2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet lcv öle oluyo çocuklar halloldu gürhana ben çağana babası aldı allhtan lcv bana çok yakın yürüme 6 dakka anca sık sık gidebiliyom ben haftasonu sabahları gidiyom yeni açıldığında ürünlerr seçilmeden istediğimi alıyom:) ama bu bayram koca dötüme hiçbiyerde bişiy bulamadım:KK43:
ne güzel cnm sana yakınmış lcv,
ama bazı ürünleri hiç iyi çıkmıyor,bir de bana hep kötüleri denk geliyor ,
ama çocuk kıyafetleri daha kaliteliymiş duyduğum kadarıyla,
fiyatları da genelde uygun,dün işçıkışı gittik,
berile birkaç parça bişeyler aldım,
kendime de iki hırka bir gömlek aldım,
bayramda giyeriz artıkın..
slm arkadaşlar bende bu gün katıldım aranıza
:nazar:
hoşgeldin cnm,2010 ocak annesimisin?
bu sabahın ilk günaydını benden olsun,dükkanı biz açalım :80:

yine erkenciyiz. 5te kalktık bu sabah da.1 aydır böyle.yaklaşık 10gündür gündüz uykusu da uyumuyo.nazar mı değdi ne oldu bi türlü anlayamıyorum.oooy ooy...

bu arada oferta profil fotosundaki siz misiniz?
günaydın cnm,diş sıkıntısı falan olmasın..
gece uyuması nasıl peki,sık kalkıyor mu?

günaydın arkadaşlar,
dün akşam berile yemek çorba falan yedirmedim sadece muhallebi yedirdim
ama yine kıvrım kıvrım kıvrandı,sırtım 3-4 saat ancak yatak yüzü görebildi,
3 kez kalktı ama her kalkışında en az 1 saat kıvrandı,son kalkışında saat 4 civarıydı,
en son kucağımda uyuya kalmışız bir uyandım saat 6 ya gelmek üzere..
kış geldi gaz sorunu tekrar patlak verdi,
kendine yedirmeyi bırak ben yesem etkileniyor,
dün öğlen kurumda nohut çıkmıştı akşam da 5-6 tane lahana sarması yedim,
sonuç uykusuz bir gece:KK50:

saygı duruşuna durduk geldik..
herkes yas mı tutuyor kimsecikler yok bugün..

kızlar herşey bir yana benim içimde güzel mutluluklar var,
beril neyin ne işe yaradığını öğrendi maşaallah,
tarağı alıp saçına götürüyor saçını tarıyor güya,kumandayı tv ye doğru uzatıyor,
cep tlf nunu kulağına götürüp babbabbaba diyor,
hey gidi günler hey,önceden ne bulursa kemirmeye uğraşırdı..
cee yapmayı da öğrendi,iki gün önce akşam mutfakta örtümü aldı yüzünü kapatıyor bir süer sonra açıp cee diyor,

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese günaydın
arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum. geçtiğimiz hafta yiğitim rota olmuştu. Allah düşman başına vermesin. tahlil yaptırdık hepsi temiz çıkıyo çocuğun ateşi düşmüyo 39 civarı seyrediyordu hep. 3 saatte bir ateş düşürücü verdiğimiz halde. bişey yemiyodu sadece mama yiyebiliyodu onuda yiyince kusuyodu. İshali, zaten hiç sormayın. Çok zor bir haftaydı. Tam atlattık derken bu sabah göğsünde nasıl bir hırıltı var anlatamam öksürmeyede başladı. kafayı yıyecektim. Gerçi dru arayıp ona göre ilaç almayı düşünüyorum ama bu göğüs hırıltısınamı yoksa öksürük içinmiydi burda bişey önermişlerdi. sırtına bişeymi sürülüyodu tam hatırlamıyorum. Sanırım sivri önermişti (Yanlış hatırlıyor olabilirim) tekrar anlatabilirmisiniz detaylı bi şekilde Lütfen kafayı yiycem yoksa bu çocuk niye düzelmedi gitti anlamadım.

bu sabahın ilk günaydını benden olsun,dükkanı biz açalım :80:

yine erkenciyiz. 5te kalktık bu sabah da.1 aydır böyle.yaklaşık 10gündür gündüz uykusu da uyumuyo.nazar mı değdi ne oldu bi türlü anlayamıyorum.oooy ooy...

bu arada oferta profil fotosundaki siz misiniz?

günaydınn canım
profil fotosundaki kuzeyle babasının elleri .niye sordun merak ettim bak şimdi.

saygı duruşuna durduk geldik..
herkes yas mı tutuyor kimsecikler yok bugün..

