- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
doğur kız juli kim tutar seni,hem evde yken çalışmıyorken ikisi bir aradan çıkarbende emzirmeyi cok ösledim..ühüüüüüüü
ya emzirme askına doğuracam o olcak :1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğur kız juli kim tutar seni,hem evde yken çalışmıyorken ikisi bir aradan çıkarbende emzirmeyi cok ösledim..ühüüüüüüü
ya emzirme askına doğuracam o olcak :1no2:
cnm ilgilendiğin için ve bilgiler sağol cnm ..mehlika face te yazdım sna canım..
blue hoşgeldin nasılsın..
rapunzel geçmiş olsun canım hastamı oldu urascık
cnm ne güzel akrabaların varmış maşaallah..hoşbulduk canım. mont sormuşsunuz bizde mont gibi kalın polarlı 2 hırka yağmurluk tarzı 3 tane mont 3 tane astronot 2 tane hepsininde yeri ayrı ayrı güzel bence bu arada manyakmısın blu neden bu kadar aldın demeyin hiçbirini almadım hepsi hediye he bide alt üst polarlı mont gibi bi takımımız daha var sanırım 3 yaşına kadar mont almam çünkü daha büyükleride var :)))
sağol cnm,inş. test sonuçları normal çıkar cnm,canimcim hic endiselenme
beril emeklemiyor diye oluyor boyle
benim kiz 3 haftadir emekliyor ayakta tirmaniyor heryere
1 dakika durmuyor
en son 12300 ken suanda 12100 kilo cikti
kendi doktorum kilosuna bisey demiyor
ama gecen hafta reflusu icin uzman doktora gittik
oda hareketlenince eskisi gibi kilo almaz dedi
yinede ogunlerinde miktar olarak azaltma yapmami soyledi
juli hakli bir anda cok vermemek lazim
bu kişi olsa olsa cadıdır,onun kadar mikemmel karı görmedim hayatımda..kızlar merhaba arada girip okuyorum yazamıyorum demir heryere tutunup kalkmaya çalışıyo düşecek diye sürekli peşindeyim
bu arada dünden beride burnu akıyo inş.hasta olmaz
hasta olan bebelere çok çok çok geçmiş olsun
mehlika inş.testlerde sorun çıkmaz demirde sadece emerken iyi kilo alıyordu son 2-3 aydır ya çok az alıyo yada hiç almıyo ama dr kg iyi kafana takma dedi şu an 10 kg falan bide hiç yerinde durmuyo hiçbirşeye tam yetişemiyorum kafayı yiycem hem ev işi hem bebek çok zormuş ev darmadağın sanırım ben bu işi beceremiyorum acaba hem bebeği olup hem mikemmel yemek yapabilen hemde evi derlitoplu olan varmı
:roflol::roflol:biri benden mi bahsetti sempatiksalakcinni
bizim bebeemizde seninki gibi günüz 5 saat uyusa bizde mikemmel oluruk cnmoferta bence mont al çunku digerine giymek istemezler büyüdüler eziyet olur..
esra ben varım hepsini yapıyorum pek ukala gördüm kendimi..planlı programlıyım ben bunalmıyorum hiç.tüm işler tıkır tıkır oluyor:)
geçmiş olsun cnm,yedek kıyafet falan varmıydı işyerinde,bir an önce kurutmaya bak cnm,inş. hasta olmassın,günaydın kızlar acayip kötü bir güne başladım anlatamam size
çook kötü bir yağmura yakalandım birde servisi beklerken gerizekalı bir dolmuş şoförü üstümüzü ıslattı pantalonum üstüm başım sucuk gibi ayy sinirden ağlıycam yaa hasta olmazsam iyidir.
geçmiş olsun cnm,yedek kıyafet falan varmıydı işyerinde,bir an önce kurutmaya bak cnm,inş. hasta olmassın,
sıcak bişeyler iç,klima doğalgaz ne varsa iyice aç ki hemen kuruyasın..
sağol canım.yok canım ya yedek kıyafet önlük vardı işletmeye geçerken giyiyordum üstümü çıkartıp onu giydim ama pantalonum hala sucuk gibi acayip gerginim bugün yaa sinir oldum
günaydın kızlar
bu gece toplasan 2 saati bulmayan ve saat 3den sonra 1dk bile uyku uyumadan işe geldim
buğlem hiç uyumadı
babası 3 gündr gripti onada geçti sayesinde
dün hastaneye götrdüm
o kadr çok tıkandıki burnu
gelrken uyudu arayamadımda uyanır diye ne yaptlar acaba
çorabın falan ıslak değil di mi,ayağını üşütmemeye dikkat et,
cnm ısıtıcı varsa önüne koy pantolonun hemen kurusun,
üstünü çıkartıp önlük giymekle iyi etmişsin..
günaydın kızlar
bu gece toplasan 2 saati bulmayan ve saat 3den sonra 1dk bile uyku uyumadan işe geldim
buğlem hiç uyumadı
babası 3 gündr gripti onada geçti sayesinde
dün hastaneye götrdüm
o kadr çok tıkandıki burnu
gelrken uyudu arayamadımda uyanır diye ne yaptlar acaba
Sağol julicim ben o şahsa bütün iyi niyetlerimi kaydım sabah sabah öyle bir kaymışımki yanımda biri daha vardı durakta bekleyen adam şaşkın şaşkın baktı bana oda ıslandı ama sadece neyaptın sen dedi.sonra utandım kendimden öyle söyleyince birdaha adamın suratına bakmadım bile kaydirigubbakcemile3 bu bebelere noluyor valla anlamadım gitti hepsi aynı bee bizimkiside uyumayacam diye yırttırıyor kendini akşam birde acayip başım ağrıyordu sağolsun kociş ilgilendi o uyuttu.kaçta uyudular onu bile bilmiyorum.