2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol ecrincim rehber öğretmen ile görüşüldü
zamnla aşılacak bi sorun dedi
çok zeki olduğunu kendisine bile laf yetiştrdiğini özgür ve çıldın bır kız demiş ablama :roflol:
ablamda şaşkın hiç beklenmedik şeyler yapmaya başladı ters tepti okul
ama biraz bekleyip daha sonra dr felan götrsün bence
erken daha başlayalıda az oldu biraz sabır gerekiyor
ahh biz ne dertteyiz çocuğu büyük olanlar ne dertte

slm kızlar
slm rylı

ecrin herzaman beklerim çık gel canım heran kapım açık.kızlar birşey soracagım mercimek çorbası vermeye başladınızmı bebişlere? ben yeşil mercimek vereyim diyorum hani protein açısından ama korkuyorum gaz yaparsa diye ne dersiniz vermelimiyim?

fatma zehra ben bir yerde okumuştum bir yaşından önce yeşilmercimek vermeyin yazıyordu...

ben veriyorum cnm içine biraz kimyon atıyorum gaznı alması için

sinemis çok geçmişe bakamadım ama bence öğretmenle alakalı bizim sınıftada 3 sene kreşe giden bi öğrenci var faccete yazdım öğretmenin toplantıda dediği kreşe giden çocuklar daha sonra anasınıfına gittiklerindede uyumsuzluk gösterebiliyolarmış ordaki rahatlığı serbestliği arıyolarmış sizinkide sanırım ölee yapıyo aynı dediğin gibi öğrenci bizim sınıftada var anca anca daha çocuk oturmaya başladı babası doktor annesi öğretmen düşün yanii öğretmen artık başka sınıfa verin ben başediyorum bile demiş yanii öğretmen otur deyince oturup çatur çutur elma yiyomuş yusuf herkez yazı yazıyo diyince tamam yazıcam diyomuş kitabı kaldırıp kafasını saklıyomuş güya öğretmen onu gösmüyoo:)) ama şimdi okumaya başladı o çocuk ama öğretmen ilk 1 ay çok zrolandı sizinkide bence geç başlıcak hızlı gidicek

ay dur acukta benim oğlumu yazıyım bugün oğlum okumada sınıfta birinci olmuş okadarda olsun yanii hem hastayım hem hasta koca bakıyom hem azman çağana o arada onuda hiç ihmal etmemeye çalışıyom gürhanında bi huyu var ders yaparken ben başında durmazsam çirkin yazıyo hemen okumada problem yok önde bile gidiyozx maşallah inşallah böyle gider öğretmen memnun şimdilik

ben yeşil mercimek hiç yapmadım ama kırmızı mercimek yapıyorum haftada bir kere
gaz yapıyo yapmasına ama napıyım ona bakarsan herşey gaz yapıyo Eren'e
gaz yapıyo diye vermeyi bırakırsam hiç bişey yapmamam lazım

ben bir kere yeşil mercimek yemeği verdim. hiç bişii yapmadı. bu hafta tekrar yapayım.

aferin kız gürhana. tebrikler

günaydın arkadaşlar..
evet koca bir gün sadece yoğurt yediği günler oldu,ama anne sütü de aldı tabi..
mesela ctesi sadece kahvaltısını yedi,çorbasını 3-4 kaşık içti,yoğurdunu hiç yemedi..
pazar günü kahvaltısından bir kaç kaşık yedi,çorbasının yarısını yemiştir,
yoğurdu zorlayarak yedirdim..
iştahı yoktu,düzeldi sanırım dün meyve püresini ve yoğurdunu yemiş,
çorbasının da yarısından fazlasını içti,bunları kreşteyken yedi,
akşam evde ben balık yedirmeye çalıştım ama çok az yedi..
ben sadece bisküvi ve muhallebiyi kestim,çorbasıydı meyvesiydi yoğurduydu yedirmeye çalışıyorum,

mehlika tahlillerini yaptırdınmı berilin

araştırma için

ahh bacım işte oda 2,5 yıl kreşe gitti annesi ev hanımı (ablam yani)
ama hanfendi kendini geliştrsin diye verdi işinede geldi
şimdi orayıda lay lay lom sanıyor biizm kız çok üşkağıtcı çok yaramaz aklinialirimsmile
ablamı aradım dün sabır et dedim azcık sıkıya gel dedim
ama oda 1aydır çıldırmış durumda ben hafta sonu kafayı yedrdi bana
neyse bugün rehber öğretmen ve kendi öğretmeni 3ü konuşcaklar
inşallh çözerler bnde sabredin diyorum biraz ablam delirecek ama idare etsin bak senin hem küçük bebeğin var hem gürhana ders çalıştryosun senin işinde çok zorboshayallersmile
gürhana maşllah tebrik ederim hep başarılı olur inşallh :lepi:
seni tebrk ediyorum hacı vallaha hep diyorum iyi yetişiyorsun herşeye
maşallh güzel anne a.s.
sen öyle ilgilenmesen gürhan o kadra başarılı olurmuydu

günaydın kızlar
nasılsınız
dün eve gittiğimde buğlem uyuyordu gün boyu morali bozukmuş
ben işe gelrken kaşlar çatık tı annem gün boyu öyleydi diyor bişey mi oldu
şaşırdım ne olcak bişey yok ki dedim
ne biliym kızdınız mı
yanında felan tarıştınızmı diyor
büyümüşte morali bozuk diye annanesi fırça kaydı bana
yok anne dedim öyle bişey hastadır dedim
anam bu kız şimdiden surat yapmaya başladı
uyandı parka felan götrdüm akşamda hep oyun oynattım
biraz düzeldi
maşallh dün 10da yattı ben gelrken hala uyuyordu gece uyandı su içirdim geri uyudu aylardır ilk kez uyudu
bnde uykumu aldım

Günaydınlar kızlarrr....

Cadı gürhana MAşallahhh....

Sinemis ben şöyle düşünüyorum hafta sonu hep birlikte anne ve babasıyla p.tesi birden kayboluyoruz çocuklar alışıyor bize dolayısıyla bir moral bozukluğu, mızmızlık yaşıyorlar hafta başında....bizimki dün bütün evi odaları banyo-mutfak dolaşıp bizi aramış ((

Mehlika bende dün bir kaç tane hamsi verdim Uras a ama hamsiyi yedirmek çok zordu kılçık ayıklamakla geçti ömrüm:)) dr.muz hamsiyi yedirmek çok zor verme istersen riskli demişti ama çocuk somondan bıkmıştır değişiklik olsun dedim

gunaydın canım. aynı durum bizde de şöyle oldu. dün ben işten gelince kıyametleri kopardı. bakıcının kucağından bana hiç gelmek istemedi. kucağıma alınca morarıncaya kadar ağladı.bakıcımız ben arkamı dönünce kaçıvermiş. sonra babamız geldi hoopp onun kucağına gene bana gelmek istemedi. 10,5 aydır ilk defa oldu böyle. çok üzüldüm bende.
kapris yapmaya başladık artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…