kızlar herşey bir yana benim içimde güzel mutluluklar var,
beril neyin ne işe yaradığını öğrendi maşaallah,
tarağı alıp saçına götürüyor saçını tarıyor güya,kumandayı tv ye doğru uzatıyor,
cep tlf nunu kulağına götürüp babbabbaba diyor,
hey gidi günler hey,önceden ne bulursa kemirmeye uğraşırdı..
cee yapmayı da öğrendi,iki gün önce akşam mutfakta örtümü aldı yüzünü kapatıyor bir süer sonra açıp cee diyor,

günaydınnn
maşallah berile ne güzelde öğrenmiş herşeyi.daha dün gibi doğdukları zamanlar.valla zaman çabuk geçiyor dimi.bu arada sende berilde ayaklarınızı sıcak tutun kışın bende çok gazlanıyorum o yüzden ayağımda hep çorap onun üstündede yün patikle geziyorum sizde dikkat edin canım üşüyor olabilirsiniz

günaydın kızlar
nasılsınız
mehlika berile maşallh
zambkkız geçmiş olsun canım bir yazmıştı bnde hatrlar gbiyim ama yanlış bilgi vermiyımm sivri gelir şimdi yazar o yazmıştı

buğleme uyku tulumu aldım
2 gecedir giyiyor ama terliyor
normal pijama ile bile terliyordu gerçi şaşırmıyorum
su içinde kalıyordu bu gecede yatrken oturma odasında ayağımda salladım
oturma odasıda sıcaktı su gibi oldu
yatağına yatrdım
gece terli değildi sabhta burnu akıyordu
üşüttüm mü ne yaptım çocuğu
uyku tulumu giydiren anneler
giydirdikten sonra üzerine ne örtüyorsunuz
ben yorgan örttüm
yoksa ince bişeymi örtmem lazım

herkese günaydın
arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum. geçtiğimiz hafta yiğitim rota olmuştu. Allah düşman başına vermesin. tahlil yaptırdık hepsi temiz çıkıyo çocuğun ateşi düşmüyo 39 civarı seyrediyordu hep. 3 saatte bir ateş düşürücü verdiğimiz halde. bişey yemiyodu sadece mama yiyebiliyodu onuda yiyince kusuyodu. İshali, zaten hiç sormayın. Çok zor bir haftaydı. Tam atlattık derken bu sabah göğsünde nasıl bir hırıltı var anlatamam öksürmeyede başladı. kafayı yıyecektim. Gerçi dru arayıp ona göre ilaç almayı düşünüyorum ama bu göğüs hırıltısınamı yoksa öksürük içinmiydi burda bişey önermişlerdi. sırtına bişeymi sürülüyodu tam hatırlamıyorum. Sanırım sivri önermişti (Yanlış hatırlıyor olabilirim) tekrar anlatabilirmisiniz detaylı bi şekilde Lütfen kafayı yiycem yoksa bu çocuk niye düzelmedi gitti anlamadım.

geçmiş olsun cnm,hırıltısı öksürüktendir,beril de öyle,hırıltısı var,öksürünce geçiyor,
sivri söylemişti,balı ve karabiberi karıştırıp sırtına sürüyorsun,üzerine gazete örtüyorsun gazteyi iğneyde delik delik ediyorsun önce,akşam yapıyorsun gece öyle kalıyor,
balı emiyor karabiberleri temizliyorsun..
bir gece yapıyormuşsun,fazlası zararlıydı sanırım..
günaydınn canım
profil fotosundaki kuzeyle babasının elleri .niye sordun merak ettim bak şimdi.

günaydınnn
maşallah berile ne güzelde öğrenmiş herşeyi.daha dün gibi doğdukları zamanlar.valla zaman çabuk geçiyor dimi.bu arada sende berilde ayaklarınızı sıcak tutun kışın bende çok gazlanıyorum o yüzden ayağımda hep çorap onun üstündede yün patikle geziyorum sizde dikkat edin canım üşüyor olabilirsiniz
cnm profil fotonuz çok güzel,bu resmi ara ara çekin,kuzeyin ne kadar büyüdüğünü farkedersiniz..
evet cnm ben gazlanıyorum,emzirdiğim için kızımı da etkiliyor,
dün nohut ve lahana yemiştim,o da etkiledi,
çorapsız gezmem hiç,daha çok dikkat ediyorum artık,terliğimi giymeyi ihmal etmemeye çalışıyorum..
bu gaz sorunu emzirdiğim süerce devam edecek sanırım..
günaydın kızlar
nasılsınız
mehlika berile maşallh
zambkkız geçmiş olsun canım bir yazmıştı bnde hatrlar gbiyim ama yanlış bilgi vermiyımm sivri gelir şimdi yazar o yazmıştı
günaydın cnm,biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız,buğlem nasıl?

