beril meyve püresini yemiş,çorbasının da yarısından biraz fazlasını içti,emip uyumuştu yatırırken uyandı,
ayağımda sallayıp uyutmaya çalıştım ama uyumadı,bıraktım geldim,
çıkarken bay bay yapıyoz karşılıklı,şimdilik ben giderken ağlamıyor çok şükür,
içim rahat gelebiliyorum,ordakilerin maskotu oldu,şarkı söyleyip oynatıyorlar,
bir de parmaklarıyla şık şık hareketi yapıyor oynarken,
kreşte çocuğun birinin ismi arda,personel arda dedikçe beril de arda diyormuş,
personel kızın arda demeyi öğrendi diyor..
anne de diyor artık arada..
evet cnm,eksileri olduğu gibi artıları da var,mehlikasu
kızının kreşte büyümesinin olumsuz yönü hastalıklardan çabuk etkilenmesi
fakat iyi yönleri ise süper bence
baksana herşeyi nasılda öğreniyo
paylaşımcı olacak bi çok kardeşi arkadaşı olacak
beril meyve püresini yemiş,çorbasının da yarısından biraz fazlasını içti,emip uyumuştu yatırırken uyandı,
ayağımda sallayıp uyutmaya çalıştım ama uyumadı,bıraktım geldim,
çıkarken bay bay yapıyoz karşılıklı,şimdilik ben giderken ağlamıyor çok şükür,
içim rahat gelebiliyorum,ordakilerin maskotu oldu,şarkı söyleyip oynatıyorlar,
bir de parmaklarıyla şık şık hareketi yapıyor oynarken,
kreşte çocuğun birinin ismi arda,personel arda dedikçe beril de arda diyormuş,
personel kızın arda demeyi öğrendi diyor..
anne de diyor artık arada..
günaydın kızlar..
cssa yok unutmamış kutladı..
ayça 4 hamile var sanırım..
ayris ayaktayken 2 adım attı çok heyecanlıydı:)
hemşirem yarın kızlar bana grelecek sende gelsene yakınsın nasılsa...
zambakkız tabiki de narın kabuğunu soy önce.nasıl portakalın kabuğunu soyuyoruz sonra katı meyve sıkacağında sıkıyoruz öyle yani.yoksa kabuğunun da suyunu sıkar acı olur...kolay gelsin..herkese slm,
kızlar gecikenlere Allahtan bir an önce regl olmalarını diliyorum. İnsan konduramıyo. benim 18 gün geçmişti daha konduramamıştım. :)
benimde oğluş bugün 10 aylık oldu.
bide sizlere bişey sorucam. narın suyunu vermek istiyorum oğluşa. katı meyve sıkacağına nasıl koyucam. benimki sinbonun makinesi meyveleri bütün halde sıkabilenden.
nasıl yapayım tane tanemi koyayım yoksa sadece dış kabuğunu soyupmu atayım. bi karar veremedim yardım lütfen
belini kıvırıyorsun değil mi canım?kıvırınca sızdırmıyor ben de prima kullanıyorum ve çok memnunum.bebekler iyice hareketlendi o yüzde sızdırıyor..belini kıvırırsan sızdırmaz bi dene...surprise ben de 1 haftadır aynı dertten müzdaribim. bez konusunda. 10 aylık olduk şimdiye kadar yaşamadım böyle bir problem . 1 haftadır sabah her tarafımız ıslak kalkıyoruz. huggies almıştım ondan mı dedim çünkü hep prima kullanıyordum promosyon vardı huggies aldım. sızdırınca aa dedim huggiesde var problem gittim bir de prima aldım. onda da aynı şey anlamadım gitti. 5 numarada kullanıyoruz sebep ne olabilir anlayamıyorum
maşallah ayrise...benim kız çok korkak daha bırakmadı ellerini hiç...günaydın kızlar..
cssa yok unutmamış kutladı..
ayça 4 hamile var sanırım..
ayris ayaktayken 2 adım attı çok heyecanlıydı:)
canım hakkınızda hayırlısı olsun bir an önce kursun eşin işini inş. zeynebe de geçmiş olsun..uzun bir aradan sonra yine gelebildim sonunda.
bu arada zeynep rahatsızlandı, eşim ortağından ayrıldı, yeni bir yere yeni dükkan açıyor, gecesi, gündüzü her anı iş oldu. kafayı sıyırmadan atlatsaydık bu durumu iyi olacak... ona da hak veriyorum tabi senelerin işini bozup sıfırdan başlamayaı tercih etti, artık öyle bunalmıştı ki ortağından... hayırlısı olsun bakalım. ama evde ruh gibi bir adam canımı sıkıyor artık, cep telefonuyla kaonuşmaktan bizle konuşmaya sıra gelmiyor.
zeynep nezle oldu, iştahı yoktu, olanı da kaçtı. yemek yedirmek çok zor...
ben bir şeyden 2 kaşık yese seviniyorum. emmek de istemiyor. emmeyi bırakırsa diye de çok korkuyorum...
bizde durumlar böyle.
hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum, sevgiler.