2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mehlika seninki yarım kase yemiş. biz bi kasıkcık...daha önce nohut falan vermiştim bişi olmamıstı..cok pişman oldum vallaaa...

julicim demekki melisa hanım daha bakliyatı hazmedemiyor

mehlikacım inanki gazın en delisini çekenlerden biriyiz bizde oo uykusuz gecelerimi ooo gazdan atılan çığlıkları hiiç unutamam ben kereme bu tür şeyleri akşam değil gündüz veriyorum pırasayıda baklıyatı karnıbaharıda hep gündüz verdik ilk başlarda midesi hazmetmeye başlayınca akşam yemeklerinde veriyorum artık.bence birde öyle deneyin gün içinde devamlı hareket ettiklerinden gazı çok rahat çıkartıyorlar.
evet gündüz versem daha iyi olur ama gündüz de evde olmuyoruzki,
kurumda çıkan çorbalara talim,
em iyisi 1 yaşına kadar vermemek,

mehlika bende hiç saatlerce gaz çıkarmaya çalıştığımı hatırlamıyorum...

çok şükür...:nazar:

yanlız mehlika pırasa vepatlıcan 1 yaşına kadar zararlı diye biliyorum ama

bende verek istiyorum pırasa

aşkitom biz oğluşun saçlarını doğduğundan beri 4 kez kestirdik...

1inde sıfıra kazıttık 3 defada uzayıp amerikan tıraşı oldu

aslında şu andda uzadı saçları kestirmek ister ama uzatacağız kaanın saçları düz olduğundan uzun yakışacaktır oğluşuma

günaydııınn günaydınnn kızlar nasılsınız ? ben herife çokkkkk sinirliyim çoookkkk gene bayramımın içine etti.
juli mehlika bakliyat konusunda ben biraz çekiniyorum geçen gün komşum yeşil mercimek ver et yerine geçer protein deposu dedi bende pişirdim ilk defa 1 kase yedirdim allah a şükür çok güzel yedi gazda yapmadı yanı en azından bi huzursuzluk çıkarmadı. yani benım verdiğim ilk bakliyat buydu mercimek çorbaları veririm artık ama daha karnıbahar fasulye vermeye korkuyorum.

julicim demekki melisa hanım daha bakliyatı hazmedemiyor

mehlikacım inanki gazın en delisini çekenlerden biriyiz bizde oo uykusuz gecelerimi ooo gazdan atılan çığlıkları hiiç unutamam ben kereme bu tür şeyleri akşam değil gündüz veriyorum pırasayıda baklıyatı karnıbaharıda hep gündüz verdik ilk başlarda midesi hazmetmeye başlayınca akşam yemeklerinde veriyorum artık.bence birde öyle deneyin gün içinde devamlı hareket ettiklerinden gazı çok rahat çıkartıyorlar.

canım bu söylediklerini ne kadar zamandır veriyorsun biz daha çorba harici hiç yemek vermedik kuzeye kahvaltı çorba mama yoğurt meyve o kadar acaba başlasammı yavaş yavaş bende yemeklere.

oferta gel uyuyalım :KK1:

fatmazehra bende 2 aydır mercimek veriyorum hem yesil hem kırmızı..hiç bişi yapmadı demekki kuru fasulyenin gaz oranı daa fala..yada fasuluesinden kaynaklı bilemedim

juli melisa çok az yemiş ,niye uyumadıki acaba,yine diş geliyor olmasın:KK28:

sivri öyle saatlerce değil de dakikalarca uğraştığımı bilirim,
hatta şimdi bile gece emzirince sırtını sıvalayıp pıtpıtlıyorum,
midedeki gazı çıkaramayınca kıvrım kıvrım kıvranıyor yavrum..

juli melisa çok az yemiş ,niye uyumadıki acaba,yine diş geliyor olmasın:KK28:

sivri öyle saatlerce değil de dakikalarca uğraştığımı bilirim,
hatta şimdi bile gece emzirince sırtını sıvalayıp pıtpıtlıyorum,
midedeki gazı çıkaramayınca kıvrım kıvrım kıvranıyor yavrum..

olurmu olur hacu bayram üstü ...
ehuhuuuu bayramda tatile gidiyorz cok mutlu ve mesudum:81::80::79:

günaydın kızlar,ayy sabah sabah negüldük eşimle,eşimin kılıç çiçeği var evlendiğimizden beri evimizde güzelde büyüdü az önce su verecektim birtane kocaman kırmızı bir çiçek açmış nasıl şaşırdım hemen netten baktım çunku çiçek açarsa dileğin kabul olurmuş:)neyse araştırdım ettim eşimi aradım dedimsenin kılıç çiçek açmış kocik bi kahkaha hee dedi ben o çiçegi kursta gördüm tohum olsun diye getirdim oraya taktım:))):KK66::84:ama nasıl gülüyor gülmekten konuşamıyor sazanım benim diye..ufff siniroldum bende dalı ince diye çiçek aman kopmasın diye detaylı bakmamıştım:)))

fatmazehra hayırdır cnm,koceye niye kızgınsın..
oto koltuğunun fiyatını sordum eşime ama hatırlamıyorum dedi,
sabah gelirken markasına baksaydım keşke,hepsiburada.com dan almıştık,
150'ydi sanırım fiyatı,

canım bu söylediklerini ne kadar zamandır veriyorsun biz daha çorba harici hiç yemek vermedik kuzeye kahvaltı çorba mama yoğurt meyve o kadar acaba başlasammı yavaş yavaş bende yemeklere.

