- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
benimde aynı 1 erkek kardeşim yani ikiizm ve abbam variyiyim canım sağol valla aynı durum bizde de söz konusu benim hiç faydam olmuyor anneme eve gidince çocuğu alıyorum onunla ilgileniyorum , ufak tefek işte bazen yemğe yardım masa kur kaldır bazen bulaşığa yardım bunlarda bişey değil...
annem 57 yaşında 2 erkek kardeşim var babam var onların zahmetleri hiç bitmiyor birde biz geldik başına yakında kafayı sıyıracak sanırım ama geldiğimizden beri yarım günlüğüne birini alalım sana yardımcı diyorum ya da haftada 1-2 gelsin bir kaç işini yapsın ben kimi bulayım diyor bişey beceremedik yani
ben sabaha kadar bırakmıştım öyle gerçi halen öksürüyor sanırım yine doktor yolları görünüyor bize balgamı bir çıkarsa ama çıkaramıyor
babam çok titiz toplar ,bulaşık yıkar,herşey yapar
ama kardeim suyunu bile ayağına istıyor annemde çok yoruluyor
oyüzden kaynanamı çağırdım kış çıkana kadr gel dedim
oda özlediya buğlemi tamam dedi bayram sonrası gelecek
kaynanamın çenesi yoruyor beni ama ne yapıyım annem ve buğlem için katlanıcam
sende haftalık tut ben ayda 1 tutuyorum cumartesi geldi işte
öyle böyle büyüecekler bakıcıya versek dahamı iyi ne yapalım bende ezilk
duyuyorum ama sonra kreşe veriirz artık
merhaba nasılsın canımben igıl bigıl aldım canım..apsi deyzi yoktu aldığımda. iyi ki de almışım.çeşit çeşit ses çıkarıyor.kızım pek sevdi.sen o bayanın dediklerine kulak asma...oyuncak bebeklerin hayal dünyasını genişletiyor.hele bi de bizde kayyu bebek var.çizgi filmi izlerken kızızm bebeği kucağına alıp kendince konuşmaya çalışıyor o kadar tatlı oluyor ki anlatamam..
öyle gece ağladığı zaman yanına alıp yatırmayı denesen...bi ara benim kız da aynını yapıyordu.yanıma alıp yatırıyor uyuyunca da yatağına yatırıyordum geçti şimdi...
ben de ıgıl bigili seviyorum eşimle izlyoruz buğlem yüzünden
hepsini çok seviyor bayramdan sonra alablrsem almayı düşünyorum
buğlem nasıl
selam kızlar nasılsınız
esra ne yapıyosun canım nasılsın araban hayırlı olsun iyi günlerde kullan
aşikitom sen yapıyosun ömer nasıl
zambakkız sen nasılsın canım
keşke balı gece almasydın demkki iyi gelmişki uyudu çocuk
faydası mutlaka vardır önceden annemelr hep öyle yaparmış
anneme sordumda doktrmu vardı biz öyle büyttük diyor