- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
hadi bakalım az kalmış,:123: evlilik yıldönümümüze 20 gün kaldı
kaçıncı evlilik yıldönümünüz olacak,
eşin güzel bir sürpriz hazırlar inş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım az kalmış,:123: evlilik yıldönümümüze 20 gün kaldı
cnm yedirmeye çalışıyorum ama ya hiç yemiyor ya da çok az yiyor tadımlık yani,günaydın kızlar....
CANTANELERİM döküntüleri allerji imiş zaditen damla verdik dün akşam geçti hepsi
öksürüğede büyük ihtimal allerji dedi önümüzdeki kontrolde bu konu üzerinde duracağız sanırım çok teşekkürler....
mehlika akşam sizinle yemek yemiyormu beril?
ben bizimle oturtuyorum yediklerimizden uygun bişey varsa ona da veriyorum yoksa genelde balık ya da et pişiriyorum ona.... bizimki oldum olası muhallebi yemedi zaten bir sürü değişik değişik kutu çöpe gitti...
oo sponsarda hazır ne kaa akıllsın
aman kendi arabamı kendim alırım onamı minnet etcem...ama ben anca el arabası alırım :90:
süpermiş içi full mü
ben de kış geliniyim aslında nikahım haziranda kıyılmıştı ama düğünüm 10 şubatta oldu,kaynanam geliyor
bi yönden iyi dışarı başbaşa çıkarız bi yemeğe gecede takılabilirz
geçen yıl çok güzel bi masa hazırlamıştı eşim bu yıl bakalım ne olacak
etelfon istıyorum inş düşünr alır
eski telim yeniyi kırdım
senin çokmuş
canım biz 9 yıl bekledik askerden döndü hemen düğün yaptık haftasına
yazı beklesek belki şuan evli olmayablrdik sorunlar vardı bizde evlendik
hatta tokatta oldu düğünüm kar yağmıştı
ben uykuya hasret olduğum için herkesi öyle saniim:97:mehlika şimdi yatıp ne yapıcam gece 3 uyudum 9 da uyandım yeter,5 de uyanmıştı ayris eşim mamasını yapmış vermişti kalkmadım bende
ben zaten kahve çok içerim olmazsa olmazımkahve.çantam da bile 3'ü bir arada taşırım:)
cnm hayırlı olsun araban güle güle güzel günlerde kullan kazasız belasız inş..kızlar bende bugünlerde çok mutluyum kocam bana araba almış dün gittik vekalet falan verdik plaka ruhsat işlemleri için p.tesi falan gelecekmiş galiba ay nasıl mutluyum anlatamam nekadar uzun zamandır istiyordum inş.bi aksilik çıkmaz gelir arabam
ikisi bir arada desene,bzm yıldönümümüzde 20 aralık....ecenin doğum günüde 24 aralık....
esra ne kadar'a almış sorması ayıp..
ya kızlar ben 15milyar biriktirmiştim üzerine eşim 10 milyar koy istediğm arabayı alayım dedim pek yanaşmadı şimdi ben giidp 15milyarımla kafama göre bir araba alsam neolur?kavga çıkarmı?çok sinirliyim ona.
slm kızlar nasılsınız?
oferta çook geçmiş olsun üzülme cnm sakin ol bak çaresi olan bi hastalıkmış
ii yönden bak cnm
Allah şifa versin
ecrin bence al bizde bi sorun olmazdı ama sizde bilemicem
hem kavga olursa atlar arabana gider tur atar gelirsin kız
juli cnm bende süte başlıcam yakında sen nasıl başladın süte cnm sulandırarakmı?
sağol esracım dün dr.la telefonda konuştum damla önerdi akşam verdim sabaha bişeyi kalmamıştı ama görmeniz lazım ellerinin üzeri komple kıpkırmızı idi yüzü keza öyleydi kocaman kabarık kırmızılıklar...rapunzel canım atlamışım kusura bakma gçmiş olsun urasa şimdi nasıl iyi mi gittiniz mi dr
rapunzel geçmiş olsun cnmm
bir yerde gözüme ilişmişti bu aydan sonra biberon değil bardakla verin yazıyordu hoş biz hala biberonu kullanıyoruz bardakla pek işime gelmiyor arada döktüğü için üzerine:)) bence bardağa alıştırmaya çalış biraz uğraşacaksınjuli yaa benim oğlan biberon almıyo,bardağada alışamadı nasıl içirecem ben sütü
cnm hayırlı olsun araban güle güle güzel günlerde kullan kazasız belasız inş..
ikisi bir arada desene,
bizde de kızım 12 ocak ben 22 ocak,kızım 10 gün daha bekleseydi beraber kutlayacaktım,
gerçi daha nereye kadar beklicekti,fazla bile kaldı içerde:86:
cnm nasıl yapıyorsun bir tarif etsene,ben de deneyeyim..mehlika bende balığı zor yediriyodum artık balık köfte yapıp yediriyorum
onu yiyo
geçen ton balığından yaptım 1 tanesini tam yadi 2. tam bitiremedi ama az kalmış
öyle çokta küçük değildi köfteler
istersen dene bi belki yer tombalak kuzu
esra sana film cam birde çelik jant oldumuuu demierlen hava ata ata gezersiniz
cssa hiç mi almıyor..senimi emiyor..bi kaç cesit biberon ucu al benimkide aventten baska almıyor