2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mehlikacım benim oğlum o kadar çok yemezdi ama çok çabuk kilo alırdı.şimdi bile aynı 12 yaşında..biraz da metabolizmanın hızlı veya yavaş çalışmasıyla alakalı.hani yediği yarıyo derler ya..işte öyle..kızım ise ne az ne de çok yiyor ama metabolizması hızlı çalışıyo herhalde yediğini eritiyo hiç kilosu yok bu yüzden.acaba senin kızın da mı öyle?muhallebi ve bebe bisküvisi bebeklerde kilo yapıyo gerçekten ..kesmen iyi olmuş..
sanırım bizde de öyle,su içse yarıyor yavrumakafamçokkarıştı
bu ay da fazla kilo alırsa test yaptırmayı düşünüyoruz,bakalım neyden kaynaklı çok kilo alması,
ama ben tombalağımı böyle seviyorum yaa,hele emeklerken o kaa tatlı oluyorki tosbaamŞeniz
offff boğazım acıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun cnm..
tek tesellim büyüyünce bizi anlamaları
anlarlar cnm merak etme..a.s
arkadaşlar bende geldimmmmm....kabul ederseniz....bebiklerinizi öptüm....nasıllar bebikler???:emir_bebek: :nazar: a.s.
hoşgeldin cnm,hamilesin galiba,Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağına alırsın inş.:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar..
hava çok kötü bugün,acayip rüzgar var,bugün 15 dk erken geldim ama kreşe uğramadan yerime geçtim,
sonra pişman oldum ,içime battı keşke kreşe uğrayıp kızımla vakit geçirseydim dedim,
daha md yardımcısı da gelmedi,yerime geç gelsem de anlamazdı...

bu arada dün kardeşimi Ankaraya yolcu ettim,Ankarada keskin nişancılık eğitimindeydi,
eğitimi bitti tayini karsa çıktı,
bayram da Adanada'ya gidip Ankaraya dönüş için bilet bulamayınca babamın arabasıyla gitmiş,
araba İstanbula geleceği zaman arıza yapmış,arabayı Ankara da tamirde bırakıp istanbula otobüsle gelmişti,
şimdi Ankaradan arabayı alıp Adanaya geçecek,
kardeşim İstanbulda görev yaparken bile çok seyrek görebiliyordum şimdi kimbilir ne zaman görecem,
Adanaya gittiğimde o olacak mı,o gittiğinde ben gidebilecem mi:gitme:
kardeşimin İstanbul görevi bittii,bir İstanbul macerası da böyle sona ermiş oldu:gitme:

bugün yarımgün çalışacağız...

niye geldikki zaten işe!!!!

kızlar nasılsınız bebeler nasıl

mehlika bişey sorcam san beril gündekaç kez kaka yapıyor

kızlar nasılsınız bebeler nasıl

mehlika bişey sorcam san beril gündekaç kez kaka yapıyor
merhaba cnm biz iyiyiz çok şükür,sen nasılsın,kocişinle barıştınızmı,??
beril günde 1 veya 2 kez kaka yapıyor cnm..

yav bugün yarım günmüş,benim 1,5 saat süt iznim de var,niye geldimki ben,md yardımcısı da gelmedi zaten,hiç gerek yokmuş gelmeme,
yaprak dökümünü izledim bende,çok duygusal ya,ağladımsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba cnm biz iyiyiz çok şükür,sen nasılsın,kocişinle barıştınızmı,??
beril günde 1 veya 2 kez kaka yapıyor cnm..

yav bugün yarım günmüş,benim 1,5 saat süt iznim de var,niye geldimki ben,md yardımcısı da gelmedi zaten,hiç gerek yokmuş gelmeme,
yaprak dökümünü izledim bende,çok duygusal ya,ağladımsenağlama

barıştık sayılır canım...

kaanda 1 veya 2 kez yapıyor ama beril gibi kilo almıyor kırkında 12-15 arası yapıyordu

günaydın kızlar..bugun yarım günmüş eşim gelir gezeriz diyordum hava çok kötü offfffffffffffffffffffffff..

günaydın kızlar..bugun yarım günmüş eşim gelir gezeriz diyordum hava çok kötü offfffffffffffffffffffffff..

bende çıkıcam birazdan Uras gece hiç uyumadı hep ağladı neydi sıkıntısı çözemedim
öyle olmasa biraz kendimi hava soğuk moğuk farketmez dışarılara atacaktım sabah en son 7,30 da uyanmıştı şimdi aradım hiç uyumamış daha ve ağlıyordu ev yolu göründü bana....

kızlar nasılsınız
ne var ne yok bnde yarın karşıya geçecekitm ama bu havada hiçbi yer gidilmez sanmıyorum

merhaba bocuk nasılsın canım?
hanzedem ben hiç örgü sevmem örmemde ama anneme bi gösteryım güzelmiş

X