2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

juli yaa benim oğlan biberon almıyo,bardağada alışamadı nasıl içirecem ben sütü

günaydın kızlar....

CANTANELERİM döküntüleri allerji imiş zaditen damla verdik dün akşam geçti hepsi
öksürüğede büyük ihtimal allerji dedi önümüzdeki kontrolde bu konu üzerinde duracağız sanırım çok teşekkürler....

mehlika akşam sizinle yemek yemiyormu beril?
ben bizimle oturtuyorum yediklerimizden uygun bişey varsa ona da veriyorum yoksa genelde balık ya da et pişiriyorum ona.... bizimki oldum olası muhallebi yemedi zaten bir sürü değişik değişik kutu çöpe gitti...
cnm yedirmeye çalışıyorum ama ya hiç yemiyor ya da çok az yiyor tadımlık yani,
doyumluk yemiyor,dün bezelye yapmıştım,tavuklu,
tavuğundan patatesinden havucundan ezdim bulgur pilavı vardı ondanda karıştırıp yoğurtla yedirdim biraz yedi,sonra istemedi oyunla falan 2-3 kaşık daha yedirmeye çalıştım sonra bir kustu yedikleri ve daha önce emdiği hepsi çıktı:KK59:
üst baş battı hemen banyoya soktuk,
balığı da pek yemiyor,bir kere adam akıllı yemişti o da bir çupranın çeyreğinden daha azdı:97:

oo sponsarda hazır :KK1: ne kaa akıllsın :KK9:

aman kendi arabamı kendim alırım onamı minnet etcem...ama ben anca el arabası alırım :90:

süpermiş içi full mü

canım sanırım baz modelmiş öyle süper özellikler yok yani ama olsun ben onada razıyım yeterki gelsin rahat rahat gezeyim eşime gel beni götür zorunda kalmayayım

kaynanam geliyor
bi yönden iyi dışarı başbaşa çıkarız bi yemeğe gecede takılabilirz
geçen yıl çok güzel bi masa hazırlamıştı eşim bu yıl bakalım ne olacak
etelfon istıyorum inş düşünr alır
eski telim yeniyi kırdım
senin çokmuş
canım biz 9 yıl bekledik askerden döndü hemen düğün yaptık haftasına
yazı beklesek belki şuan evli olmayablrdik sorunlar vardı bizde evlendik
hatta tokatta oldu düğünüm kar yağmıştı
ben de kış geliniyim aslında nikahım haziranda kıyılmıştı ama düğünüm 10 şubatta oldu,
Adanada yaptık hava çok güzeldi,güneşliydi adana da sıcak memleket zati..
haziranda nikahımın kıyıldığı gün ise istanbuldaydık hava güneşliydi ama yağmur çiseledi..
cnm asker dönüşü evlenmekle iyi etmişsiniz her düğün arefesinde oluyor böyle tatsızlıklar..

mehlika şimdi yatıp ne yapıcam gece 3 uyudum 9 da uyandım yeter,5 de uyanmıştı ayris eşim mamasını yapmış vermişti kalkmadım bende :KK52:
ben zaten kahve çok içerim olmazsa olmazımkahve.çantam da bile 3'ü bir arada taşırım:)
ben uykuya hasret olduğum için herkesi öyle saniim:97:

kızlar bende bugünlerde çok mutluyum kocam bana araba almış dün gittik vekalet falan verdik plaka ruhsat işlemleri için p.tesi falan gelecekmiş galiba ay nasıl mutluyum anlatamam nekadar uzun zamandır istiyordum inş.bi aksilik çıkmaz gelir arabam
cnm hayırlı olsun araban güle güle güzel günlerde kullan kazasız belasız inş..

bzm yıldönümümüzde 20 aralık....ecenin doğum günüde 24 aralık....
ikisi bir arada desene,
bizde de kızım 12 ocak ben 22 ocak,kızım 10 gün daha bekleseydi beraber kutlayacaktım,
gerçi daha nereye kadar beklicekti,fazla bile kaldı içerde:86:

mehlika bende balığı zor yediriyodum artık balık köfte yapıp yediriyorum
onu yiyo
geçen ton balığından yaptım 1 tanesini tam yadi 2. tam bitiremedi ama az kalmış
öyle çokta küçük değildi köfteler
istersen dene bi belki yer tombalak kuzu

esra ne kadar'a almış sorması ayıp..
ya kızlar ben 15milyar biriktirmiştim üzerine eşim 10 milyar koy istediğm arabayı alayım dedim pek yanaşmadı şimdi ben giidp 15milyarımla kafama göre bir araba alsam neolur?kavga çıkarmı?çok sinirliyim ona.

