2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zambakcım gece yatarken yapmanı tavsiye ederim...
bir ölçüsü yok canım göz kararı...
çay tabağına yapabilirsin sırtına yetecek kadar ayarlarsın..
içine 1 çay kaşığı karabiber koyabilirsin...

günlük otunuda ;

aktardan aldığın günlük otlarını (tesbihten daha küçük top top bi bitki)

5-6 tanesini ocağın üstünde tavada veya küçük bir kapta tütsülüyorsun onlar yanıyor yanarken dumanlar çıkıyor o dumanların üzerine pamuğu tutuyorsun o dumanın içine işlediği pamuğu sırtına veya bağrına koyuyorsun o şekilde uyutuyorsun canım buda çok fayda etti.

mehlika sizede geçmiş olsun tatlım..

yukarda yazdım göz kararı olacak çay tabağını balla tam doldurmayın içine 1 çay kaşığı karabiberi koyun canım göz kararı yani..

kızlar esmer hala girmiyor dimi buraya ben hiç rastlamıyorumda merak ettim facede de göremedim ne zamandır.

zambakcım gece yatarken yapmanı tavsiye ederim...
bir ölçüsü yok canım göz kararı...
çay tabağına yapabilirsin sırtına yetecek kadar ayarlarsın..
içine 1 çay kaşığı karabiber koyabilirsin...

günlük otunuda ;

aktardan aldığın günlük otlarını (tesbihten daha küçük top top bi bitki)

5-6 tanesini ocağın üstünde tavada veya küçük bir kapta tütsülüyorsun onlar yanıyor yanarken dumanlar çıkıyor o dumanların üzerine pamuğu tutuyorsun o dumanın içine işlediği pamuğu sırtına veya bağrına koyuyorsun o şekilde uyutuyorsun canım buda çok fayda etti.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden. Umarım geçer zaten dru aradım oda ıhlamır adaçayı ayva yaprağı falan kaynatın ortamı nemlendirin bol su içirin dedi.
Zaten bizim dr sağolsun pek fazla ilaç kullanmaktan yana değil.
Allah bebişlerimize sağlık nasip etsin.
İki cihanda aziz etsin
İki cihanda rabbim yar ve yardımcısı olsun evlatlarımızın.

günaydın kızlar...nasılsınız.
zambakkız geçmiş olsun..bebeğin cinsiyeti belli oldumu ayrıntılıya gircektin???

amin canım amin he bak iyi hatırlattın bide burun tıkanıklığı içinde okaliptus yağı çok iyi geliyor..

odaya koyduğun bir kaba sıcak su koy içine 5-6 damla okaliptus yağı damlat harika nefes açıyor bizede iyi geliyor bebeğede...

ayva yağrağıda kaynatıp içirmek iyi gelirmiş ama kaan hiç seevmedi içmedi...

adaçayını sevmişti içmişti ama çokta faydasını görmedik...

ben kaanın eline limon veriyorum yedin diyo emip emip suratını ekşiyior...

he semiha bir kivi günlük c vitamini karşılar demişti ondan beri hergün 1 kivi yediriyorum hasta olmasın diye yoğurduna katıp yedir bence..

Son düzenleme:
herkese günaydın
arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum. geçtiğimiz hafta yiğitim rota olmuştu. Allah düşman başına vermesin. tahlil yaptırdık hepsi temiz çıkıyo çocuğun ateşi düşmüyo 39 civarı seyrediyordu hep. 3 saatte bir ateş düşürücü verdiğimiz halde. bişey yemiyodu sadece mama yiyebiliyodu onuda yiyince kusuyodu. İshali, zaten hiç sormayın. Çok zor bir haftaydı. Tam atlattık derken bu sabah göğsünde nasıl bir hırıltı var anlatamam öksürmeyede başladı. kafayı yıyecektim. Gerçi dru arayıp ona göre ilaç almayı düşünüyorum ama bu göğüs hırıltısınamı yoksa öksürük içinmiydi burda bişey önermişlerdi. sırtına bişeymi sürülüyodu tam hatırlamıyorum. Sanırım sivri önermişti (Yanlış hatırlıyor olabilirim) tekrar anlatabilirmisiniz detaylı bi şekilde Lütfen kafayı yiycem yoksa bu çocuk niye düzelmedi gitti anlamadım.
geçmiş olsun canım.mikrop almış bebeğin...hem ishal hem öksürük hırıltı Allah şifa versin...

ecrin darülaceze resimlerinde sen varmısın ?

varsan hangisisin bacım benim seni göresim var

günaydın kızlar...nasılsınız.
zambakkız geçmiş olsun..bebeğin cinsiyeti belli oldumu ayrıntılıya gircektin???
tşk ederim. ayrıntılı cumartesiydi bebişin durumundan dolayı yetişemedik. Arefe gününe kaldı. Nasip kuzularım iyi olsunda
geçmiş olsun canım.mikrop almış bebeğin...hem ishal hem öksürük hırıltı Allah şifa versin...