herkese günaydın kızlar..
mehlika gecmiş olsun canım...
zambakcım sizede cok gecmiş olsun...

sinemis ben giydirmiyorum cnm,daha havalar iyi,
hem uyku tulumu hem yorgan çok olur bence,ince bişey örtsen,
ben uyku tulumu giydirmediğim halde sadece battaniye örtüyoruz,
kombi de yanmıyor ve yine sıcaklıyoruz,gece odanın kapısını hafif açık bıraktım,
biz beril bebekken bir kere yuku tulumu giydirmiştik,üzerini de iyice örtmüştük,
yavrum nasıl isilik olmuştu..

buğleme uyku tulumu aldım
2 gecedir giyiyor ama terliyor
normal pijama ile bile terliyordu gerçi şaşırmıyorum
su içinde kalıyordu bu gecede yatrken oturma odasında ayağımda salladım
oturma odasıda sıcaktı su gibi oldu
yatağına yatrdım
gece terli değildi sabhta burnu akıyordu
üşüttüm mü ne yaptım çocuğu
uyku tulumu giydiren anneler
giydirdikten sonra üzerine ne örtüyorsunuz
ben yorgan örttüm
yoksa ince bişeymi örtmem lazım
yiğit sürekli üstünü açıyordu. bende aldım uyku tulumu ama üstüne hiç bişey örtmedim.
2 gece böyle yatırdım. 2. gece öksürüğüyle uyandım baktım çocuk su gibi vebuz olmuş sırtında çıçıtlı badisi, onları değiştirip kalın sweat giydirdim öyle yatırdım.
ve bir dahada giydirmedim uyku tulumunu. Çocuklara soğuktan çok terden zarar gelirmiş zaten.
geçmiş olsun cnm,hırıltısı öksürüktendir,beril de öyle,hırıltısı var,öksürünce geçiyor,
sivri söylemişti,balı ve karabiberi karıştırıp sırtına sürüyorsun,üzerine gazete örtüyorsun gazteyi iğneyde delik delik ediyorsun önce,akşam yapıyorsun gece öyle kalıyor,

bende öyle hatırlıyorum ama bunun ölçüsü varmı yani ne kadar bala ne kadar karabiber katıyorsun. bilemedim.

zambakcım ben söylemiştim evet...
öksürüyorsa bal ve karabiberi karıştırıyorsun sırtına sürüp üzerine delik delik ettiğin gazeteyi seriyorsun uyutuyorsun 2-3 saat bekletip siliyorsun sırtını balı tamamen emiyor sadece k.biberleri kalıyor onlarda rahatsız ediyor uyanıyor zaten....

ertesi gün öksürüğünün %80 düştüğünü göreceksin hırıltısıda.

eğer tamamen geçmesini istiyorsan (tabiside istersin normal olarak) ertesi gece aynı işlemi göğsüne döş kısmına yapıyorsun.

canım anlayacaksın gerçekten çok fayda ediyor..
yalnız sakın sakın hem döşüne hem sırtına ikisini bir arada yapma.
bi gece sırtına bi gece bağrına...

eğer bunlarda geçmesse günlük otu var oda süper iyi geliyar...

ben haftalarca peditus - benical kullandım fayda etmedi bunları yaptım anında geçti...

pişman oldum çocuğa ilaç kullandığıma

bu günlük otunu kkullandığımdan beri öksürmedi yavrum :nazar:

çok şükür...:nazar:

insanın evladı hasta olunca çok kötü içi gidiyor...

balı bi dene canım olmazsa günlük otunu denersin...

rabbim acil şifalar versin...

sinemis naptın sen kızım yahu...

bu havalarda uyku tulumu giydirilirmi

üstelik pijamayla bile terliyo diyosun ve üzerinede yorgan örtmüşsün...

kızamık geçireceksin çocuğa...:KK22: :KK22:

ben uyku tulumu almadım ev sıcak oluyor zaten uyku tulumuda almadığım gibi üzerinede ince ince 2 tane pazen örtüyorum o şekilde bile terliyo

bebekler uykuda çok trliyo

zaten bebeleride üşümek değil terletmek hasta ediyor

bence giydirme artıkın

mehlika ve zambak çook geçmiş olsun kızlar.

dünüş canım bende uyku tulumu giydirdim bir kere sucuk gibi terledi üstünü fzl örtmeme rahmen çokta açıyor üstünü ama büyük konuşmayayım şuanda uyku tulumu giydirmek istemiyorum zaten terleyen bir bebek ter daha tehlikeli diyorlar ya bakalım kışın neyapacağız.

