- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim juli sen nasılın canımgünaydın sinemiş.nassın..buülem nasıl
merhaba hayılrı bebiş olsun canımmerhabalar bende 2011 ocak annesi olacam inşallah..13 ocak gibi doğacak bebeğim :)
bayramda çalışmaz çok kötü oluyor gerçektendelf ve mehlika saolun kızlar..
mehlika bende evlenmeden önce hastanede calısıyordun her bayram 1. gün calısıyordum..ne zor geliyordu yaa
cadı sana da kolay gelsin cnm,
inanki benim de çook işim var,halıları yıkamaya verdim camlar leş gibi,
daha kışlıkları çıkarmadım,Allah'tan havalar iyi de mevsikliklerle idare ediyoruz,
alışveriş yapmamız gerekiyor,berilin doğru düzgün kıyafeti yok,
haftasonu çıkacaktık göya koca sabah işten geliyor öğlene kadar yatıyor sonra kahvaltı yap derken saat 2'yi 3'ü buluyor,ee o saatten sonra nereye gidecen,
beril dışardeyken mızmızlanıyor,arabayı park sorunu,eve çakılıp kalıyoruz,
bugün işçıkışı gidelim dicektim kocişe hava kötü,
haftasonuna mağazalar ana baba günü gibi olur,
ramazan bayramında mağazaya girip elimiz boş çıkmıştık,o kadar kalabalıkki adım atamıyorsun,özellikle lcv
slm teyzoşlar bizede tatil yok kocişin kendi işi bırakamıyo
slm naber olsun yaa iş olsunda çalışsınlar boşverr sen gez al bebeniii o çalışsın hahaha
hoigeldin canım sendemi 2010 AZMAN ay pardon bebeği anasısın:)slm arkadaşlar bende bu gün katıldım aranıza
bırı benı durdursun sınır kupuyum
yok busefer o degıl.dra gıttım mınıbusle ömer durmuyo bebek arabada saat 2de ydı randevumuz 15.30da aldılar ıcerı.bu ne bıcım ıs.hemsıreye kızdım,bıde beklıceksın demesınmı?esım olsa yapıstırırdı lafı.sansa ıste Yanı bıde özel hastane.eve daha yenı geldım ömer durmadı uykusu geldı karnı acıktı garııbım hemen yedı uyudu.evet cnm esım hedıye tel aldı cepten baglanıyorum ama laptoptanda gırılıyor...sagol cnm ıdare edıyoz ıste.heryerım toparlanacak ınan hıc halım yok...caganla gurkan napıyor yoruyorlarmı senı?