ayyy bu araba mevzusunu açmayın bu konuda bende eşimle hep kavgadayız bak akşama bende tekrar bu kon uyu açıp kavga edebilirim.

ecrin sen alabilirsin canım bak renoda kampanya var symbol modelinde 23500 sıfırı 15 ver gerisini kredi çek hemde fazisiz kredi çok uygun benım komşum aldı bende eşime banada alalım dedim kıyamet koptu tek maaşla biz iki arabaya nasıl binecekmişiz alınca bitiyormuyumuş asıl o zaman masrafı başlıyormuş benzin kaç para olmuş vergisi algısı bazım parası boşuna masraf kapısıymış. hep lafları bu o yüzden ben araba konusunda pek umutlu değilim..

slm kızlar nasılsınız?
oferta çook geçmiş olsun üzülme cnm sakin ol bak çaresi olan bi hastalıkmış
ii yönden bak cnm
Allah şifa versin
ecrin bence al bizde bi sorun olmazdı ama sizde bilemicem
hem kavga olursa atlar arabana gider tur atar gelirsin kız :KK66:
juli cnm bende süte başlıcam yakında sen nasıl başladın süte cnm sulandırarakmı?

selam canım hoşgeldinnn

rapunzel canım atlamışım kusura bakma gçmiş olsun urasa şimdi nasıl iyi mi gittiniz mi dr
sağol esracım dün dr.la telefonda konuştum damla önerdi akşam verdim sabaha bişeyi kalmamıştı ama görmeniz lazım ellerinin üzeri komple kıpkırmızı idi yüzü keza öyleydi kocaman kabarık kırmızılıklar...

rapunzel geçmiş olsun cnmm

sağol canımmm

juli yaa benim oğlan biberon almıyo,bardağada alışamadı nasıl içirecem ben sütü
bir yerde gözüme ilişmişti bu aydan sonra biberon değil bardakla verin yazıyordu hoş biz hala biberonu kullanıyoruz bardakla pek işime gelmiyor arada döktüğü için üzerine:)) bence bardağa alıştırmaya çalış biraz uğraşacaksın

mehllika bizde çook uykusuzm uykuya hasretim
diorumki emen bebekler çookk fala uyanıyo heralde
önceden böle değildi ama

sağol fatmacım içelim beraber:)kahve miğrenimi azdırıyor ilk kez duydum..
akşam tülleri yıkadım gece makinayı boşalttım seccadenin üstüne bıraktımki eşim sabah namazında görsün taksın diye herif tülü kenara itmiş görmemezlikten gelmiş şimdi gelde çıldırmada alsana bir kavga daha niye takmadın diye..

cnm hayırlı olsun araban güle güle güzel günlerde kullan kazasız belasız inş..

ikisi bir arada desene,
bizde de kızım 12 ocak ben 22 ocak,kızım 10 gün daha bekleseydi beraber kutlayacaktım,
gerçi daha nereye kadar beklicekti,fazla bile kaldı içerde:86:

sağol canım daha gelmedi inş.önümzdeki hafta gelecekmiş
bu arada demirde 13 ocak 1 gün varmış aralarında qkaç haftalık doğdu beril

esra sana film cam birde çelik jant oldumuuu demierlen hava ata ata gezersiniz :KK9:

cssa hiç mi almıyor..senimi emiyor..bi kaç cesit biberon ucu al benimkide aventten baska almıyor

rapunzelimm uğraşmak önemli değilde bardaktan verince genzine kaçıo öksürüyo nefessiz kalıo bilmem napcam :KK67:

fatma ben micradan başka araba istemiyorummm.ille de micra olcak siyah olcak krem deri koltukları olcak otomatik vites olcak offffffffffffff...toplaşıp sırayla birbirmize aabamı alsak ne:KK62:

mehlika bende balığı zor yediriyodum artık balık köfte yapıp yediriyorum
onu yiyo
geçen ton balığından yaptım 1 tanesini tam yadi 2. tam bitiremedi ama az kalmış
öyle çokta küçük değildi köfteler
istersen dene bi belki yer tombalak kuzu
cnm nasıl yapıyorsun bir tarif etsene,ben de deneyeyim..

esra sana film cam birde çelik jant oldumuuu demierlen hava ata ata gezersiniz :KK9:

cssa hiç mi almıyor..senimi emiyor..bi kaç cesit biberon ucu al benimkide aventten baska almıyor

ayıp ettin juli cam filmelri ve çelik jantlarda kardeşimden herbişeye sponsor buldumda daha araba yok ortada:KK36::KK36::KK36:

X