2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bayramda topikimizi boş bırakmayın haa,benim burda çok boş vaktim olacak:97:

delf ve mehlika saolun kızlar..
mehlika bende evlenmeden önce hastanede calısıyordun her bayram 1. gün calısıyordum..ne zor geliyordu yaa

günaydın sinemiş.nassın..buülem nasıl
İyiyim juli sen nasılın canım
buğlem diş çıkaryor galiba gece hiç uyumadı
bugün ne yaptı acaba
melisa nasıl?
bayramda ne güzel tatile gidecekmişsiz iyi tatiller sana

merhabalar bende 2011 ocak annesi olacam inşallah..13 ocak gibi doğacak bebeğim :)
merhaba hayılrı bebiş olsun canım
benimde sata göre 13 ocaktı ama
18 aralıkta doğdu senin kızmı ?erkek mi?
delf ve mehlika saolun kızlar..
mehlika bende evlenmeden önce hastanede calısıyordun her bayram 1. gün calısıyordum..ne zor geliyordu yaa
bayramda çalışmaz çok kötü oluyor gerçekten

oooo sinemiscim feyzacım havalar serinledi diye kürk almışsın kendine tebrik koyuyorum cancağzım naber nasılsın
kız julli karısı tatilemi gidiyon sen kız hıhhh iğrenç karı neolcak sen bebeğide bırakusun anana şindi:KK43:((

mehlika olsun çalış zor ama napcan abanda bayramlar hep sıkıcı gelüü boşver

ne var ne yok ben işlere daldım ama yapamıyom biri baa hayrına yardıma gelsin daha kocem olecek adam para yok dedi karı aldumadı baa çağanda iş yaptırmıyoo oyy oyoyoyo birileri baa geçmişte olan biteni acuk özet geçsin buraya girip geçmişe okumaya vakitim olmuyor yaaav

cadı napalım ya çalışeceğiz,
aslında benim pek işim olmuyor bayramda bahçeye iniyorum arada,
md yardımcısının da işi oluyo,yerinde durmuyor pek..
arada berili getiririm yanıma,arada da ben giderim kreşe ,günler böylece geçer,
geçen sene haftasonuna denk gelmişti 2 hafta tatil yapamadan ful çalışmıştım,
bu sene haftasonu tatillerimiz yanmıyor en azından..

cadı sana da kolay gelsin cnm,
inanki benim de çook işim var,halıları yıkamaya verdim camlar leş gibi,
daha kışlıkları çıkarmadım,Allah'tan havalar iyi de mevsikliklerle idare ediyoruz,
alışveriş yapmamız gerekiyor,berilin doğru düzgün kıyafeti yok,
haftasonu çıkacaktık göya koca sabah işten geliyor öğlene kadar yatıyor sonra kahvaltı yap derken saat 2'yi 3'ü buluyor,ee o saatten sonra nereye gidecen,
beril dışardeyken mızmızlanıyor,arabayı park sorunu,eve çakılıp kalıyoruz,
bugün işçıkışı gidelim dicektim kocişe hava kötü,
haftasonuna mağazalar ana baba günü gibi olur,
ramazan bayramında mağazaya girip elimiz boş çıkmıştık,o kadar kalabalıkki adım atamıyorsun,özellikle lcv

cadı sana da kolay gelsin cnm,
inanki benim de çook işim var,halıları yıkamaya verdim camlar leş gibi,
daha kışlıkları çıkarmadım,Allah'tan havalar iyi de mevsikliklerle idare ediyoruz,
alışveriş yapmamız gerekiyor,berilin doğru düzgün kıyafeti yok,
haftasonu çıkacaktık göya koca sabah işten geliyor öğlene kadar yatıyor sonra kahvaltı yap derken saat 2'yi 3'ü buluyor,ee o saatten sonra nereye gidecen,
beril dışardeyken mızmızlanıyor,arabayı park sorunu,eve çakılıp kalıyoruz,
bugün işçıkışı gidelim dicektim kocişe hava kötü,
haftasonuna mağazalar ana baba günü gibi olur,
ramazan bayramında mağazaya girip elimiz boş çıkmıştık,o kadar kalabalıkki adım atamıyorsun,özellikle lcv

