slm kızlar
slm rylı
ecrin herzaman beklerim çık gel canım heran kapım açık.kızlar birşey soracagım mercimek çorbası vermeye başladınızmı bebişlere? ben yeşil mercimek vereyim diyorum hani protein açısından ama korkuyorum gaz yaparsa diye ne dersiniz vermelimiyim?
slm kızlar
slm rylı
ecrin herzaman beklerim çık gel canım heran kapım açık.kızlar birşey soracagım mercimek çorbası vermeye başladınızmı bebişlere? ben yeşil mercimek vereyim diyorum hani protein açısından ama korkuyorum gaz yaparsa diye ne dersiniz vermelimiyim?
slm kızlar
slm rylı
sinemis çok geçmişe bakamadım ama bence öğretmenle alakalı bizim sınıftada 3 sene kreşe giden bi öğrenci var faccete yazdım öğretmenin toplantıda dediği kreşe giden çocuklar daha sonra anasınıfına gittiklerindede uyumsuzluk gösterebiliyolarmış ordaki rahatlığı serbestliği arıyolarmış sizinkide sanırım ölee yapıyo aynı dediğin gibi öğrenci bizim sınıftada var anca anca daha çocuk oturmaya başladı babası doktor annesi öğretmen düşün yanii öğretmen artık başka sınıfa verin ben başediyorum bile demiş yanii öğretmen otur deyince oturup çatur çutur elma yiyomuş yusuf herkez yazı yazıyo diyince tamam yazıcam diyomuş kitabı kaldırıp kafasını saklıyomuş güya öğretmen onu gösmüyoo:)) ama şimdi okumaya başladı o çocuk ama öğretmen ilk 1 ay çok zrolandı sizinkide bence geç başlıcak hızlı gidicek
ay dur acukta benim oğlumu yazıyım bugün oğlum okumada sınıfta birinci olmuş okadarda olsun yanii hem hastayım hem hasta koca bakıyom hem azman çağana o arada onuda hiç ihmal etmemeye çalışıyom gürhanında bi huyu var ders yaparken ben başında durmazsam çirkin yazıyo hemen okumada problem yok önde bile gidiyozx maşallah inşallah böyle gider öğretmen memnun şimdilik
evet koca bir gün sadece yoğurt yediği günler oldu,ama anne sütü de aldı tabi..koca gün sadece yoğurt mu yedi bebeğin ya...zayıflatacam diye hasta etme bir de bebeği...öyle yerkene birden bu kadar az yemesi iyi değil...bence öğün sayısını değil verdiğin miktarları azatsan daha iyi olur...
ahh bacım işte oda 2,5 yıl kreşe gitti annesi ev hanımı (ablam yani)sinemis çok geçmişe bakamadım ama bence öğretmenle alakalı bizim sınıftada 3 sene kreşe giden bi öğrenci var faccete yazdım öğretmenin toplantıda dediği kreşe giden çocuklar daha sonra anasınıfına gittiklerindede uyumsuzluk gösterebiliyolarmış ordaki rahatlığı serbestliği arıyolarmış sizinkide sanırım ölee yapıyo aynı dediğin gibi öğrenci bizim sınıftada var anca anca daha çocuk oturmaya başladı babası doktor annesi öğretmen düşün yanii öğretmen artık başka sınıfa verin ben başediyorum bile demiş yanii öğretmen otur deyince oturup çatur çutur elma yiyomuş yusuf herkez yazı yazıyo diyince tamam yazıcam diyomuş kitabı kaldırıp kafasını saklıyomuş güya öğretmen onu gösmüyoo:)) ama şimdi okumaya başladı o çocuk ama öğretmen ilk 1 ay çok zrolandı sizinkide bence geç başlıcak hızlı gidicek
ay dur acukta benim oğlumu yazıyım bugün oğlum okumada sınıfta birinci olmuş okadarda olsun yanii hem hastayım hem hasta koca bakıyom hem azman çağana o arada onuda hiç ihmal etmemeye çalışıyom gürhanında bi huyu var ders yaparken ben başında durmazsam çirkin yazıyo hemen okumada problem yok önde bile gidiyozx maşallah inşallah böyle gider öğretmen memnun şimdilik
yok cnm,yaptırmadım,mehlika tahlillerini yaptırdınmı berilin
araştırma için
günaydın kızlar
nasılsınız
dün eve gittiğimde buğlem uyuyordu gün boyu morali bozukmuş
ben işe gelrken kaşlar çatık tı annem gün boyu öyleydi diyor bişey mi oldu
şaşırdım ne olcak bişey yok ki dedim
ne biliym kızdınız mı
yanında felan tarıştınızmı diyor
büyümüşte morali bozuk diye annanesi fırça kaydı bana
yok anne dedim öyle bişey hastadır dedim
anam bu kız şimdiden surat yapmaya başladı
uyandı parka felan götrdüm akşamda hep oyun oynattım
biraz düzeldi
maşallh dün 10da yattı ben gelrken hala uyuyordu gece uyandı su içirdim geri uyudu aylardır ilk kez uyudu
bnde uykumu aldım