Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gündüz versem daha iyi olur ama gündüz de evde olmuyoruzki,julicim demekki melisa hanım daha bakliyatı hazmedemiyor
mehlikacım inanki gazın en delisini çekenlerden biriyiz bizde oo uykusuz gecelerimi ooo gazdan atılan çığlıkları hiiç unutamam ben kereme bu tür şeyleri akşam değil gündüz veriyorum pırasayıda baklıyatı karnıbaharıda hep gündüz verdik ilk başlarda midesi hazmetmeye başlayınca akşam yemeklerinde veriyorum artık.bence birde öyle deneyin gün içinde devamlı hareket ettiklerinden gazı çok rahat çıkartıyorlar.
herkese günaydın gece 2 de yattık 5 te kalktık
bebeee kuru fasulye yedirirsem olacağı buydu zaten
julicim demekki melisa hanım daha bakliyatı hazmedemiyor
mehlikacım inanki gazın en delisini çekenlerden biriyiz bizde oo uykusuz gecelerimi ooo gazdan atılan çığlıkları hiiç unutamam ben kereme bu tür şeyleri akşam değil gündüz veriyorum pırasayıda baklıyatı karnıbaharıda hep gündüz verdik ilk başlarda midesi hazmetmeye başlayınca akşam yemeklerinde veriyorum artık.bence birde öyle deneyin gün içinde devamlı hareket ettiklerinden gazı çok rahat çıkartıyorlar.
juli melisa çok az yemiş ,niye uyumadıki acaba,yine diş geliyor olmasın
sivri öyle saatlerce değil de dakikalarca uğraştığımı bilirim,
hatta şimdi bile gece emzirince sırtını sıvalayıp pıtpıtlıyorum,
midedeki gazı çıkaramayınca kıvrım kıvrım kıvranıyor yavrum..
canım bu söylediklerini ne kadar zamandır veriyorsun biz daha çorba harici hiç yemek vermedik kuzeye kahvaltı çorba mama yoğurt meyve o kadar acaba başlasammı yavaş yavaş bende yemeklere.
oferta gel uyuyalım
fatmazehra bende 2 aydır mercimek veriyorum hem yesil hem kırmızı..hiç bişi yapmadı demekki kuru fasulyenin gaz oranı daa fala..yada fasuluesinden kaynaklı bilemedim
vıyy koceyle atışmak işe yaradı,tatil üstüne tatil,olurmu olur hacu bayram üstü ...
ehuhuuuu bayramda tatile gidiyorz cok mutlu ve mesudum:81::80::79:
hani annenlere gideceğüdün,nerden çıktı erzurum-ohhhh juli bende gidiyom bayramda tatile bilin bakalım nereye ? erzuruma
:90::90:günaydın kızlar,ayy sabah sabah negüldük eşimle,eşimin kılıç çiçeği var evlendiğimizden beri evimizde güzelde büyüdü az önce su verecektim birtane kocaman kırmızı bir çiçek açmış nasıl şaşırdım hemen netten baktım çunku çiçek açarsa dileğin kabul olurmuş:)neyse araştırdım ettim eşimi aradım dedimsenin kılıç çiçek açmış kocik bi kahkaha hee dedi ben o çiçegi kursta gördüm tohum olsun diye getirdim oraya taktım:))):84:ama nasıl gülüyor gülmekten konuşamıyor sazanım benim diye..ufff siniroldum bende dalı ince diye çiçek aman kopmasın diye detaylı bakmamıştım:)))
fatmazehra hayırdır cnm,koceye niye kızgınsın..
oto koltuğunun fiyatını sordum eşime ama hatırlamıyorum dedi,
sabah gelirken markasına baksaydım keşke,hepsiburada.com dan almıştık,
150'ydi sanırım fiyatı,
olurmu olur hacu bayram üstü ...
ehuhuuuu bayramda tatile gidiyorz cok mutlu ve mesudum:81::80::79:
günaydın canımgünaydınlar herkese :80:
nasılınız güzel annişler :87:
tarihe baktığımda aklıma ne geldi
geçen yıl bugün tam 32 haftalık hamileydim:93:
32den 37.haftaya çalışabilir raporu almıştım
ayyy ayyy ne günlerdi yaa
bayramda ne yapıyorsunuz kızlar?