bakalım..
mehlıkacım bayramlarda herfun calısılıyor esımler.ztn ark ongunluk rapor almıs o brz sıkıntı yaratıo.sızın maas ıyıymıs.bzmkı asgarı ucret oyuzden zor.fabrıka guvenlıgı bızımkı.ben ıse baslasam o da baska ıs bakacak ama omer uc yasında olmadan calısmam ımkansız.bakan yok.napalım ıs olsunda hayırlısı olsun.evet bende fazla sırıtmıyor kg ama ben ellıaltı kkg ıdım.tabı altmısdortle hamıle kalınca seksendordu buldum.saglık olsun.cnm omerde cok kotu pısık.kanamıs resmen.ılac kullanımından olmus.lapıtak surdum ama z yagı daha cabuk gecırıo ondan surcem.feyza cnm buglemın sacı uzun mu mehlıka berılın nasıl
omerın cok az sacı var tıp aynı baba cok kıskanıyorum ya kopyası sankı
iyiyim canım buğlemim de iyi...siz nasılsınız?benimde aynı 1 erkek kardeşim yani ikiizm ve abbam var
babam çok titiz toplar ,bulaşık yıkar,herşey yapar
ama kardeim suyunu bile ayağına istıyor annemde çok yoruluyor
oyüzden kaynanamı çağırdım kış çıkana kadr gel dedim
oda özlediya buğlemi tamam dedi bayram sonrası gelecek
kaynanamın çenesi yoruyor beni ama ne yapıyım annem ve buğlem için katlanıcam
sende haftalık tut ben ayda 1 tutuyorum cumartesi geldi işte
öyle böyle büyüecekler bakıcıya versek dahamı iyi ne yapalım bende ezilk
duyuyorum ama sonra kreşe veriirz artık
merhaba nasılsın canım
ben de ıgıl bigili seviyorum eşimle izlyoruz buğlem yüzünden
hepsini çok seviyor bayramdan sonra alablrsem almayı düşünyorum
buğlem nasıl
esra ne yapıyosun canım nasılsın araban hayırlı olsun iyi günlerde kullan
aşikitom sen yapıyosun ömer nasıl
zambakkız sen nasılsın canım
keşke balı gece almasydın demkki iyi gelmişki uyudu çocuk
faydası mutlaka vardır önceden annemelr hep öyle yaparmış
anneme sordumda doktrmu vardı biz öyle büyttük diyor
geçmiş olsun.canım..antibiyotik 1 haftadan fazla verilmez diye bir şey yok...zaten reçetenin içinde yazar kaç gün kullanılabileceği.ilaçtan ilaca değişiyor kullanımö süresi.reçetelerine bak...sagol oferta ıyım omerı salı gunu kontrole goturdum ıyı dedı.suanda gene hasta oksuruyor hapsırık ve burnu cok akıyor.dr aasıst verdı onı kullancam,atesı yok ama kan damlasını kullanıp kullanmamakta kararsızım.bırde antıbıyotık bırhaftadan fazla kullanılmıyor degılmı?ayyy gecmezse gene gıdecez.denız suyu sprey kullanıyorum ama canım cıkıyor verene kadar cok aglıyor
mehlikacım...pişiğe batikon sürülür mü hiç?yakmıştır çocuğu..neden batikon sürmüşler anlamadım.yağlı arko kremi iyi gelmezse dalin 3 lü koruma pişik kremiyle trosy karıştırıp sür bize iyi gelmişti...sinemis sen ve buğlem nasılsınız?
sormayı unutmuşum:89:
pişik için bu sabah has zeytinyağı sürdüm,
kreşte batikon sürmüşler,birde bezlemiceklermiş bugün,çocuk öyle dolaşıyor,
bugün dra kontrole gidecez,tam 10 aylık olduk maşaallah..
dr gösterecez,bakalım ne dicek,
arko krem evde var ama yağlı değil nemlendirici losyon,o olur dimi,
bir de onu deneyeyim bakalım..