zambakcım ben söylemiştim evet...
öksürüyorsa bal ve karabiberi karıştırıyorsun sırtına sürüp üzerine delik delik ettiğin gazeteyi seriyorsun uyutuyorsun 2-3 saat bekletip siliyorsun sırtını balı tamamen emiyor sadece k.biberleri kalıyor onlarda rahatsız ediyor uyanıyor zaten....

ertesi gün öksürüğünün %80 düştüğünü göreceksin hırıltısıda.

eğer tamamen geçmesini istiyorsan (tabiside istersin normal olarak) ertesi gece aynı işlemi göğsüne döş kısmına yapıyorsun.

canım anlayacaksın gerçekten çok fayda ediyor..
yalnız sakın sakın hem döşüne hem sırtına ikisini bir arada yapma.
bi gece sırtına bi gece bağrına...

eğer bunlarda geçmesse günlük otu var oda süper iyi geliyar...

ben haftalarca peditus - benical kullandım fayda etmedi bunları yaptım anında geçti...

pişman oldum çocuğa ilaç kullandığıma

bu günlük otunu kkullandığımdan beri öksürmedi yavrum :nazar:

çok şükür...:nazar:

insanın evladı hasta olunca çok kötü içi gidiyor...

balı bi dene canım olmazsa günlük otunu denersin...

rabbim acil şifalar versin...

sağolasın sivricim ilgin için,
şimdi o ballı karışımı yapmayı düşünüyorum ama ölçüsü varmı? ne kadar bala ne kadar karabiber bide gece yatıncamı yapıyoruz yoksa günlük herhangi bi saatte uyanıkkenmi bide eğer geçmezse o dediğin otları nasıl kullanıcam. Önümüz bayram evde net yok giremem.
eğer senin için sorun olmazsa ayrıntılı anlatabilirmisin lütfen arkadaşım

karabiber ve balı bugün ben de deniyeyim,
ölçülerini yazarsan sevinirim sivrii..

cnm profil fotonuz çok güzel,bu resmi ara ara çekin,kuzeyin ne kadar büyüdüğünü farkedersiniz..
evet cnm ben gazlanıyorum,emzirdiğim için kızımı da etkiliyor,
dün nohut ve lahana yemiştim,o da etkiledi,
çorapsız gezmem hiç,daha çok dikkat ediyorum artık,terliğimi giymeyi ihmal etmemeye çalışıyorum..
bu gaz sorunu emzirdiğim süerce devam edecek sanırım..

günaydın cnm,biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız,buğlem nasıl?
Buğlemde benim yüüzmden bugün hasta galiba
gelirken burnu akıyordu bende bişey örtmüyüm
yiğit sürekli üstünü açıyordu. bende aldım uyku tulumu ama üstüne hiç bişey örtmedim.
2 gece böyle yatırdım. 2. gece öksürüğüyle uyandım baktım çocuk su gibi vebuz olmuş sırtında çıçıtlı badisi, onları değiştirip kalın sweat giydirdim öyle yatırdım.
ve bir dahada giydirmedim uyku tulumunu. Çocuklara soğuktan çok terden zarar gelirmiş zaten.

bende öyle hatırlıyorum ama bunun ölçüsü varmı yani ne kadar bala ne kadar karabiber katıyorsun. bilemedim.
zambakkız bende niye örtüyorsam sanki kör cahil
oldum sabh düşünyorum çocuğu sanki kar yağdıda soğukta kalmış gb örttümdedim kendi kendime
bu gecede denerim yoksa daha giydirmem bnde

sinemis naptın sen kızım yahu...

bu havalarda uyku tulumu giydirilirmi

üstelik pijamayla bile terliyo diyosun ve üzerinede yorgan örtmüşsün...

kızamık geçireceksin çocuğa...:KK22: :KK22:

ben uyku tulumu almadım ev sıcak oluyor zaten uyku tulumuda almadığım gibi üzerinede ince ince 2 tane pazen örtüyorum o şekilde bile terliyo

bebekler uykuda çok trliyo

zaten bebeleride üşümek değil terletmek hasta ediyor

bence giydirme artıkın

aynen delimiym neyim
imdi kendime şaşrdım vallahi çocuğa havale geçirticekmişim
mehlika ve zambak çook geçmiş olsun kızlar.

dünüş canım bende uyku tulumu giydirdim bir kere sucuk gibi terledi üstünü fzl örtmeme rahmen çokta açıyor üstünü ama büyük konuşmayayım şuanda uyku tulumu giydirmek istemiyorum zaten terleyen bir bebek ter daha tehlikeli diyorlar ya bakalım kışın neyapacağız.

ayy şaşrdım ama bnde gece hiç yorgan durmuyor ki hep üstü açıktı
ne bilim bnde bu gece örtmem artık

X