2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimde kızım yürümeye başladı çoktandır duvarlara
tutunarak tüm evi geziyordu şimdi birkaç adım atmaya başladı
şimdilik 5-6 adım atıyoruz sadece ama haftaya dahada ilerletiriz heralde

amin aşkitom...

günaydın herkese...

rüzgar nida yerde otururken tutunmadan kalkabiliyormu?

kaan yürüyor ama biryere tutunmadan kalkamıyor daha

bende katılmak isterim cnm..bayramdan sonra ayarlarız o zaman..

fatma mehlika sağolun kızlar..benim dr da çok açık yeşil gibi bi renk olmadığı sürece problem yok dedi..şu an biizm çok çok koyu renkli

mehlika nasıl katılacağız canım?
mehlika bende katılmak isterim...
.. oraya gelemem ama ne verileckse hesaba gönderirim
kızlar çamaşırları kim alacaksa onun hesabına gönderelim,zaten alınacaklar belli
erkek kadın 100'er tane alt üst iç çamaşırı ve çorap,
toptancıdan uygun fiyata alınacakmış,
20-30 lira versek yeter heralde..
kızlar çamaşırları acezelere dağıtmaya ve ziyarete geleceklermiş,
ziyarete gelmek isteyen de gelebilir,hafta içi gelirseniz ben burdayım,
ben de katılırım size..
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/400930-2010-ocak-bebekleri-1yas-gunu-hediyelesmesi.html
HEDİYELEŞMEYE...
MEHLİKA O şekilde duyurma yasak sitede.ceza alırsın..para konusu toplama vs gibi şeyler yasak..
cnm bilmiyordum,
sen bir ön ayak olsana,toplam ne kadar tutuyor,ne kadar para vermemiz gerekiyor,
hangi hesaba yatıracaz,
ya da bir kişi ödeyip diğerleri ziyarete gelince mi verecekler,ziyarete gelemeyenler için bir hesap numarası şart..
kızlar benimde kızım yürümeye başladı çoktandır duvarlara
tutunarak tüm evi geziyordu şimdi birkaç adım atmaya başladı
şimdilik 5-6 adım atıyoruz sadece ama haftaya dahada ilerletiriz heralde
maşaallah kızına cnm,
ocak bebeleri hızlı çıktı,maşaallah:nazar::nazar:
beril de julinin rüyasında yürüyormuş acaba yürüyor sayılır mı:89::KK52:
herkes uyuyormu ya
hamileyken uykusu kaçan gelirdi
şimdi fırsat bulan 5 dk uyuyim diyo
ahhhh aahhh:105:
gunaydınnn.dukkanı ben acayım dedım...bereketlı bırgun olur ınsallah...
günaydın cnm,amiiiin:109:

herkese günaydın gece 2 de yattık 5 te kalktık
bebeee kuru fasulye yedirirsem olacağı buydu zaten:KK22:

tekrardan gunaydın.kızlar bebeklerın sacını kestınız mı hıc...bızımkının 6 aydan sonra babası goturdu kestı,eskı berberdır kendısı.ztn fazla sacı yok.sımdıde ortası daha gur kenarları daha az.sankı ozellıkle yapmıssın gıbı.halbukı sıfıra vurdu esım.ılk sacını saklıyorum...sız naptınız

tekrardan gunaydın.kızlar bebeklerın sacını kestınız mı hıc...bızımkının 6 aydan sonra babası goturdu kestı,eskı berberdır kendısı.ztn fazla sacı yok.sımdıde ortası daha gur kenarları daha az.sankı ozellıkle yapmıssın gıbı.halbukı sıfıra vurdu esım.ılk sacını saklıyorum...sız naptınız

su telden msj yazmaktan nefret edıyorum.ztn 10kerede anca gıdıyor gıdıncede 2kez gıdıyor

aaa julicim canım aklında bulunsun bu bakliyat yemeğini pişirirken artık içine 2-3 diş sarımsak ekliyorum içindeki gazı oluyor.bunuda k.validem söylemişti kereme rahatlıkla veriyorum hiçte gaz yapmıyor.

canım biz ikinci kes kestireceğiz saçını bayram için hiç saklamadım bile.

ceyce bende içine seker atmıstım alsın dye.aslında cokta yemedi 1 yemek kasığı yedi..ama neden böyle oldu anlamadım hala ayakta ağlamıyo ama oyun istiyo

fasulye vermek için daha erken demekki,
bende dün akşam pırasanın suyundan yedirmiştim,yarım kase kadar..
gece yatakta fır döndü,yatağın tavaf etmediği yeri kalmadı,
2 saat uyanık kaldı kustu da rahatladı biraz,
daha önce yine bir kez pırasa vermiştim,o zaman da gece kusmuştu,
karnıbahar verdiğim zaman da gece çok gazlanmıştı..
sanırım benim pırasa ve benzeri kış sebzelerini henüz yedirmemem gerekiyor,
aaa julicim canım aklında bulunsun bu bakliyat yemeğini pişirirken artık içine 2-3 diş sarımsak ekliyorum içindeki gazı oluyor.bunuda k.validem söylemişti kereme rahatlıkla veriyorum hiçte gaz yapmıyor.
cnm ben dün pırasaya sarımsak katmıştım ama,
beril gece gazdan fır döndü,
bir türlü geğiremedi en son kustu rahatladı,
bebek gazlıysa hiçbirşey kar etmiyor,
kerem gazlı bir bebek değil demekki,
bir arkadaşın oğlu 6 ayı yeni doldurdu,kurumda ne çorbası çıkarsa yediriyor ,mercimek vs,
hiç gaz yapmıyormuş,onun bebeği 3,5 aylıkken yeni kreşe başladığında annesi emzirdikten sonra hiç gazını çıkarmıyordu,beril koca dana olmuştu hala gazını ben çıkarıyordum ve hala da geceleri emzirdikten sonra gazını çıkartmak için uğraşıyorum:KK59:

julicim demekki melisa hanım daha bakliyatı hazmedemiyor

mehlikacım inanki gazın en delisini çekenlerden biriyiz bizde oo uykusuz gecelerimi ooo gazdan atılan çığlıkları hiiç unutamam ben kereme bu tür şeyleri akşam değil gündüz veriyorum pırasayıda baklıyatı karnıbaharıda hep gündüz verdik ilk başlarda midesi hazmetmeye başlayınca akşam yemeklerinde veriyorum artık.bence birde öyle deneyin gün içinde devamlı hareket ettiklerinden gazı çok rahat çıkartıyorlar.

X