evet lcv öle oluyo çocuklar halloldu gürhana ben çağana babası aldı allhtan lcv bana çok yakın yürüme 6 dakka anca sık sık gidebiliyom ben haftasonu sabahları gidiyom yeni açıldığında ürünlerr seçilmeden istediğimi alıyom:) ama bu bayram koca dötüme hiçbiyerde bişiy bulamadım:KK43:

yok busefer o degıl.dra gıttım mınıbusle ömer durmuyo bebek arabada saat 2de ydı randevumuz 15.30da aldılar ıcerı.bu ne bıcım ıs.hemsıreye kızdım,bıde beklıceksın demesınmı?esım olsa yapıstırırdı lafı.sansa ıste Yanı bıde özel hastane.eve daha yenı geldım ömer durmadı uykusu geldı karnı acıktı garııbım hemen yedı uyudu.evet cnm esım hedıye tel aldı cepten baglanıyorum ama laptoptanda gırılıyor...sagol cnm ıdare edıyoz ıste.heryerım toparlanacak ınan hıc halım yok...caganla gurkan napıyor yoruyorlarmı senı?

yokya cadı esım degıl busefer.ömerı dra goturdum randevum 2deydı 3,5 aldılar ıcerı...ömer durmadı karnı acıktı agladı ve uykusu geldı,sınır oldum o hemsıreye.lslnı özenlı yapmıyor dra sıkayet ettım.daha yenı geldım sayılır eve.ömer yavrucum yedı ve uyudu.esım hedıye tel aldı cnm ordan da baglanabılıorum laptoptanda.sen nasılsın yaramzlar nasıl?

yok busefer o degıl.dra gıttım mınıbusle ömer durmuyo bebek arabada saat 2de ydı randevumuz 15.30da aldılar ıcerı.bu ne bıcım ıs.hemsıreye kızdım,bıde beklıceksın demesınmı?esım olsa yapıstırırdı lafı.sansa ıste Yanı bıde özel hastane.eve daha yenı geldım ömer durmadı uykusu geldı karnı acıktı garııbım hemen yedı uyudu.evet cnm esım hedıye tel aldı cepten baglanıyorum ama laptoptanda gırılıyor...sagol cnm ıdare edıyoz ıste.heryerım toparlanacak ınan hıc halım yok...caganla gurkan napıyor yoruyorlarmı senı?

ayyy özel hastanelerin çoğu devlet hastnesinden beter durumda zaten bende onun için iki kez hastane değiştirdim ama genede minumum 30 dakka bekliyorum her gitmeme nasıl iyimiymiş ömer beyin durumu

oooo telefonum var girerim nete diyosun yaniii attın havanı bana hadi :))

çocuklarım çağan ve gürhan iyiler çok şükür çağanın öksürüğü var ama geçmek bilmiyo naspalım hala uykusuz ama çok sevimli derdi zoru adahh gezmelere gitmek oyun oynamak cilveleşmek başkada bende bişiy yok bacım hergün aynı işler güçler telaşe sürüp gidiyo ömrümüz bunada şükür onlar iyi olsunlarda işler duradursun:)

ruzgar bugun çok guzel bir gundu teşekkür ederim herşey için..birde eşin annenle neden konuşmuyor merak ettim öyle yaznmışsın..

bu sabahın ilk günaydını benden olsun,dükkanı biz açalım :80:

yine erkenciyiz. 5te kalktık bu sabah da.1 aydır böyle.yaklaşık 10gündür gündüz uykusu da uyumuyo.nazar mı değdi ne oldu bi türlü anlayamıyorum.oooy ooy...

bu arada oferta profil fotosundaki siz misiniz?

X