Canım yaklaşık 1,5 aydan beri baklıyat veriyoruz biz kereme biz tamamen ek gıdaya geçtik dr.muz böyle önermişti bize tamamen ek gıda veriyorum ben kereme ve denemeleride gündüz yapıyoruz. k.validem baktığı için sağolsun gündüz ona veriyor yeni yemeklerini.

oferta gel uyuyalım :KK1:

fatmazehra bende 2 aydır mercimek veriyorum hem yesil hem kırmızı..hiç bişi yapmadı demekki kuru fasulyenin gaz oranı daa fala..yada fasuluesinden kaynaklı bilemedim

canım bak yeşil mercimekte veriyormuşsun bence başka şeyden olabilirmi julicim.

vıyy koceyle atışmak işe yaradı,tatil üstüne tatil,
bende mi koceyle atışsan napsam:111:
ohhhh juli bende gidiyom bayramda tatile bilin bakalım nereye ? erzuruma:KK43:
hani annenlere gideceğüdün,nerden çıktı erzurum-
günaydın kızlar,ayy sabah sabah negüldük eşimle,eşimin kılıç çiçeği var evlendiğimizden beri evimizde güzelde büyüdü az önce su verecektim birtane kocaman kırmızı bir çiçek açmış nasıl şaşırdım hemen netten baktım çunku çiçek açarsa dileğin kabul olurmuş:)neyse araştırdım ettim eşimi aradım dedimsenin kılıç çiçek açmış kocik bi kahkaha hee dedi ben o çiçegi kursta gördüm tohum olsun diye getirdim oraya taktım:))):KK66::84:ama nasıl gülüyor gülmekten konuşamıyor sazanım benim diye..ufff siniroldum bende dalı ince diye çiçek aman kopmasın diye detaylı bakmamıştım:)))
:90::90:

günaydınlar herkese :80:
nasılınız güzel annişler :87:
tarihe baktığımda aklıma ne geldi
geçen yıl bugün tam 32 haftalık hamileydim:93:
32den 37.haftaya çalışabilir raporu almıştım
ayyy ayyy ne günlerdi yaa

fatmazehra hayırdır cnm,koceye niye kızgınsın..
oto koltuğunun fiyatını sordum eşime ama hatırlamıyorum dedi,
sabah gelirken markasına baksaydım keşke,hepsiburada.com dan almıştık,
150'ydi sanırım fiyatı,

mehlika sormaya her bayram bunu yapıyo artık sabrım taşıyo bayramda ankaraya gidecektim ailemin yanına erzurumdada onun ailesi var düne kadar erzuruma gidemeyecektik parasal yönden ucuz bilet kalmamıştı ama dün akşam geldi ucuz bilet bulmuş bayramın ikinci günü almış ve erzuruma gidiyormuşuz yani ben yine ailemin yanında bayram yapamayacagım sinir oldum ağzıma geleni söyledim ay iki gün senin ailene iki gün benım aileme bayram diyo eee ikigünden sonra ndevamı yedi gün onu neden saymıyorsun dedim bişey demedi bende ceza dönüşte annemlerde kalacagım artık 15 günmü olur 1 aymı olur çeksin cezasını uyuz..

fatma sende dönüşte kal ailende eşinde sana sormadan nasıl yapar böylebir şey yaa.ben bile kızdım:)
sivri bayramda karasuya gitmek istiyorum ama soğuk olur hava güzel olursa gidebiliriz belki.birinci gün sabah kayınvalimlere geçerim orda kesilecek kurban eve gel dağıt paketle akşam olur.karşıya annemlere geçerim akşamına ordan akrabalarvs..
bu sene 9gun tatil dimi kızlar..

ohh ohhh ne güzell canım benimde çok ihtiyacım var iyi bir tatile

günaydınlar herkese :80:
nasılınız güzel annişler :87:
tarihe baktığımda aklıma ne geldi
geçen yıl bugün tam 32 haftalık hamileydim:93:
32den 37.haftaya çalışabilir raporu almıştım
ayyy ayyy ne günlerdi yaa
günaydın canım
gerçekten ne çabuk geçti zaman dimi