- 7 Şubat 2007
- 1.456
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende emzirmeyi cok ösledim..ühüüüüüüü
ya emzirme askına doğuracam o olcak :1no2:
ranaablee duy sesimii
vildan beyzanın kilosuna ne diyor drlar..
bende emzirmeyi cok ösledim..ühüüüüüüü
ya emzirme askına doğuracam o olcak :1no2:
selam kızlar çok yoğunum geçmişi okuyamadım ama size bir sorum var cevaplarsanız sevinirim havalar soğudu ya ben Kuzeye henüz bir mont almadım ne gibi bir şey alsam bilemiyorum astronot olanlarmı iyidir yoksa klasik kapşonlu filan bir kabanmı alsam.
ben şöyle düşündüm eğer soğuk havalarda (mesela 2 gün önceki gibi) giydirebileceğin montunuz varsa astronot al ama yoksa öncelik mont olmalı çünkü astronotlar baya kalın sıcak tutuyor bana karda giydirilir gibi geldi ya da her ikisinden de al mesela ben geçn hafta c&a da 39-tl ye lacivert içi kalın kapşonlu mont buldum çok hesaplı geldi aldım
mehlika face te yazdım sna canım..
blue hoşgeldin nasılsın..
rapunzel geçmiş olsun canım hastamı oldu urascık
hoşbulduk canım. mont sormuşsunuz bizde mont gibi kalın polarlı 2 hırka yağmurluk tarzı 3 tane mont 3 tane astronot 2 tane hepsininde yeri ayrı ayrı güzel bence bu arada manyakmısın blu neden bu kadar aldın demeyin hiçbirini almadım hepsi hediye he bide alt üst polarlı mont gibi bi takımımız daha var sanırım 3 yaşına kadar mont almam çünkü daha büyükleride var :)))
geçen gün yazmışsın bu c&a yı bende baktım çok güzel şeyler var beğendim ama ücretler hep euro olarak yazıyordu tl kabul etmezmi ki diye geri adım attım birde aklıma gelmişken ne kadar kargo ücreti var
canım sen neredesin? istanbulda pek çok yerde mağazası var TL olarak ödeyip çıkıyoruz biz acaba sen türkiye sayfasına mı girmedin gerçi net den ben hiç bakmadım net den satışı olmayabilir
maalesef burda yok mağazası kütshyadayım geçen bi link vardı tıkladım öylelikle gördüm türkçe sayfası varmı bilmiyorum