sağol canım Rabbim bebişlerimizi korusun

kızlar bişey soracağım
trtdeki gece bahçesindeki apsi teyzi ve igil bigil varya
buğlem onlara bayılıyor o başlayonca dünya duruyor öyle heycanlı izliyorki
bizde oyuncağını alalım dedik satılyormuş bi kaç yere baktık yoktu
dünde bizim orda yeni bir avm açıldı oraya gittk oyuncakcıları gezerken gördük
almaya karar verdik igil bıgılı
ordan bı kadın atladı hemen çocuklara daha eğiytici alın neymiş o felan diye
sözde anaokul öğrtemnymiş
bnde kadına sordum neden bu şeklde söyleidnz
bildignizi paylaşırmısnız dedim
tvde gördüğü her karakteri almayı kalkmayın dedi
bizde eşimle birbirmize baktık sonra kadın siz bilrsinz dedi
oğluna hadi gidelim dedi gitti:84:
bizde şaşrdık
tabi almadık kadın hevesimizn içine etti:88:
çünkü acaba doğrumu dedi bi eğitici olarak yoksa
o an ki menopoz kadın modundamıydı :90:

sinemis tabiki her çizgi karakterini almamak lazım hayal dünyasında gibi yaşarlar,ama biroyuncaktan birşey olmaz.valla ben 2 tane ana okulu ögretmeniyim diyen birini tanıdım inan ikisinede çocugumu asla emanet etmezdim o işin egitimini almış ama bir çocugu egitecek potansiyel ve özen dikkat yoktu..onedenle çokta takılma..sadece abartma okadar çok varki kayyu blum vinks mi ne ooo:))

bnde düşündüm çok seviyor alabilirm
değin gb bnde anlam veremedim birden konuya atlayınca ne oluyor dedim
kadın o an başka şeye mi sinrlydi anlamdım
çocuklarını ilgisini çeken bi karakter oluyor
buğlem apsi teyzi ve igil bigili çok seviyor

mehlikacım dişin de etkisi var galiba bilemiyorum.gece de sık kalkıyor,uykusunu alamıyor kuzum,uykusunu alacak ki büyüyecek ama uyumuyor.maşallahı var hareketli de dolayısıyla kilo da alamıyor çok fazla.

oferta,ben fotoğrafla ilgileniyordum bi ara,fotoğrafın kompozisyonu vs. pek hoşuma gitti. dedim acaba nette dolaşan fotolardan biri mi yoksa sizin kendi fotonuz mu merak ettim de onun için sordum. Allah nazarlardan korusun.

kızlar selam

ben oğluma geçen bayram 19 numara adidas patiklerden almıştım artık baş parmak dayanıyor şimdi net den sip.vermek istiyorum 20 mi 21 mi alayım karar veremedim
bana bir yardımcı olun yaaa

buruya kurum sakinlerinden cahide özlem geldi,kk daki resmini gösterdim bak meşhur oldun seni herkes görüyor dedim,nasıl şaşırdı,sevindi,
muhasebede birine aşık gibi bişey,ertuğrul gördümü bunu diyor,sonra da ben sevmiyorum onu diyor..

buruya kurum sakinlerinden cahide özlem geldi,kk daki resmini gösterdim bak meşhur oldun seni herkes görüyor dedim,nasıl şaşırdı,sevindi,
muhasebede birine aşık gibi bişey,ertuğrul gördümü bunu diyor,sonra da ben sevmiyorum onu diyor..

hahahah çok güldüm ama yazık yaaaa ertuğrulda onu sevsiiiiiiiiiin lütfeeeeeeeeeen
onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine :)

mehlikacım dişin de etkisi var galiba bilemiyorum.gece de sık kalkıyor,uykusunu alamıyor kuzum,uykusunu alacak ki büyüyecek ama uyumuyor.maşallahı var hareketli de dolayısıyla kilo da alamıyor çok fazla.

oferta,ben fotoğrafla ilgileniyordum bi ara,fotoğrafın kompozisyonu vs. pek hoşuma gitti. dedim acaba nette dolaşan fotolardan biri mi yoksa sizin kendi fotonuz mu merak ettim de onun için sordum. Allah nazarlardan korusun.

beğenmene sevindim çünkü bende amatör olarak fotoğrafla ilgiliyim çok seviyorum değişik kompozisyonlar çekmeyi buı resimde kuzey yeniş doğduğu zamanlarda babasıyla ikisiniz el ele tutşmasının resmiydi bende çok seviyorum bu resmi.

kilo demişken kuzeyde hiç kilo almıyor o kadar harakete kilo vermesinlerde şükrediyorum ben bu haline yani.

X