2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bugünlerde çok mutluyum kocam bana araba almış dün gittik vekalet falan verdik plaka ruhsat işlemleri için p.tesi falan gelecekmiş galiba ay nasıl mutluyum anlatamam nekadar uzun zamandır istiyordum inş.bi aksilik çıkmaz gelir arabam

ayça sizinde az kalmış sen ne yapacaksın belkim fikir çalarım:)
sizde ikisini birarada kutlarsınız..

esra hayırlı olsun canım kazasız belasız kullan inş..ne marka aldın?
ahh ahh benim koca niye öyle bir süpriz yapmıyorki:)

kızlar bende bugünlerde çok mutluyum kocam bana araba almış dün gittik vekalet falan verdik plaka ruhsat işlemleri için p.tesi falan gelecekmiş galiba ay nasıl mutluyum anlatamam nekadar uzun zamandır istiyordum inş.bi aksilik çıkmaz gelir arabam

Oooooooooo süper süpriz
güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah...

ayçacım pastorize süt veriyorum...günlüklerin bi espirisi yok onlarda pastorize sadece şişede....

sinemis nice beraber senelere canım...

ayça sizinde az kalmış sen ne yapacaksın belkim fikir çalarım:)
sizde ikisini birarada kutlarsınız..

inan cnm daha hiç fikir yokki şuan....ama ben ecenin doğum gününü ayrı yıldönümümüzü ayrı istiyorum....zaten sırf bu yüzden 24 doğurdum eceyi...yoksa doktorum 20sinde alaaktı eceyi...
sende fikir çoktur sen söyle bakim bana...ben senin fikrini çalayım...

esraa kazasız belasız iyi günlerde kullan canım...

ay ne kaa güzel yaa bak herife gene sinir oldun akşama gene kavga cıkarticiimmm:KK67:

esra hayırlı olsun canım kazasız belasız kullan inş..ne marka aldın?
ahh ahh benim koca niye öyle bir süpriz yapmıyorki:)

canım çok sağol bi gelseydi çok sabırsızlanıyorum çok uzun zamandır istiyordum aslında 2.el bakıyormuş sonra bu denk gelmiş 2.el fiyatına 0 almış canım kocam
renault clio symbol

esraa kazasız belasız iyi günlerde kullan canım...

ay ne kaa güzel yaa bak herife gene sinir oldun akşama gene kavga cıkarticiimmm:KK67:

sağol canım kavga etme kız benim yüzümden üzülürüm valla
adam ne yapsın her gittğim yere götürüp getirmekten bıktı al arabanı benim işim gücüm var nereye istiyorsan git diyo
benzin sponsoruda buldum "ANNEM" :KK9:

juli senle ben çok bekleriz:)dün akşam bir posta ettim ben kavga bu akşama enerjim yok yeter bu kadar:)

esra ne kadar'a almış sorması ayıp..
ya kızlar ben 15milyar biriktirmiştim üzerine eşim 10 milyar koy istediğm arabayı alayım dedim pek yanaşmadı şimdi ben giidp 15milyarımla kafama göre bir araba alsam neolur?kavga çıkarmı?çok sinirliyim ona.

esra ne kadar'a almış sorması ayıp..
ya kızlar ben 15milyar biriktirmiştim üzerine eşim 10 milyar koy istediğm arabayı alayım dedim pek yanaşmadı şimdi ben giidp 15milyarımla kafama göre bir araba alsam neolur?kavga çıkarmı?çok sinirliyim ona.

canım valla bu süper fiyata gelmiş 19.000 tl ye almış arkd.biri filo alıyormuş renaulttan 450 araçlık tabi fiyat düşmüş filo olunca onların içinden birini vereceklermiş bize asıl fiyatı 24.00 falan
bana hep bi aksilik çıkacak gibi geliyor dua ediyorum inş.gelir

slm kızlar nasılsınız?
oferta çook geçmiş olsun üzülme cnm sakin ol bak çaresi olan bi hastalıkmış
ii yönden bak cnm
Allah şifa versin
ecrin bence al bizde bi sorun olmazdı ama sizde bilemicem
hem kavga olursa atlar arabana gider tur atar gelirsin kız :KK66:
juli cnm bende süte başlıcam yakında sen nasıl başladın süte cnm sulandırarakmı?

rapunzel canım atlamışım kusura bakma gçmiş olsun urasa şimdi nasıl iyi mi gittiniz mi dr

sağol canım kavga etme kız benim yüzümden üzülürüm valla
adam ne yapsın her gittğim yere götürüp getirmekten bıktı al arabanı benim işim gücüm var nereye istiyorsan git diyo
benzin sponsoruda buldum "ANNEM" :KK9:
oo sponsarda hazır :KK1: ne kaa akıllsın :KK9:
juli senle ben çok bekleriz:)dün akşam bir posta ettim ben kavga bu akşama enerjim yok yeter bu kadar:)
aman kendi arabamı kendim alırım onamı minnet etcem...ama ben anca el arabası alırım :90:
canım valla bu süper fiyata gelmiş 19.000 tl ye almış arkd.biri filo alıyormuş renaulttan 450 araçlık tabi fiyat düşmüş filo olunca onların içinden birini vereceklermiş bize asıl fiyatı 24.00 falan
bana hep bi aksilik çıkacak gibi geliyor dua ediyorum inş.gelir

süpermiş içi full mü

esracım hayırlı olsun güle güle kullan
aksilik olmaz gelir cnm merak etme
bi tur gezdirirsin artık bizi :76:

cssa bi hafta sulandırdım 90 cc süt se 20 cc su koyuyordum ....
ilk zamanlar nesguik ile alıstırdım

kız ecrin sen bana para harcatıyon ya bak şimdi ne güzel yatıyordum şimdi kalk bime git para harca akşama kocişle papaz...

X